trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Dove, Pure & Sensitive

Salīdzinoši nesen veikalos pieejami Dove Pure & Sensitive līnijas produkti, kuri paredzēti jutīgas ādas kopšanai. 

Pure & Sensitive hipoalerģiskais ķermeņa losjons ir bez smaržvielām un alkohola sastāvā un ir dermatoloģiski pārbaudīts.
Nekad agrāk nebūtu domājusi, ka mani varētu ieinteresēt krēms bez aromāta, bet mana ķermeņa āda pēdējā laikā ir kļuvusi daudz jūtīgāka pret spēcīgi smaržojošiem produktiem (tas gan neattiecas uz dabīga sastāva produkciju), tādēļ nācās meklēt alternatīvas. 
Dove produkcija (vairumā gadījumu) man vienmēr ir patikusi, tādēļ izvēlējos tieši to.
Pieniņam ir vidēji bieza konsistence, tas labi mīkstina un mitrina ķermeņa ādu. Iesūcas diezgan ātri, bet ne momentāli - neliela iemasēšana tomēr nepieciešama. Nekādu "sliktu" reakciju nemanīju - viss ir rāmi un mierīgi :) Pieniņš man patīk, cena arī diezgan pievilcīga, tādēļ domāju, ka pirkšu vēl.

Pure & Sensitive dušas krēms šobrīd ir mans dušas favorīts. Tam ir ļoti patīkama, uzputota krēma konsistence. Smaržo tas pēc klasiskajām Dove ziepēm, kas, manuprāt, ir ļoti, ļoti tīkams aromāts. Ādu nekairina, puto ļoti labi, vienīgi tērējas gan ļoti ātri. Mans iepakojums pēc divu nedēļu lietošanas ir gandrīz tukšs, bet pieļauju, ka savas konsistences dēļ, daudz produkta ir palicis uz iepakojuma sieniņām, tādēļ būs jāmēģina to pārgriezt uz pusēm.  
Nezinu, kā būtu ziemā, bet šobrīd šis krēms manu ādu nesausina. 
Šo tiešām iesaku izmēģināt :)

Kur nopirkt?
Drogās
Cena:
pieniņam LVL 1,90 (cena ar atlaidi)
dušas krēmam - aptuveni LVL 2
Vērtējums:
pieniņam 8/10
dušas krēmam 9/10

8 komentāri:

  1. Forši. Dove vienmēr bijis deguna priekšā, bet nekad neko no viņiem neesmu mēģinājusi... Varbūt tagad, kad būs izlietoti krājumi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja sadomā, tad to dušās krēmu tiešām iesaku :)

      Dzēst
  2. Es tieši pirms pāris dienām atkal atsāku lietot Dove ķermeņa losjonu (klasisko versiju) un tik tiešām piekrītu tam, ka tas iesūcas ātri, bet ne momentāli, toties tā maigā ādas sajūta..
    Dušas želeja stāv pagaidām maliņā nolikta, bet pēc Tavas atsauksmes noteikti, ka ātrāk izmēģināšu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Dove produkcija man arī patīk - gan dezodoranti, gan šampūni, gan ķermeņa kopšanas produkti. Vienīgi žēl, ka nav pieejami daudzi produkti, par kuriem var lasīt labas atsauksmes angliski rakstošajos blogos.

      Dzēst
  3. Man tagad ir dove šampūns,kondiška un serums matu galiem, ir ok, bet parasti paši par sevi tie man groziņā neiekrīt. :)

    AtbildētDzēst
  4. paldies, par rakstu būs jāpamēģina, man ļoti patīk klasisko Dove ziepju aromāts :))

    AtbildētDzēst