svētdiena, 2016. gada 4. septembris

Augusta tukšinieki

Ar skumju nopūtu izlietoju pēdējās paliekas no pēdīgā manos krājumos esošā Lumene Extra Gentle Cleanser (atsauksme). Ar skumjām tāpēc, ka nekur to vairs nevaru atrast. Ceru, ka no veikalu plauktiem tas nav pazudis pavisam, jo šis ir viens no, ja ne pats mīļākais sejas attīrītājs no visiem kurus esmu mēģinājusi. Ja nu kāds zina, kur to var sameklēt, būtu ļoti pateicīga par šādu informāciju :)
Clinique Redness Solutions daily protective base SPF 15 (atsauksme) - ļoti labs produkts, lai nomaskētu apsārtumu, tādēļ iegādājos to jau ne pirmo reizi.
L'Oreal Elnett Satin matu laka - viena no labākajām matu lakām par nelielu cenu, plus, mazais iepakojums izrādījās ļoti ērts un vajadzīgs.
Antioksidantu ķermeņa skrubja balzams ir produkts, kurš sagādāja vilšanos. Iedomājieties ne pārāk biezas konsistences ķermeņa pieniņu, kurš atjaukts ar smiltīm - tieši tāda ir sajūta lietojot šo produktu. Neiesaku. 
Maybelline Lash Sensational skropstu tuša nekļuva par mīluli, tomēr izlietoju.
Garier Moisture+ Aqua Bomb drāniņas maska ļoti iepatikās - noteikti pirkšu vēl.
Tāpat iepatikās arī Mitomo drāniņas maska ar gliemežu ekstraktu.
Lumene deep cleansing peat mask ar laiku vairs nešķita tik efektīva, kā pēc pirmajām lietošanas reizēm, tomēr laba gadījumos, kad ādai nepieciešama maigāka attīrošā maska, kas nesausina un nekairina ādu (atsauksme).
Mossa dienas krēms Lācene & Vitamīns C (atsauksme).
Attirance dušas eļļas paraudziņš ļoti iepatikās un ņemot vē, ka iepakojums bija tik mazs, tas pietika vairākām mazgāšanās reizēm - tātad produkts ir ekonomisks. Domāju, ka ziemā šāda dušas eļļa būs tieši tas, kas vajadzīgs. 
Nivea Men Sensitive - izlietojām to kopā ar vīru. Viņs, kā balzamu pēc skūšanās (atzina par labu esam), bet es, kā meikapa bāzi. Man patika. 

6 komentāri:

  1. man tā Garnier maska jau kādu laiku ir, nevaru saņemties izmēģināt. Cerams, ka būs tiešam laba:)

    AtbildētDzēst
  2. eku, par labu cenu. daudz ko pērku no šejienes, pārbaudīts :)
    http://serenity.lv/lumene-sensitive-touch-extra-gentle-cleanser-150ml.html

    AtbildētDzēst
  3. Alfa Rimi redzēju Lumene Extra Gentle Cleanser

    AtbildētDzēst