trešdiena, 2013. gada 17. aprīlis

ANNY, regenerating nail oil


Anny Atjaunojošā eļļa nagiem ir intensīvas iedarbības līdzeklis trausliem nagiem, kuri šķeļās. Kopjošais koncentrāts novērš nagu šķelšanos un lūšanu. Mandeļu eļļa atjauno bojātu kutikulu.

Šo eļļu iegādājos pēc Lemony Flutter (Lush) sviesta izbeigšanās. Kaut arī sviests man ļoti patika, tomēr gribējās izmēģināt ko jaunu. Uzmanību piesaistīja tieši šī eļļa, jo tā sola novērst nagu šķelšanos. Šī problēma man bija aktuāla visu ziemu, kā dēļ bieži nācās iztikt bez nagu lakām un garākiem nagiem. 
Jāsaka, ka šobrīd situācija ir manāmi uzlabojusies, tomēr pilnībā šķelšanās nav apturēta. 

Sākumā šaubījos par lietošanas ērtumu, tomēr kļūdījos - lietošanā tā stikla pipetīte ir ļoti ērta.
Eļļai ir maigs, nedaudz citrusīgs aromāts. Konsistence ir diezgan šķidra, tomēr ne tik ļoti, lai produkts kaut kur aiztecētu, vai kā tamlīdzīgi. 
Lietoju viņu katru vakaru, reizēm arī no rītiem (ja sanāk laiks), bet nekas daudz no pudelītes nav pazudis, tā ka eļļa ir ļoti ekonomiska. Domāju, ka pietiks pusgadam noteikti.

Eļļa patiešām labi mīkstina kutikulu - no rīta uz to paveras diezgan pievilcīgs skats:) 
Nagi liekās mazāk sausi, ne tik lūstoši. Nezinu, varbūt tās ir manas iedomas, tomēr uz naga virsmas varu saskatīt tādu kā robežu starp veselo un neveselo nagu, jo no apakšas tas ir smuki rozā, bet kādi pāris milimetri no augšas nedaudz iedzeltens. Neko citu nagu atveseļošanai šobrīd nelietoju (krēmi neskaitās), tādēļ domāju, ka smukais (rozā) nags ir šīs eļļas nopelns. Cerams, ka tad, kad "aizies" tie 2 milimetri, nagi vairs nešķelsies un būs veselīgi un skaisti mūžīgi mūžos :)

Kur nopirkt?
Disco Cosmetics, Kristiana
Cena:
LVL 7,99
Vērtējums:
9/10

7 komentāri:

  1. Man šito vajag, varbūt arī mani nadziņi nešķelsies, paldies par rakstu.

    AtbildētDzēst
  2. Man arī šķeļās, es gan lakoju vienalga :) vienkārši zem nagu lakas tagad esmu pasākusi klāt OPI Nail Envy, liekās, ka ir labāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī lieku bāzi (Smart Enamel), tomēr brīžiem tā šķelšanās bija tik briesmīga, ka vajadzēja grizt nost, bet uz pavisam īsiem nagiem laku nelieku, jo man ne visai patīk, kā izskatās tieši man.

      Dzēst
  3. Cena - wow! Cerams, ka būs tā vērta, būtu interesanti uzzināt kā nagi uzvedīsies pēc mēneša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nopirku ar atlaidi, kamēr vēl bija 50% Disco Cosmetics veikalos. Cerams, ka uzvedīsies labi :)

      Dzēst
  4. Vai var palūgt atsauksmi vairāk kā pēc gada lietošanas?

    AtbildētDzēst