trešdiena, 2015. gada 11. februāris

INSTITUT ESTHEDERM, Celulārā ūdens sprejs, 200 ml

Institut Esthederm izpētes laboratoriju 1999. gadā patentētais Celulārais ūdens ir ādā atrodamā ūdens kopija - "dubultnieks". Celulārā ūdens ideālais minerālsāļu un mikroelementu līdzsvars sniedz ādai enerģiju, kas tai nepieciešama ik dienu, lai tā funkcionētu, izmantojot visu potenciālu, un saglabātu veselīgo mirdzumu.
Darbība: kopš lietošanas Celulārais ūdens darbojas kā īsta "enerģijas bumba", sniedzot ādai svaigumu, mirdzumu un vitalitāti. Tas palielina Institut Esthederm ādas kopšanas līdzekļu efektivitāti.
Rezultāti: ir atjaunota ādas enerģija, āda ir revitalizēta, veselīgi mirdzoša un gatava turpmākai aprūpei.
Lietošana: uzsmidzināt sejai un ķermenim un, viegli pieskaroties ādai, ļaut ūdenim iesūkties tajā. Celulāro ūdeni var lietot pirms regulārās ādas kopšanas vai virs grima labākai tā noturībai, vai jebkurā dienas laikā.
Bez smaržvielām, konservantiem un krāsvielām.

Pirms iegādājos un sāku lietot šo celulāro ūdeni, tā īsti neticēju, ka tas būtiski atšķirsies no visiem citiem izsmidzināmajiem ūdeņiem, kurus esmu lietojusi. Jā, daži man likās "jaukāki", daži ne tik, bet būtība palika viena un tā pati. 
Lai arī sākotnēji tā nešķita, šis tomēr kļuva par izņēmumu.
Lietoju to jau kādus pāris mēnešus un domāju, ka šis noteikti būs atkārtots pirkums ne vienu reizi vien, par spīti pat ne pārāk zemajai cenai.
Ūdenim ir ļoti ērts un smalks izsmidzinātājs, tam nav nekādas smaržas, nekādas garšas, nekā. Pirmajā mirklī šķiet, ka uz sejas ir izsmidzināts vienkārši ūdens. 
Pirmajā lietošanas nedēļā es arī nemanīju nekādu efektu, tādēļ piezagās neliels nīgrums. Bet, labi ka turpināju to lietot, jo pēc tam rezultāts bija acīm redzams, ne gluži neticams, bet patīkams :)
Vispirms tas, protams, tonizē ādu - atjauno ādas pH līdzsvaru pēc visām attīrošajām procedūrām. Pēc tam ūdens sniedz ādai nomierinošo efektu - man pēc ādas attīrīšanas seja vienmēr ir vairāk sasārtusi kā parasti, bet šis produkts to ātri nomierina. Ilgstošāka lietošanas  perioda laikā pamanīju, ka solītais svaigums un mirdzums arī neizpaliek. 
Kādā rakstā arī izlasīju ķīmijas zinātņu maģistres komentāru par šī ūdens sastāvu. Viņa teica, ka sen neesot redzējusi tik pārdomātu, sabalansētu un atbildīgi izraudzītu kosmētikas sastāvu. 
Kaut arī neesmu nekāds sastāvu eksperts, es ticu teiktajam, jo redzu un jūtu, ka šis produkts darbojas. 

Kur nopirkt?
Stockmann, BENU aptiekās, Institut Esthederm Paris skaistumkopšanas institūtā Berga Bazārā
Cena:
EUR 29,60 (200ml)
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Šis ir vienīgais izsmidzināmais ūdens ko es lietoju, un pērku atkārtoti jau vairākus gadus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī vairs negribās nevienu citu pūšamo :)

      Dzēst
  2. šis man šobrīd ir top produkts, jo āda uzvedās vienkārsi šausmīgi un vakarā, lai to kaut cik nomierinātu, tikai šis sniedz to miera ostu sejai :)
    Lai arī lietoju mini iepakojumu, tas tik un tā lietojas ļoti ekonomiski un domāju, ka es arī būšu tajā bariņā, kas noteikti pirks atkāroti ;)

    AtbildētDzēst