pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Maija tukšinieki

Pēdējās nedēļās mani vajāja dažādas tehniskas ķibeles ar datoru, kas par laimi, vai nelaimi rezultējās ar jauna datora iegādi, tamdēļ arī blogošanas lietas nācās atstāt novārtā. 
Kaut arī ar novēlošanos, bet šodien ierastā ikmēneša atskaite par iepriekšējā mēnesī izlietotajiem kosmētikas produktiem :)

Noreva Sensidiane sejas krēms jutīgai ādai - šo krēmu jau pieminēju kādā no favorītu rakstiem. Krēms ļoti labs - tam ir diezgan bieza tekstūra, tomēr iesūcas tas ātri un nerada smaguma sajūtu. Tas nomierina sakairinātu sejas ādu, ir ļoti komfortabls. Domāju, šis varētu būt ideāls krēms ziemas periodam - gan no rītiem, gan vakaros.
Himalaya lūpu balzams ar toni - ļoti patika, tamdēļ arī ātri izlietojās, kas man ar lūpu kopšanas produktiem notiek diezgan reti (atsauksme).
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ (atsauksme).
MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence paraudziņš - pēc vairāku jūsmas pilnu atsauksmju izlasīšanas par šo produktu, nolēmu palūgt paraudziņu. Šī esence dara teju visu - mīkstina, mitrina, nomierina, izlīdzina toni, nostiprina, kontrolē taukvielu izstrādi un izlīdzina grumbiņas. Esences sastāvs veidots uz rauga ekstrakta bāzes, tā satur aminoskābes, antioksidantus un lielu daudzumu B vitamīna. Interesanti. Kaut arī paraudziņš man pietika vien divām lietošanas reizēm, produkts likās ļoti patīkams un ir vēlme kaut kad iegādāties pilno versiju.
MOSSA attīrošās krēmputas (atsauksme).
Physiogel Scalp Care šampūns - ļoti labs produkts. Sākumā gan nepatika, jo likās, ka matus tas padara pārāk cietus, tomēr ar laiku mati pierada, vai kā, bet šampūns man iepatikās. Tas labi attīra matus un galvas ādu, nav kairinošs, vai pārlieku smaržīgs.
BIO2YOU Ziemassvētku cukura skrubis - man ir nejauks ieradums produktus atstāt gandrīz izlietotus, kamdēļ arī šis skrubis tik ilgi aizkavējās vannas istabā (ja tik viņš tāds būtu vienīgais). Bet, mazpamazām situācija tiek labota, kaut vai papildus telpas iegūšanas nolūkā :) Skrubis man patika - tas ir izteikti abrazīvs, kā visi BIO2YOU skrubji, kurus esmu lietojusi -  tas labi attīra un pabaro ķermeņa ādu pateicoties eļļām tā sastāvā.
Lancome acu ēnu bāze (atsauksme).
Dove dezodorants (atsauksme).
The Body Shop Aloe Calming Facial Cleanser - šis jau ir otrais izlietotais šī produkta iepakojums. Ļoti labs sejas attīrīšanas līdzeklis jutīgai ādai - maigs, tomēr efektīvs.
The Body Shop citronu ķermeņa sviests - labsmaržīgs un barojošs ķermeņa kopšanas produkts. Patīk, kā jau TBS sviesti kopumā.
The Body Shop dzērveņu roku krēms - pats krēms man patika, jo tas bija viegls un mitrinošs, tomēr ar laiku tā aromāts sāka šķist kaitinošs, tādēļ lietojās diezgan ilgi.
Thalgo Cocooning attīrošais pieniņš (atsauksme).
Institut Esthederm Eau Cellulaire spray (atsauksme).
Rival de Loop Hydro pietūkumu mazinošanas plāksnītes acu zonai - ļoti patīkams produkts par nelielu cenu. Plāksnītes atvēsina ādu ap acīm, mitrina un atsvaidzina. Ideāli, ja sanāk laiks tās lietot no rītiem.
LUMENE Extra Gentle Cleanser (atsauksme).

6 komentāri:

  1. Ieinteresēja plāksnītes acu zonai. :)

    AtbildētDzēst
  2. mhm plāksnītes interesantas. Tās pašas par sevi ir ar vēsuma efektu, vai jātur ledusskapī?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņām pašām ir neliels vēsuma efekts, kas parādās kādu minūti pēc uzklāšanas :)

      Dzēst
  3. Estederm ūdeni lieto pirms krēma?
    Domāju vai viņu varētu lietot tāpat kā Caudalie skaistuma eliksīru - arī uz kosmētikas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lietoju viņu tonika vietā, pēc ādas attīrīšanas, bet droši var lietot arī virs kosmētikas :)

      Dzēst