svētdiena, 2015. gada 1. marts

Mēneša favorīti un tukšinieki

Par cik tukšinieku nav tik daudz kā ierasts, tad nolēmu šos abus rakstus apvienot, bet sāksim ar favorītiem :)
Vichy, Aqualia Thermal Serum - pat ja man ļoti nepatīk tas, kādos tempos šis produkts iet uz beigām, domāju, ka iegādāšos to atkārtoti, jo tas ir ļoti patīkams, ļoti viegls, izcili mitrinošs serums. Plašāka atsauksme noteikti sekos.
L'Oreal, Lumi Magique izgaismojošais korektors (atsauksme).
Lumene, Moisturizing & Illuminating primer (atsauksme).
Kiehl's, Damage Repairing & Rehydrating Leave-In treatment (atsauksme).
Dove, Hair BB Cream - nezinu, kā tur ir ar to matu novecošanos, bet man šis BB matu krēms ļoti patīk. Šobrīd ieveidošanai izmantoju tikai 2 produktus - Dove Oxygen & Moisture izsmidzināmo līdzekli un šo BB krēmu. Abi pārī, manuprāt, darbojas lieliski, jo izsmidzināmais dod nepieciešamo apjomu, bet BB krēms nogludina un mitrina matu galus, lai tie neizskatītos sausi un spuraini.
Jau iegādājoties L'Oreal Nutri Gold eļļu zināju, ka sejas ādas kopšanai to neizmantošu, jo pēc pieredzes zinu, ka manai sejas ādai eļļas un to dažādie sajaukumi pārsvarā ne pārāk patīk, plus, šī eļļa satur arī ēterisko eļļu kombināciju, kas manai jutīgajai ādai arī ne pārāk der. Bet, ķermeņa kopšanai eļļas dažādās to variācijās man pat ļoti patīk. Šo iegādājos specifiski dekoltē zonas kopšanai. Pirmie iespaidi ir ļoti patīkami, jo tik gluda kakla un dekoltē zonas āda man sen nav bijusi :) Pēc ilgākas iepazīšanās noteikti būs plašāks apskats.
Clinique, All About Eyes - šo lietoju kā dienas acu krēmu, jo tas labi izlīdzina ādu ap acīm un  lieliski der kā bāze zem dekoratīvās kosmētikas.
L'Oreal, Miss Manga skropstu tuša - šis gadījums noteikti ir jāatzīmē kalendārā, jo, ja atmiņa mani neviļ, pirmo reizi kādu skropstu tušu iegādājos atkārtoti. Biju nedaudz piemirsusi cik ļoti man viņa patika. Tuša ir ērta uzklāšanā un dod vislabāko kuplinošo efektu no visām tušām, kuras esmu mēģinājusi.

Nu, un vēl daži aizvadītā mēneša izlietotie kosmētikas produkti.
Mossa, Cloudberry (Vitamin C) Nutritive Antioxidant day cream (atsauksme).
Dove, Invisible Dry deodorant (atsauksme).
Lumene, Extra Gentle Cleanser (atsauksme).
Rimmel, Match Perfection concealer - ļoti labs konsīleris, kurš der gan ādai ap acīm, gan sejai, lai nomaskētu dažādas tās nepilnības. Tikai tagad, skatoties uz šo tukšinieku bildi sapratu, ka visi šomēnes izlietotie produkti ir vieni no maniem mīļākajiem kosmētikas produktiem vispār un vairāki no tiem ir pirkti ne vienu reizi vien :)
Joico, Smooth Cure shampoo & conditioner (atsauksme).

8 komentāri:

  1. Kādu toni parasti izvēlies Rimmel konsīlerim? Es savējo vedu no UK, pie mums viņu toņi nebija.
    Un es arī eļļas sākšu izmantot ķermeņa kopšanai, sejai tomēr pārāk smagas paliek.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Parasti ņemu gaišāko - 010 Ivory toni, man der ļoti labi. Pie mums, manuprāt, tikai divi varianti pieejami. Jā, par eļļām pilnīgi piekrītu - ķermeņa ādai tās ir ideālas. Reizēm mēdzu kādu eļļu sajaukt ar ķeremeņa krēmu, vai pieniņu - barojošākam efektam un rezultāts parasti man ļoti patīk :)

      Dzēst
  2. Gribētos atkal nopirkt Joico šampūnu un kondicionieri, šī līnija nav vēl mēģināta. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šie abi ļooti patika, noteikti pirkšu atkal :) Pagaidām gan nezinu, vai pirkšu šos pašus, vai kādu citu līniju - tad jau redzēs :)

      Dzēst
  3. o jā, varu tikai piekrist, ka Vishy serums plok vājprātīgos ātrumos. ja nebūtu acu priekšā, domātu, ka kāds pa nakti šamo dzer :D jāsaka, ka tās pašas sērijas sejas krēms arī lielisks. sākumā biju skeptiska (riebjas krēmi bundulīšos), bet rezultāts pārspēj iepakojuma sāpi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev taisnība - būs jāmēģina pieķert pie rokas to, kuram šis serums tā garšo :)

      Dzēst
  4. Man ar Miss Mangu gan iet traki. Vienu iepakojumu izlietoju un dzīvoju laimīga domās par to cik tā bija laba un bla, bla. Nopirku atkārtoti un nespēju vairs izlieto. Nu nav tas. Manuprāt, pie vainas mana gaume skropstu krāsošanā, jo principā visu laiku gribas kādu citu efektu. acīmredzot, šī tuša vairāk kuplināja, bet man patīk pagarinošas efekts, bet tajā pat laikā, garas skropstas ne vienmēr ir dramatiskas. Ai, nezinu, man te riktīgs struggle tagad, bet visādā ziņā nevaru izlietot kādreiz mīlēto Miss Manga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal tas pagarinošais efekts ir mazsvarīgs, bet kuplinošo Manga dod ļoti labu, tāpēc neesmu vīlusies pēc atkārtotā pirkuma :)

      Dzēst