svētdiena, 2015. gada 15. marts

ARTDECO pavasaris/vasara 2015

Pavasara dekoratīvās kosmētikas kolekcijas allaž ienes noputējušajos plauktos svaigumu un maigus toņus un Artdeco kolekcija, kura tapusi sadarbībā ar dizaineri Emilio De La Morena nav izņēmums. 
Kaut kolekcijā dominē maigi pasteļtoņi, tās ietvaros pieejami arī vairāki sulīgi toņi, ar kuriem var izveidot izteiksmīgu un košu koptēlu, kādu to arī redzam kolekcijas promo fotogrāfijās.
Šeit var apskatīt kolekciju kopumā.

Double Finish Cream Foundation mat ir kompakts krēmveida tonālais krēms, kurš sola sejas ādai zīdaini matētu izskatu. Izvēlējos gaišāko (Nr. 10) toni, tomēr šobrīd manai ādai tas ir nedaudz par tumšu. Vasarā, domāju, varētu būt ļoti labi. 
Krēmam ir viegla, kūstoša konsistence. Tas labi izlīdzina sejas kopējo toni, tomēr izteiktus defektus gan nenomaskēs. Siltam laikam šis produkts noteikti ir daudz piemērotāks (vismaz manā gadījumā), jo tas nedaudz matē sejas ādu, nav "smags", bet tajā pašā laikā izlīdzina toni.
Produkta iepakojumā atrodams arī sūklītis krēma uzklāšanai, kuru var lietot gan sausā, gan mitrā veidā, bet es uzklāšanai izmantoju pirkstus, kas ir ekonmiskāk un tā, manuprāt, produkts labāk izlīdzinās, jo pirksti to sasilda un padara plastiskāku.
Pūderkrēms satur E vitamīnu un kopjošas eļļas, kā arī saules aizsargfiltrus. Nesatur smaržvielas.

Abas nagu lakas man gaišos un maigos toņos, bet tādus savā ikdienā esmu iecienījusi visvairāk :) Artdeco lakām ir ļoti ērta, pietiekami plata otiņa, kura ar pāris kustībām ļauj noklāt visu naga virsmu. 623 Couture Rose Bloom, kas ir gaišākais tonis man ļoti patīk, tomēr uzklāšanā ir jābūt uzmanīgai. Nagu laka ir diezgan šķidra, tādēļ tā jāklāj ļoti plānās kārtās, jo citādi tā nevienmērīgi izvietojas un slikti žūst. Ja laku klāj plānās kārtās, tad ar žūšanu nav nekādu problēmu un ar trijām kārtām pietiek vienmērīgam un necaurspīdīgam pārklājumam.
629 Couture Begonia Bloom, kurš ir maigs persiku tonis nav tik cimperlīgs. Laka pēc konsistences ir nedaudz biezāka, klājas vienmērīgi un glītam gala rezultātam pietiek ar divām kārtām :) 

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann
Cena:
Nagu lakām EUR 8,50
Pūderkrēmam EUR 19,95
Vērtējums:
Visiem produktiem 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

3 komentāri: