piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

LUMENE, Sensitive Touch cleansing wipes & extra gentle cleanser

Lumene attīrošās salvetes - maigā formula satur 100% organisko arktiskā lina sēklu ekstraktu, kas nomierina ādu. Neatstāj taukainu sajūtu. Āda paliek patīkami svaiga. Piemērots sejas, acu un lūpu grima noņemšanai. Visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Produkts satur vairāk nekā 95% dabiskas sastāvdaļas. Nesatur krāsvielas, etilspirtu, smaržvielas, parabēnus, parafīneļļu un silikonu. Izstrādātas sadarbībā ar Somijas Alerģijas un astmas Federāciju. Iepakojumā 25 gab.

Attīrošās salvetes nepērku regulāri, tomēr dažos gadījumos viņas noder ļoti labi, piemēram, ceļojumos, vai reizēs, kad sanāk nakšņot ārpus mājas. Šīs salvetes piemērotas pat visjutīgākajai ādai, jo nesatur nekādus potenciāli kairinošus ingredientus. Saskaņā ar Paula's Choice lapā atrodamo informāciju, šīs salvetes der arī cilvēkiem, kuri cieš no rozācijas.
Salvetes ir diezgan biezas un mīkstas, tās ļoti labi notīra dekoratīvo kosmētiku. Ar vienu salveti pietiek, lai notīrītu visu dekoratīvo kosmētiku, ja tās nav ļoti daudz. Uz vakara meikapu, domāju, varētu "aiziet" arī divas.
Ādu tās patiešām nekairina un nesagādā tai nekādu diskomfortu. Iebildums man ir tikai viens - pagaidām tās esmu redzējusi tikai Stokmanī. Citos veikalos, kuros arī pieejami Sensitive Touch līnijas produkti, diemžēl, šo salvešu sortimentā nav.

Cena: EUR 4,60 (cena ar atlaidi)
Vērtējums: 10/10

Maigs līdzeklis sejas tīrīšanai. Lietošana: rītos un vakaros uzklāt uz sausas ādas. Ar pirkstu galiem, maigām kustībām iemasēt ādā, noņemt ar vates tamponu vai nomazgāt. Pēc attīrīšanas lietot Lumene toniku, kas nodrošina perfekti attīrītu ādu to nesausinot. Piemērots jutīgai / jebkura tipa sejas ādai. Nesatur smaržvielas, parabēnus, sintētiskas krāsvielas, etilspirtu, formaldehīdus, minerāleļļu.

Vēl viens brīnišķīgs produkts no Sensitive touch līnijas. Attīrītājam ir diezgan bieza un krēmīga konsistence. Ar to ir ļoti patīkami veikt sejas masāžu, jo produkts paliek plastisks diezgan ilgu laiku. Seju attīra ļoti labi. Esmu mēģinājusi ar to notīrīt arī dekoratīvo kosmētiku, tur arī bez problēmām, bet pārsvarā šo izmantoju ādas attīrīšanai jau pēc tam, kad dekoratīvās kosmētikas uz tās vairs nav.
Produkta noņemšanai lielākoties izmantoju karstā ūdenī samitrinātu kokvilnas dvielīti, bet tas labi noskalojas arī bez visādiem palīgrīkiem :)

Cena: EUR 6,90 (cena ar atlaidi)
Vērtējums: 10/10

2 komentāri:

  1. Tas mazgājamais varētu būt kaut kas interesants. Man vispār patīk Lumene sejas attīrītāji, bet vispirms jātiek no esošajiem vaļā, lai var ķerties pie jauniem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir ļoti labs, ja patīk tādas izteikti biezas konsistences pieniņi :)

      Dzēst