otrdiena, 2012. gada 14. februāris

DZINTARS, Organic Style, Mitrinošais un nomierinošais toniks sausai un jutīgai ādai

                                                             Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Toniks ne tikai ātri nomierinās un mitrinās Jūsu ādu, bet arī piesātinās to ar svaigumu, padarīs to maigu un labi sagatavos to tālākai kopšanai.
Toniks satur hialuronskābi, dabisko betaīnu, rudzupuķu, alvejas un lakricas ekstraktus.

Ko saku es:
Ja es mēģinātu izveidot savu sejas toniku top piecinieku no visiem, kurus jebkad esmu lietojusi (protams, no tiem, kurus atceros), tad šis Dzintara toniks noteikti ierindotos manā topā, tikai grūti pateikt kurā pozīcijā, jo pirmo vietu tomēr gribētos pagaidām atstāt brīvu kādam īpašam produktam, kuru satikt man vēl tikai lemts :) Tātad, šis ir viens no labākajiem tonikiem, kuru esmu lietojusi. Tas patiešām nomierina, atsvaidzina un mitrina. Vasaras sezonā pēc tā lietošanas bieži nemaz neliku sejas krēmu, jo pēc tā gluži vienkārši nebija nekādas nepieciešamības. Ja seja ir apsārtusi, vai sakarsusi, toniks to diezgan ātri nomierina. Smarža tam nav nedz nepatīkama, nedz sevišķi patīkama - man liekas, ka tā varētu smaržot kāds augu uzlējums, vai zāļu tēja. Arī krāsa tonikam ir dzeltenīga. Žēl tikai, ka produkts nav sevišķi ekonomisks, man pietiek aptuveni mēnesim, vai pusotram, bet, laikam jau man tā ir gandrīz ar visiem tonikiem, izņēmumu ir visai maz. Šo Dzintara produktu noteikti iesaku izmēģināt kuperozas ādas īpašniecēm, jo tas lieliski nomierina un mazina apsārtumu.

Aktīvie komponenti:
Betaīns - dabiskas izcelsmes produkts, ko iegūst no cukurbietēm. Efektīvs mīkstinošs un mitrinošs komponents. Nomierina ādu, aizsargā to no kairināšanas. 
Hialuronskābe (Sodium Hyaluronate) viens no šobrīd spēcīgākajiem un iedarbīgākajiem dabiskajiem ādas mitrinātājiem. Šī neparasti efektīvā ne tikai aizkavē ādas vītuma procesus, bet tai piemīt arī atjauninoša iedarbība. Tā izlīdzina krunciņas, aikavē jaunu krunciņu veidošanos, paaugstina tvirtumu, novērš ādas sausumu un lobīšanos, padara to mīkstu, gludu un maigu, nodrošina liftinga efektu. Ar pārliecību var teikt, ka hialuronskābe saglabā jaunību, skaistumu un veselīgu ādu.
Alvejas ekstrakts (Aloe Barbadensis) satur pilnu vitamīnu kompleksu, fermentus, biostimulatorus. Piemīt antioksidantiskas, baktericīdas, mīkstinošas un mitrinošas īpašības, stimulē ādas šūnu spēju funkcionēt, uzlabo matu sakņu barošanu un atjaunošanas procesus audos.
Lakricas ekstrakts (Glycyrrhiza Glabra) satur glicerinizētu skābi, kas normalizē ūdens un sāļu apmaiņu organismā. Likvidē iekaisumus, regulē ādas tauku izdalīšanos. Piemīt pretiekaisumu un nomierinoša iedarbība. Attīra un balina ādu, uzlabo taukainu matu un taukainas ādas stāvokli.
Rudzupuķu ekstrakts (Centaurea Cyanus) satur miecvielas, tannīnus, ksantoglikozīdu (centaurīnu), cianīnu. Piemīt biostimulējoša iedarbība uz ādu, regulē tauku dziedzeru sekrēciju, tonizē, samazina tūsku, izlīdzina sīkas krunciņas.

Vērtējums:
9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru