ceturtdiena, 2015. gada 18. jūnijs

MISSHA, Super Aqua hydrating toner, 150 ml



Mitrinošs un atsvaidzinošs toniks sejai. Nesatur spirtu. Tonika sastāvā ietilpst kristāla ūdens, zilā lagūnas ūdens un Damaskas rožūdens. Kristāla ūdens satur dārgakmeņu pulvera kompleksu, piemēram, ametista, pērļu un turmalīna, kas veicina asins cirkulāciju. Šis ūdens satur aminoskābes, piemēram, glicīnu un alanīnu, kas padara ādas krāsu spilgtāku. Zilās lagūnas ūdens ir ūdens no jūras dziļumiem pie koraļļu rifa Polinēzijā. Tā satur lielu daudzumu minerālvielu, tai skaitā magniju, kalciju un nātriju, kas mīkstina ādu. 

Nolēmu beidzot sākt savu iepazīšanos ar Korejas kosmētikas zīmolu Missha, kurš jau kādu laiciņu pie mums pieejams un patīkami, ka produktu klāsts paplašinās un ir iespēja šo kosmētiku iegādāties arī interneta veikalā.

Kad pie mums beidzot ir kaut nedaudz siltāks, man sagribējās kādu atsvaidzinošu toniku. Šo izvēlējos galvenokārt tāpēc, ka sastāvā nav spirta un produkta aprakstā minēts vārds "atsvaidzinošs". Produktu sērijai kopumā ir tāds atsvaidzinošs un gaisīgs tēls.

Aromāts tonikam ir viegls, neuzmācīgs, ļoti atsvaidzinošs un nedaudz rūgtens. Konsistence ir kā ūdenim. Pudele ir no matēta stikla, vāciņš cieši noslēdz produktu. Vēl iepakojums aprīkots ar ērtu dozatoru, kas toniku ļauj lietot ļoti ekonomiski un ir gandrīz neiespējami produktu izliet par daudz.
Jau pirmajā lietošanas reizē nolēmu tonikam sarīkot ugunskristības, jo gribēju pārbaudīt tā mitrinošās spējas pēc mālu maskas lietošanas. Biju ļoti patīkami pārsteigta, jo toniks momentā sniedza ādai komfortu un svaiguma sajūtu. Toniku īpaši patīkami lietot, ja āda ir sakarsusi, jo tas atsvaidzina un nomierina. 
Man ļoti iepatikās šis produkts, kas likumsakarīgi radīja interesi arī par pārējiem sērijas produktiem :)

Kur nopirkt?
mimiko.lv
Cena:
EUR 13,90
Vērtējums:
9/10

3 komentāri:

  1. Toniku mēģinājusi neesmu, bet ir bijis sejas mazgājamais līdzeklis no šīs pašas sērijas - atsvaidzinošs un labs. :)

    AtbildētDzēst