otrdiena, 2015. gada 18. augusts

Pirkumi no Kijevas

Pagājušo nedēļu ar vīru pavadījām Kijevā. Atpakaļ Latvijā atgriezāmies tikai vakar, tādēļ, kamēr iespaidi pavisam svaigi, steigšu pastāstīt par saviem kosmētikas pirkumiem tur.
Īsumā par ceļojumu varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta, ka devāmies tieši turp. Laiks mūs lutināja, pilsēta liela un skaista, cilvēki jauki un izpalīdzīgi, ēdiens ļoti garšīgs. Par cik ārā bija ļoti karsts, tējas un kafijas dzērām ik pa stundai - par laimi mums, Kijevā ik uz soļa sastopamas atspirdzinošo dzērienu mašīnas, pie kurām var piestāt un iegādāties vēlamo dzērienu. Cenas ļoti demokrātiskas un kafija, manuprāt, vienkārši lieliska - tik daudz Latte vienas dienas laikā līdz šim nebiju dzērusi :) 
Atgriežoties pie kosmētikas... Nebiju sastādījusi konkrētu pirkumu sarakstu. Nolēmu, ka skatīšos uz vietas. Protams, mana interese galvenokārt grozījās ap produktiem, kuri Latvijā nav plaši pieejami. Apmeklēto veikalu skaits nav liels - biju centrālajā aptiekā, profesionālās kosmētikas veikalā Hitek un pāris vietējo Drogu variācijās - Kosmo un Eva. Biju arī selektīvās kosmētikas veikalā Bomond. Tur mani ieinteresēja vien zīmola REN stends, tomēr cenas bija tik pārspīlētas, ka neko nepaņēmu.

Kosmētikas veikalā Eva iegādājos dažus produktus no Olay. Labprāt būtu paņēmusi kaut ko no Regenerist sērijas, bet tie, diemžēl, konkrētajā veikalā nebija pārstāvēti. Izvēlējos produktus no Total Effects līnijas - attīrošo pieniņu, toniku, serumu un nakts krēmu sejas ādai. Jāizlieto viss iesāktais un tad jau varēs ķerties šiem klāt. Ja kāda ir lietojusi kādu no šiem produktiem, labprāt izlasītu kādu komentāru :)

Aptiekā ieraudzīju Grieķijas kosmētikas zīmola Apivita produktus. Izmēģināšanai nolēmu paņemt dažas maskas. Izvēlējos mitrinošo gurķu masku, granātābolu ādas mirdzuma masku un ginkgo biloba acu masku pret tumšajiem lokiem un pietūkumu.
Ja iepatiksies, tad Apivita kosmētiku iespējams pasūtīt no viņu mājas lapas: www.apivita.com.

Šīs drāniņu maskas iegādājos Eva un Kosmo veikalos. Tur bija pieejamas daudz un dažādas.

Vēl aptiekā paņēmu dažus La Roche Posay produktus - Toleriane Ultra fluīdu jutīgai sejas ādai un Cicaplast roku krēmu. Labprāt būtu paņēmusi arī Serozinc, bet tas, diemžēl, Ukrainā nav pieejams.
Kaut arī Caudalie produktus Latvijā var nopirkt, nevarēju nepaņemt kādu no ceļojumu komplektiem, kuri aptiekā bija pieejami diezgan plašā klāstā. Es izvēlējos to, kurā roku krēms un lūpu balzams.

Profesionālās kosmētikas veikalā Hitek uzmanību piesaistīja Izraēlas zīmols Fresh Look. Tobrīd nezināju, bet, kā izrādās, šī zīmola produktus var iegādāties arī Latvijas interneta veikalā e-kosmetika.lv - tiesa, ne pilnā klāstā. 
Paņēmu krēmveida sejas attīrītāju un izsmidzināmu toniku sausai un jutīgai sejas ādai.

Nobeigumā vēl daži sīkumi. Wellaflex matu kopšanas līdzekļi Latvijā gan nav nekāds retums, bet, par cik līdzi nebiju paņēmusi nekādus veidojošos līdzekļus, ātrumā izvēlējos šo spreju matu ieveidošanai ar fēnu.
Dove dezodoranti arī šeit pieejami, tomēr nebiju manījusi ar granātābolu aromātu, tādēļ paņēmu arī to, jo Dove dezodoranti man ļoti patīk.
Man pavisam noteikti nebija nepieciešama vēl viena dušas želeja, bet nevarēju nepaņemt kādu no skaistajām Le Petit Marseillais :)
Vēl acīs "iekrita" Odri nagu lakas - vienkārši ļoti iepatikās pudelīšu dizains. Ceru, ka lakas būs tik pat labas, kā izskatās :)
Lūk, tādi pirkumi :)

4 komentāri:

  1. Uh! Super pirkumi :) Es labprāt patīrītu Olay plauktu :) žēl, ka nebija regenerist. Apivita es ar labprāt izmēginātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, man acis iemirdzējās, kad ieraudzīju Olay :) Tiešām žēl par to Regenerist.

      Dzēst
  2. Vienmēr patīk palasīt šādus rakstus, šis nav izņēmums :)
    Apivita produktiem ļoti simpātisks iepakojums, izceļas uz kopējā kosmētisko produktu fona. Īpaši interesē atsauksme maskai pret tumšajiem lokiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, mani ļoti piesaistīja skaistais iepakojums, tādēļ nevarēju neko nepaņemt :) Acu masku vēl neesmu izmēģinājusi, bet noteikti uzrakstīšu atsauksmi par visām.

      Dzēst