pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

CLINIQUE redness solutions daily protective base SPF 15, 40 ml

Zaļa toņa SPF 15 pamats, piemērots alerģiskai, jutīgai ādai ar nevēlamu apsārtumu. Acumirklī likvidē apsārtumu un izlīdzina ādas toni. Nodrošina labāku, ilgāku pamatgrima saglabāšanos. 

Šo Clinique bāzi izmēģināt gribēju jau sen. Par cik sejas ādas apsārtums un jutīgums ir mana galvenā problēma sejas kopšanas jomā, tādēļ vienmēr esmu ieinteresēta produktos, kuri kaut nedaudz varētu uzlabot kopējo situāciju. 
Bāzei ir diezgan bieza un blīva konsistence un ja apakšā nav uzklāts mitrinošs krēms, tad izlīdzināt to ir diezgan pagrūti un klājas tā pleķaini, tādēļ iesaku to lietot pēc sejas krēma uzklāšanas, jo tā nav paredzēta kā vienīgais dekoratīvās kosmētikas pamats un nesniedz ādai pietiekamu mitrinošo efektu.
Tikko pēc uzklāšanas šķiet, ka tā nedaudz "izbalina" kopējo ādas toni, bet pēc tam, kad bāze ir nosēdusies, šis efekts vairs nav tik izteikts. Sejas apsārtumu bāze neitralizē ļoti labi, kā arī kalpo kā labs pamats dekoratīvajai kosmētikai.
Kaut arī man šis produkts nevar aizvietot tonālo krēmu, tomēr komplektā ar to efekts ir ļoti labs. Ja šo bāzi nelietoju, tad pat ar tonālo krēmu apsārtums ir redzams (tas, protams, ir atkarīgs arī no tonālā līdzekļa sedzamības pakāpes), bet ar bāzi tas ir gandrīz nemanāms.
Kas nav mazsvarīgi, kā saules aizsargfiltri šeit izmantoti titāna dioksīds (6,4%) un cinka oksīds (2%). Es tikai priecātos, ja aizsardzība būtu lielāka.

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann, Kristiana
Cena:
EUR 26
Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. šis varētu vairāk derēt ļoti sārtai sejai, bet vispār šie zaļie krēmi vispār ie forši. Manam Iwostin ir neliels zaļais pigments iekšā un tad kad liek kosmētiku pa virsu var redzēt, ka smukāk maskējās un tas asums tik izteikts uz apsārtumiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šis pagaidām pirmais zaļais :) Vēl labprāt izmēģinātu MUFE bāzi :)

      Dzēst