sestdiena, 2012. gada 4. februāris

LUSH, Lemony Flutter

              Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Biezais, vaskam līdzīgais krēms ir ļoti labs ādas mitrinātājs un mīkstinātājs. Piemērots ne tikai kutikulas mīkstināšanai, bet arī pēdu, ceļgalu un elkoņu ādai. Tas bagātināts ar citronu eļļu, kas spēj mīkstināt sacietējušas ādas laukumus un pat tulznas. Vitamīniem bagātā citronu sula tonizē; ēterisko eļļu maisījums baro ādu.

Lietošana:
Krēmu uzklāt uz tīras ādas un iemasēt, līdz tas pilnībā iesūcies.

Ko saku es:
Tas ir produkts no Lush, kuru gribēju iegādāties visvairāk, jo biju salasījusies milzum daudz pozitīvu atsauksmju par to un biju ļoti sabēdājusies, ka pie mums vēl nav Lush veikala, tādēļ uzzinot, ka veikals ir, uzreiz devos pēc sava Lemony Flutter.  Jāsaka, ka pirms tam nebiju pirkusi nevienu sviestu, krēmu, vai eļļu, kas būtu paredzēta tieši kutikulas kopšanai, jo vienmēr rūpes par to uzticēju dažnedažādiem roku krēmiem, kuri ar šo uzdevumu tika galā nevisai labi (to es saku tagad). Kaut kā es īsti neaizdomājos par to, ka vajadzētu kādu speciālu līdzekli, neatkarīgi no tā, ka ienadži man nereti sagādāja problēmas, it sevišķi ziemā.
Produkts ir ļoti trekns, biezas konsistences sviests, kas saskaroties ar ādu momentāli kūst un uzsmērēt to ir ļoti viegli. Vairākkārtīgi esmu lasījusi, ka daudziem nepatīk sviesta smarža, bet man tā ļoti patīk, manuprāt, tā ir svaiga un uzmundrinoša – citronīga. Vakaros, kad jau esmu ielīdusi zem segas, paņemu burciņu ar sviestu un “ieziežos” – tāds patīkams vakara rituāls, kas garantē, ka no rīta manas rokas izskatīsies ļoti labi un no sausas un sasprēgājušas kutikulas nebūs ne vēsts. Vispār, uz manikīra taisīšanu esmu diezgan slinka, bet pateicoties šim sviestam to procedūru var atlikt uz vairākām dienām, jo lietojot sviestu rokas izskatās koptas daudz ilgāku laiku. Domāju, ka noteikti iegādāšos nākamo burciņu tad, kad šī būs beigusies.


Sastāvs: 
Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine Soja), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagettes Oil (Tagetes glandulifera), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Nedaudz plašāka informācija par galvenajām sastāvdaļām:
Fresh Organic Lemon Infusion (Citrus limonum) – Citronu ēteriskajai eļļai ir antibakteriāla, mīkstinoša,  pretinfekciju un nomierinoša iedarbība.
Shea butter – Šī sviests ir mīkstinošs un ādu aizsargājošs komponents, kas satur A, E un F vitamīnus.

Beeswax – Bišu vasks ir mīkstinošs un tam piemīt arī pretiekaisuma īpašības. Ja āda ir sasprēgājusi, vai savainota, bišu vasks veicina ātrāku dzīšanu, jo tas ir bagāts ar A vitamīnu un citām bioloģiski aktīvām vielām.
Lanolin – Lanolīns arī ir ādu mīkstinošs un mitrinošs komponents. Palīdz ātrāk sadziedēt saplaisājušu ādu.
Soya Oil – Sojas eļļa ir barojoša un bagāta ar nepiesātinātajām taukskābēm.
Organic Cold Pressed Avocado Oil – Avokado eļļa ir bagāta ar A, B1, B2, D un E vitamīniem. Tajā ir augsti koncentrēts polinepiesātināto taukskābju daudzums, kas atjauno epidermas barjeru un mīkstina ādu. Avokado eļļa stiprina nagus, stimulē to augšanu.
Organic Cold Pressed Flaxseed Oil – Linsēklu eļļa satur F, A un E vitamīnus, minerālus, kā arī taukskābes. Tā ir lielisks ādas mīkstinātājs. Linsēklu eļļa lieliski noder, lai cīnītos ar ādas kairinājumiem, kā arī lai sadziedētu brūces.
Mango Butter – Mango sviests mitrina ādu, baro to un aizsargā no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.

Vērtējums:
8/10


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru