trešdiena, 2013. gada 9. oktobris

YVES ROCHER, Raspberry Rinsing Vinegar

Vai bērnībā esat skalojušas matus ar etiķūdeni? Man šī procedūra nešķita diez ko tīkama, tomēr nepakļaušanās bija pilnīgi izslēgta, jo tas viss taču skaistuma vārdā :)

Nemaz nezināju, ka YR produktu klāstā sastopams šāds matu etiķis, bet sagadījās tā, ka vasarā "uzdūros" vairākām pozitīvām atsauksmēm par šo produktu, tādēļ nolēmu iegādāties.
Līdz šim domāju, ka etiķūdens pelde matiem dod tikai spīdumu, bet kā izrādās - tas var aizstāt arī attīrošo šampūnu. Salīdzinājumā ar attīrošajiem šampūniem, kuri var izsausināt matus, etiķis ir daudz saudzējošāks - tas attīra galvas ādu un matus no visiem netīrumiem un veidojošajiem līdzekļiem, kuri tajos uzkrājušies.

Salīdzinājumā ar parasto etiķi, kura smaržu par patīkamu īsti nevarētu nosaukt, Yves Rocher etiķis smaržo pēc aveņu sīrupa. Smarža ir ne tikai patīkama, bet arī saglabājas matos diezgan ilgu laiku.

Ražotājs iesaka etiķi lietot pēc šampūna un kondicioniera - pirms matu izskalošanas. Etiķim ir ūdens konsistence, bet pudelīte ir aprīkota ar ļoti ērtu dozatoru, kas neļauj visam tās saturam nekontrolēti izlīt. 

Man šis produkts iepatikās, galvenokārt jau tādēļ, ka mati patiešām izskatās spīdīgāki (starp citu, uz nekrāsotiem matiem šis efekts bija daudz izteiktāks, nekā uz krāsotiem) un ir daudz mīkstāki. Vienīgā problēma ir tā, ka bieži aizmirstu viņu lietot, bet tas nemaina lietas būtību :)

Kur nopirkt?
Yves Rocher veikalos
Cena:
LVL 3,50
Vērtējums:
8/10

17 comments:

  1. Beidzot sagaidīju atsauksmi! :) Interesanta lieta, būs jāsaglabā wishlistā! Kāds tam sastāvs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Water - Vinegar - Fragrance - Palmitamidopropyltrimonium Cloride - Caprylyl/ Capryl Glucoside - Propylene Glycol - Salicylic Acid - Aroma - Cetrimonium Cloride - Citric Acid - Methylpropanediol - Alcohol - CI14700 - Cl17200 - CI42090

      Dzēst
  2. Vispār kaut kas nedzirdēts! Man ir nekrāsoti mati, visu laiku meklēju ko tādu, kas dotu baigo spīdumu matiem. Liels paldies, noteikti ir jāmēģina! :)

    AtbildētDzēst
  3. Patiesi ieinteresēji. Arī lieku savā wish list! :)

    AtbildētDzēst
  4. šo esmu pacilājusi rokās un nodomājusi, ka interesants produkts, bet kaut kā nenopirku, tagad zināšu, ka droši var mēģināt.

    AtbildētDzēst
  5. Sastāvs arī tāds neko, var pat pats uztaisīt. )) Nekad nebiju dzirdējusi par etiķa peldi matiem :o

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, var arī izmantot vienkārši ābolu etiķi atšķaidītu ar ūdeni un ar to izskalot matus, vienīgi aromāts ir krietni nepatīkamāks, bet rezultāts jau līdzīgs :)

      Dzēst
    2. Ja grib,lai glabājās, tad destilētu ūdeni, par aromātu jā, tāds nejauks gan būtu,,

      Dzēst
  6. Es lietoju jau kaadu gadu, nu jaa - arii tad, kad atceros :D
    http://www.consejosmercadona.es/vinagre-para-cabello-a-la-frambuesa-de-mercadona/

    AtbildētDzēst
  7. Feini, izmēģināšu pat ja man ir krāsoto/balināti :) cena ir vairāk kā vilinoša, lai pat nespīdēšanas gadījumā iepriecinātu ar smaržu :))

    AtbildētDzēst
  8. Man vispar pirma dzirdesana, ka matus var ar etiki skalot, noteikti pameginashu!

    AtbildētDzēst
  9. Sveika, vari pastāstīt kā viņš ir jālieto? Viņš jāatšķaida ar ūdeni kaut kādā traukā un jāuzlej uz matiem vai pa taisno matos jālej? Un mati pēc tam kārtīgi jāizskalo? Vai tieši otrādāk - šis ir tāds kā pats, pats nobeigums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu leju pa taisno matos, tad izlīdzinu ar pirkstiem un skaloju ārā, bet esmu lasījusi, ka mēdz arī pieliet ūdenim, un tad ar to skalot matus, bet man tas par sarežģītu. Ražotājs saka, ka jālej pa taisno matos, tā arī daru :)

      Dzēst