piektdiena, 2014. gada 17. oktobris

L'OREAL PARIS, True Match super-blendable foundation, SPF 17, 30ml

Šodien turpināšu jau iepriekšējā rakstā iesākto tēmu par L'Oreal jaunumiem. Šoreiz par True Match tonālajiem krēmiem.
True Match tonālie krēmi pieejami diezgan plašā toņu gammā, kura sadalās siltajos (W), vēsajos (C) un neitrālajos (N). Mūsu veikalos pieejamas desmit toņu variācijas - četri vēsie, trīs siltie un trīs neitrālie toņi.
Ražotājs apgalvo, ka šis tonālais krēms prefekti saplūst un harmonizē ar sejas toni un tekstūru. True Match ir vispilnīgākā formula, kas izstrādāta, lai barotu ādu. Bagātināts ar B, E vitamīniem un glicerīnu, lai āda būtu veselīga un starojoša. Nesatur eļļas un smaržvielas, neaizsprosto poras.

Man radās izdevība izmēģināt trīs toņus - pa vienam no katras gammas. Vispiemērotākais izrādījās C3, kurš gan ir nedaudz par tumšu, bet izstušējot pielāgojas diezgan labi (jāpiebilst, ka vēsajā toņu gammā pieejams arī gaišāks (C2) tonis).
Tonālajam krēmam ir ļoti viegla, nedaudz ūdeņaina konsistence. Tas absolūti nav krēmīgs, tādēļ ar to jādarbojas diezgan ātri. Neskatoties uz vieglo tekstūru, krēmam ir diezgan augsta maskēšanas pakāpe, jo tas lieliski tiek galā ar maniem apsārtumiem un labi izlīdzina sejas kopējo toni.
Finišs šim krēmam ir diezgan matēts, bet ne plakans. Kad šo produktu izmēģināju pirmo reizi, tad tūdaļ pēc uzklāšanas man tas neiepatikās, jo seja izskatījās, manuprāt, pārāk matēta, bet pēc dažām minūtēm krēms "nosēdās" un rezutāts bija daudz labāks. Dienas gaitā krēms uzvedas labi, tādēļ nav nepieciešamības piepūderēties, vai lietot matējošās salvetes.
Krēms satur fiziskos (titanium dioxide) aizsargfiltrus un ir bez smaržvielām sastāvā.

Domāju, ka šis produkts vislabāk derēs normālas, kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm. Vairākās atsauksmēs lasīju, ka krēms var pasvītrot sausas ādas laukumiņus, ja tādi ir - īpaši tad, ja krēmu klāj vairākās kārtās. Es klāju tikai vienā kārtā (ar Inglot olveidīgo sūklīti) un izvairos to klāt uz ādas ap acīm, jo tā man ir sausāka.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 13
Vērtējums:
8/10

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā.

12 comments:

  1. Šo ļoti gribu izmēģināt, jo lasīju ļoti daudz labas atsauksmes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viņu pat pielīdzina Luminous SIlk, kuru pati neesmu mēģinājusi, bet sajūsmas vētra bija liela :)

      Dzēst
    2. Varu iedot pamēģināt LS :) tiešām būtu interesanti salīdzināt!

      Dzēst
    3. Jā, salīdzināt varētu būt interesanti :) Amelia Liana apgalvo, ka abi esot identiski. Te viņas raksts: http://amelialiana.com/2014/01/budget-buy-giorgio-armani-luminous-silk-dupe/
      Viņas rakstā gan minēta iepriekšējā TM versija, kurai nebija SPF.

      Dzēst
  2. Es jau kaut kad komentāros rakstīju, ka šis bija mans pirmais tonālais krēms, sen sen atpakaļ, toreiz biju jauna un dumja un nošāvu greizi ar toni :) Bet pēc swatchiem izskatās, ka N4 varētu būt tieši laikā, aiziešu rīt patestēt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neitrālajā toņu gammā N4, šķiet, ir visgaišākais no pie mums pieejamajiem :)

      Dzēst
  3. Es lietoju N4, man patīk, ka jāklāj plānā kārtā un labi nosedz pumpu rētiņas. Āda man ir taukaina, ik pēc pāris stundām piepūderēju T zonu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas, ka šis tonālais spēj tik labi visu nomaskēt un tajā pašā laikā palikt praktiski nemanāms - tas ir liels pluss :)

      Dzēst
  4. Sveika, paldies par interesantiem rakstiem! :)

    Padalīšos arī ar savu neseno veikumu - http://thechapterfive.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  5. Šie ir diezgan interesanti, bet tā toņu gamma ir tik neatbilstoša. Es nezinu, manam ādas tonim laikm tur nav neviens īsti līdz galam derīgs toni :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pieļauju, ka vislabāk varētu derēt C2, jo C3 man arī ir biku par tumšu :)

      Dzēst