piektdiena, 2015. gada 28. augusts

DR. HAUSCHKA, Foundation 01 macadamia, 30 ml

Ērti un vienkārši lietojams. Autentiskās tonālā krēma toņu nianses ir apvienotas ar vieglu, gaisīgu tekstūru. Tonālais krēms lutina jūsu ādu ar augstas kvalitātes augu eļļām, vaskiem un ārstniecības augu ekstraktiem. Jaunie tonālie krēmi aizstāj iepriekšējos Translucent Make-up 00-04 tonālos krēmus un atšķiras no tiem ar dažādām niansēm - toņiem, tekstūras, sastāva un smaržas. Tonālais krēms spēj veikt vienlaicīgi divas lietas - nomaskēt un saglabāt dabisko skaistumu.
Sastāvā augstākās kvalitātes sastāvdaļas - kas vienlaicīgi mitrina, kopj un aizsargā ādu! Jaunie tonālie krēmi sejas ādai ne tikai piešķir vienmērīgu, veselīgu sejas toni, bet arī mitrina, kopj un aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Sastāvā ārstniecības augu ekstrakti, dabīgie minerālie pigmenti, augu eļļas un vaski, granātābolu esence, makadamijas riekstu un kokosriekstu eļļa.

Foundation 01 macadamia - neitrāls, gaišam ādas tonim
Foundation 02 almond - silts, viegls, gaišam un vidēji gaišam ādas tonim
Foundation 03 chestnut - vēss, vidēji gaišam ādas tonim
Foundation 04 hazelnut - silts, gaišam līdz vidēji tumšam ādas tonim
Foundation 05 nutmeg - neitrāls, vidēji tumšam un tumšam ādas tonim

Vismaz augustā saulīte mūs ir lutinājusi, tādēļ īpaši siltās, vai pat karstās dienās Dr. Hauschka tonālais krēms priekš manis bija īstā izvēle, jo tas sevī apvieno gan kopjošās, gan maskējošās īpašības - līdzīgi kā BB un CC krēmi. 
Jāsaka, ka tieši uz "kailas" ādas tas klājas un izlīdzinās vislabāk. Sākotnēji to mēģināju klāt virs sejas krēma, tomēr neveiksmīgi, jo klājās tas ļoti nevienmērīgi. 
Man tā arī neizdevās atrast krēmu ar kuru šis tonālais krēms sadraudzētos, tomēr, kā izrādījās, tā nav nekāda problēma. 
Āda tikai ar Dr. Hauschka tonālo krēmu uz tās jūtas komfortabli un izskatās labi, un īpaši karstās dienās, kad negribās nēsāt neskaitāmas kārtas, šis man bija labs risinājums.
Man ir gaišākais 01 tonis - šobrīd man tas der diezgan labi, tomēr ziemā gan būtu nedaudz par tumšu.
Krēmam piemīt visai specifisks, saldens aromāts, tādēļ pirms iegādes noteikti vajadzētu pasmaržot. Starp citu, to radījis parfimērs Jērgs Cimmermans. Pēc vieglām, atsvaidzinošām augšējām notīm seko pamata notis - kokosrieksts, vaniļa un sandalkoks. Aromāts ir veidots izmantojot augstas kvalitātes ēteriskās eļļas: citrons, bergamote, neroli, ilang-ilang, frangipani.
Krēms labi izlīdzina ādas kopējo toni, tomēr noteikti nav maskējošs, vai sedzošs. Tas sniedz ādai veselīgu toni un svaigumu. Man ļoti patīk kā izskatās sejas āda ar šo produktu, tādēļ šovasar esmu to lietojusi diezgan bieži.
Šī noteikti ir laba opcija ne tikai dabiskās kosmētikas cienītājiem, bet arī visiem citiem :)

Kur nopirkt?
Stockmann, Biotēka
Cena:
EUR 22,80
Vērtējums:
8/10

3 komentāri:

  1. Aiii gribeju paprovet.. bet citrons:( zel liekas labs produkts ka jau daudzas lietas no si zimola

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var mēģināt paprasīt paraudziņu :) Biotēkā man iedeva :)

      Dzēst