pirmdiena, 2015. gada 10. augusts

LUSH, ROOTS Hair Treatment, 225g

Maska matiem un galvas ādai Roots. 3 veidu piparmētras stiprinās matu saknes, olīveļļa un medus mīkstinās matus, bet nātres piešķirs tiem mirdzumu. Lietošana: iemasē matu saknēs pirms mazgāšanas un izlīdzini visā to garumā, veic vieglu galvas masāžu 15-20 minūtes līdz  maska iedarbosies. Matus mazgā kā parasti. Lietot 1-3 reizes nedēļā.

Šobrīd gribās lietot visu, kas ir maksimāli atsvaidzinošs un uzmundrinošs. Šī Lush matu maska ir gluži vai radīta visām sakarsušajām galvām :) 
Maskai ir diezgan bieza, krēmīga konsistence. Kā arī ražotājs iesaka, vispirms to iemasēju galvas ādā, veicu nelielu masāžu (20 minūtes gan man parasti nesanāk, bet kādas 10) un tad izlīdzinu pa visiem matiem. Pēc kādām piecām minūtēm maska sāk kņudināt un atvēsināt, bet man šīs sajūtas šķiet ļoti patīkamas - šajā karstumā pavisam noteikti :) Gribu vienīgi pabrīdināt, ka maskas atvēsinošais efekts ir izteikti spēcīgs.
Pateicoties biezajai maskas konsistencei nekur nekas netek, tādēļ nekādus dvieļus neizmantoju - sēžu tāpat :)

Masku matos turu aptuveni 20 minūtes, bet dažreiz arī ilgāk. Izskalot to nesagādā nekādas problēmas. Pēc maskas izskalošanas matus izmazgāju ar šampūnu, dažreiz izmantoju kondicionieri, bet ne vienmēr, jo mati pēc maskas ir ļoti mīksti.
Pat pēc maskas izskalošanas vēl kādu laiciņu var just svaiguma un vēsuma sajūtu, kas ir ļoti patīkami. 
Man ir grūti spriest, vai maska kādā veidā ietekmē un veicina matu augšanu, jo, lai to novērtētu, būtu jāizlieto vairāk kā viens iepakojums, tomēr dažās atsauksmēs lasīju, ka ietekmē gan. Es masku novērtēju galvenokārt dēļ atsvaidzinošā efekta un spīduma, kuru tā dod matiem. Galvas āda arīdzan ar to jūtas ļoti komfortabli. Kaut arī maskas sastāvā ir olīveļļa un medus, manus ne pārāk biezos matus tā nenoslogo un mati netaukojas ātrāk kā parasti.

Kur nopirkt?
Lush veikalos
Cena:
EUR 15,75
Vērtējums:
9/10

5 komentāri:

  1. Tā atvēsinošā daļa izklausās tik labi. :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, man arī iepatikās atsvaidzinošā daļa :)
    būs jāpamēģina nākamajā mēnesī aizčāpot uz LUSH :)

    Dace

    AtbildētDzēst
  3. Šis izklausās ļoti interesanti :)

    AtbildētDzēst
  4. Šī ir ideāla vasarā, jo ir patīkami ateldzējoša!

    AtbildētDzēst