svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Jūlija tukšinieki

Kārtējā čupiņa ar aizvadītajā mēnesī izlietotajiem kosmētikas produktiem...
MISSHA Real Moist 24 Hand Cream Manuka Honey - pat ja zinu, kuri roku krēmi ir mani iecienītākie, jaunu favorītu meklējumi nekad netiek pārtraukti. Šis konkrētais eksemplārs nekļuva vienu no tiem, tomēr nebija slikts. Krēms nav trekns, tomēr pietiekoši mitrinošs un barojošs, iesūcas diezgan ātri, tomēr to visu var pateikt par ļoti daudziem roku krēmiem. Manuprāt, nekas īpašs.
Garnier rozā micelārais ūdens noderēja dažos izbraucienos aizvadītajā mēnesī - aizņēma maz vietas un godam pildīja savu funkciju.
MAC uzacu zīmulis tonī Fling beidzās jau mēneša sākumā. Izlietojās nedaudz vairāk kā mēneša laikā, kas, ņemot vērā produkta cenu, ir pārāk neekonomiski, ja tas atkārtoti jāiegādājas teju katru mēnesi (atsauksme).
Kiehl's Midnight Recovery Eye (atsauksme).
Yves Rocher Rinsing Vinegar - šis nostāvēja ļoti ilgu laiku. Kaut arī produkts man patika, visbiežāk vienkārši aizmirsu viņu pielietot, tādēļ atkārtoti diez vai iegādāšos (atsauksme).
Avon comforting Fig dušas želeja - pamazām cenšos izlietot savus neskaitāmo dušas želeju krājumus. Šī bija diezgan ok, aromāts patīkams un savu funkciju pildīja labi.
Estee Lauder Advanced Night Repair Eye - par šo krēmu atsauksmes ir visai pretrunīgas - vieniem nu ļooti patīk, citi apmētā ar puvušām olām. Man krēms iepatikās, kaut arī ne uzreiz. Sākumā likās pārāk silikonīgs, pārāk smags, kamēr neieraudzīju rezultātus, jo par spīti savai nepatikai krēmu lietoju regulāri. Pamanīju, ka āda ap acīm izskatās mazāk sausa,  gludāka, tvirtāka un kopumā veselīgāka, kas arī ir gaidāmais rezultāts no acu krēma. 
Dzintars Organic Style Mitrinošs un ādu nomierinošs toniks - izskraidījos pa kādiem četriem, vai pieciem Dzintara veikaliem, lai papildinātu savus krājumus ar šo produktu, tomēr neveiksmīgi - visur izpirkts, bet, prieks, ka atlaides pamudināja daudzus iegādāties šo brīnišķīgo toniku (atsauksme).
Bioderma roku krēms sausai un bojātai ādai - ļoti patīkams un viegls krēms. Iesūcas ātri, ļoti labi rūpējas par roku ādu, kā arī tīkami smaržo.
L'Oreal True Match tonālais krēms tonī R2/C2 Rose Vanilla (atsauksme).
Madara Detox attīrošā mālu maska - kaut arī maska labi attīra, manai jutīgajai ādai tā izrādījās pārāk agresīva. Mēģināju to vairākas reizes, tomēr katru reizi pēc maskas noskalošanas āda bija apsārtusi un nepatīkami sūrstēja.
Lumene Sensitive Touch 3 in 1 gentle cleansing water - neskatoties uz manu lielo mīlu pret daudziem Lumene produktiem, šis izrādījās pavisam slikts. Jāsaka, ka pirmo reizi saskāros ar to, ka attīrošais ūdens kož acīs. Nepietiek ar to, jo ādu no kosmētikas tas arīdzan attīra diezgan švaki, tādēļ līdz galam to izlietot pat nemēģināšu.
Dr. Hauschka kāju krēms - ļoti patīkams un labsmaržīgs kāju krēms. Biju pieradusi, ka kāju kopšanas līdzekļi parasti ir diezgan trekni, tomēr šim ir ļoti viegla konsistence, tomēr baro un kopj tas ne sliktāk.
BIO2YOU natural Anti-Ageing day cream (atsauksme).

9 komentāri:

  1. paradokss, bet ievēroju, ka visas sevi nu ļoti lutinajušas jūlija :D
    arī beidzās tonalais krēms lumi un tieši nākamais tiek plānots true match vai cc krēms. vēl neesmu īsti izlēmusi, bet vasarai gan jau cc būs labāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es iegādājos Infallible 24H Matte - šobrīd tieši tas, kas vajadzīgs :) Jā, CC vasarai ļoti piemērots, jo viegls :)

      Dzēst
  2. Man Avon dušas želejas kaut kā ne visai, toties losjoniem nav ne vainas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, nebija mana vismīļākā dušas želeja, bet izlietoju :) Losjonus neesmu mēģinājusi.

      Dzēst
  3. Man no tā Estee Lauder acu krēma ir 2 versijas, serums un gēla forma, serums laikam patīk labāk.. man parasti nekādas smaržvielas nepatīk krēmos, īpaši acu, bet šai gan nav nekāda vaina.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim nebija nekāda aromāta, kas man patīk un gribētos, lai būtu vairāk produktu bez aromātiem :)

      Dzēst
  4. Bioderma roku krēms jau pāris gadus favorīts. Un man ir ļoooti sausa roku āda. Lai gan sākumā likās ka būs viegls mitrinošs losjoniņš. bet savu darbu izdara izcili.

    AtbildētDzēst
  5. bus man jaiet pec Hauschkas kaju krema-izklausas labi

    AtbildētDzēst