trešdiena, 2016. gada 14. septembris

Sebamed, Clear Face Care Gel, 50 ml

Mitrinoša želeja problemātiskai ādai pH 5,5 līmeņa uzturēšanai. Cīņai pret jebkura veida pinnēm. Želejas īpašības: pantenols palīdz dziedināt pūtīšu radītās rētas; hialuronskābe veicina ādas spēju piesaistīt mitrumu; alveja nomierina sakairinātu ādu; pH 5,5 līmenis dabiski nomāc baktēriju vairošanos; alantoīns izlīdzina raupju, zvīņainu ādu.

Šodien gribu pastāstīt par vienkāršu, tomēr ļoti labu sejas kopšanas produktu, kas paredzēts problemātiskas ādas kopšanai - Sebamed kopjošo gēlu. Vienkāršu tāpēc, ka tā sastāvs ir ļoti lakonisks, tomēr visas sastāvdaļas ir pārdomātas un cīnās ar ādas jutīgumu, rūpējas par mitrināšanu un sniedz dziedējošu efektu.
Kaut arī mana sejas āda nav problemātiska tādā izpratnē, ka man mestos pumpas, tomēr tā ir jutīga, kā arī kuperoza un šī gēla sastāvdaļas lieliski piemērotas arī tādā gadījumā.
Gēla sastāvā atrodamas tādas vērtīgas sastāvdaļas kā alvejas sula, pantenols, hialuronskābe un alantoīns. Visi šie komponenti palīdz kā problemātiskai un taukainai, tā arī jutīgai, apsārtušai un viegli sakairināmai ādai. Man šis gēls lieliski palīdzēja pret saules apdegumu, no kura šovasar, diemžēl, izvairīties neizdevās.
Līdzeklis nesatur eļļas, emulgatorus, aromātvielas un krāsvielas. Pēc konsistences tas ir viegls, caurspīdīgs, absolūti netaukains gēls. To ieteicams klāt uz attīrītas ādas, nelielu tā daudzumu izlīdzinot pa visu sejas ādu. Iespējams, taukainas ādas īpašniekiem pilnībā pietiktu ar to mitrinošo efektu, kuru sniedz šis gēls pats par sevi, tomēr es pēc tam klāju pa virsu kādu barojošāku produktu. Pirms klāt nākamo produktu parasti nogaidu dažas minūtes, kuras nepieciešamas, lai gēls pilnībā iesūktos.
Ļoti labs produkts, kuram ieteiktu pievērst uzmanību :)

Kur iegādāties?
Drogas veikalos
Vērtējums:
9/10

*Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru