piektdiena, 2015. gada 21. augusts

ESTĒE LAUDER, Day Wear, Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme, SPF 15, 50 ml

Spēcīgais mitrinātājs aizsargā labāk nekā jebkad iepriekš no priekšlaicīgas novecošanas pazīmēm un acīmredzami samazina to parādīšanos. Estee Lauder izgatavotais komplekss ar ādai būtiskajiem antioksidantiem neapšaubāmi cīnās ar brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem. Palīdz nodrošināt ādu ar uzlabotu plaša spektra saules aizsargfiltru un vislabāko aizsardzību pret UVA. Āda pretojas pirmajām novecošanas pazīmēm, tā iegūst gludāku, izlīdzinātu, vienmērīgu toni, kļūst starojošāka. Tiek lieliski mitrināta, spēcīgi aizsargāta. Paredzēts normālai, kombinētai ādai.

Šodien par krēmu, kuru lietoju jau kopš pavasara - gandrīz ik dienas, kad neesmu paredzējusi visu dienu uzturēties saulē. 
Krēmam ir vidēji bieza, bet zīdaina un patīkama konsistence. Āda pēc krēma uzklāšanas ir ļoti mīksta un patīkama uz tausti, tādēļ šis krēms, manuprāt, ir ideāls meikapa pamats. Tomēr, pirms uzklāt dekoratīvo kosmētiku, būtu jānogaida kādas 10 minūtes, kamēr krēms nosēžas. Pieļauju, ka taukainas ādas īpašniekiem tas varētu likties nedaudz par smagu, bet manai ādai, kura vasaras periodos parasti ir kombinēta, krēms der ļoti labi.
Krēmam piemīt ļoti patīkams un atsvaidzinošs gurķu aromāts. Kaut arī bildē nevar manīt, arī krāsa krēmam ir viegli zaļgana :)
Krēma sastāvs ir bagāts ar antioksidantiem, vitamīniem un augu ekstraktiem, tomēr es būtu daudz priecīgāka, ja produkts būtu iepakots traukā, kuram nepiekļūst gaiss, lai būtu lielāka pārliecība par to, ka saskarē ar gaisu visi labie komponenti nav sen jau kā "izvējojušies". Protams, es ceru, ka tie nav pazuduši, bet pārliecināta par to tiešām neesmu. Šis krēms pavisam nav lēts, tādēļ visā tā lietošanas gaitā gribētos saņemt maksimumu no tā, ko sniedz tā bagātīgais sastāvs.
Lai vai kā, ar šo krēmu mana sejas āda jūtas ļoti komfortabli. Āda ir labi mitrināta visas dienas garumā un kosmētika uz tā turas ļoti labi.

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann, Kristiana
Cena:
EUR 67,90
Vērtējums:
9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru