piektdiena, 2013. gada 5. aprīlis

LAVERA, Organic Aloe Vera

Lavera ir Vācijā ražota ekoloģiskā kosmētika. Produktu klāsts ir ļoti plašs, tamdēļ katrs varētu atrast sev ko piemērotu. 
Kaut arī pie mums Lavera kosmētika pieejama jau diezgan sen, neko līdz šim iegādājusies nebiju. Vienmēr apskatījos, bet nepirku, jo iepakojumi likās pārāk mazi, jo, piemēram, tonika apjoms ir tikai 50ml. Tas nozīmētu tikai to, ka katru nedēļu man vajadzētu pirkt jaunu toniku, kas būtu apgrūtinoši, tādēļ viņš arī nenonāca manā iepirkumu grozā.

Mitrinošais fluīds ar organisko alveju (jutīgai sejas ādai) - 
Aizsargā jutīgu sejas ādu, intensīvi mitrina un nomierina. Inovatīva formula ar smiltsērkšķu, fenheļa un mandeļu ekstraktiem aizsargā jutīgu ādu. Olīvu skvalāns, augu steroli un  hialuronskābe intensīvi mitrina. Organiskie alvejas, ehinācejas un lakricas saknes ekstrakti ar naktssveces eļļu un smiltsērkšķi nomierina jutīgu ādu.

Sejas krēma apjoms ir 30ml. Krēms ir dzeltenīgi-oranžīgā krāsā. Domājams, tas dēļ smiltsērkšķu ekstrakta. Konsistence ir vidēji bieza - pēc uzklāšanas uz sejas ir jūtama kārtiņa, tomēr pēc 10-15 minūtēm šī sajūta pazūd.
Krēmam ir ļoti dabiska, nedaudz saldena smarža, bet tā nav nepatīkama, un pēc krēma iesūkšanās ādā nesaglabājas.
Pašai par pārsteigumu krēms man iepatikās (nezinu kādēļ, bet biju noskaņota skeptiski), jo tas labi mīkstina, mitrina un nomierina sejas ādu. Man uz zoda līnijas bija parādījušies tādi nelieli raupjas ādas laukumiņi, kuri pēc šī krēma pastāvīgas lietošanas ir izzuduši.
Sākumā lietoju to tikai vakaros, jo likās, ka zem kosmētikas tas varētu būt nedaudz par "smagu", bet nesen pamēģināju likt to arī no rīta - rezultāts ļoti labs. Nejutu nekādu diskomfortu. Manuprāt, ļoti labs sejas krēms par savu cenu. 

Kur nopirkt?
Drogās, universālveikalā Stockmann u.c.
Cena:
LVL 9,69
Vērtējums:
8/10

Attīrošais pieniņš ar organisko alveju - 
Maigas un saudzīgas attīrošās vielas no kokosriekstu un mandeļu eļļām attīra ādu, bet augu sterīni un dabīgie mitrinātāji izveido neredzamu dabisku aizsargkārtiņu. Organiskie alvejas, ehinācejas un lakricas saknes ekstrakti ar šī sviestu kopj un attīra ādu pēc kosmētikas lietošanas.

Attīrošā pieniņa apjoms ir 75ml. 
Ar pieniņu man parasti asociējas vidēji šķidras konsistences massa, bet šis drīzāk ir tāds diezgan biezs krēms, tādēļ lietoju to kā otrreizējo sejas attīrītāju. Pieļauju, ka kosmētiku no acīm ar tādu biezu krēmu tīrīt man būtu nekomfortabli. Vispirms notīru seju ar putām, micelāro ūdeni, vai ko citu, un tad vēlreiz ar šo pieniņu (krēmu). Man nav slinkums to darīt tikai tāpēc, ka sajūtas ir ļoti patīkamas un papildus attīrīšana arī nenāk par sliktu. Ražotājs piemin aizsargkārtiņu, kura paliek uz ādas pēc pieniņa lietošanas - tā arī ir, tādēļ pēc tam toniku nelietoju. Labs produkts, kurš visvairāk varētu patikt biezas kosnistences pieniņu cienītājiem.

Kur nopirkt?
Drogās, universālveikalā Stockmann u.c.
Cena:
LVL 5,79
Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. Man ir ar Adorebox nācis dekoratīvās kosmētikas noņēmējs jutīgai ādai. Nez kāpēc es arī biju skeptiski noskaņota (vai tas ir neizteksmīgs iepakojums, vai kas, kas mani attur iet pie Laveras stenda), bet līdzeklis izrādījās tāds uz stingru 9! Teicams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vo, ne par velti atsauksmes par Lavera produktiem parasti ir diezgan labas. Tagad gribu izmēģināt kaut ko no Anti Age līnijas :)

      Dzēst
  2. Es ar esmu ļoti liela Laveras fane, jo gandrīz pirktais ir ļoti paticis!

    AtbildētDzēst
  3. palliest palliums palmated palmette palmetto palmfuls
    palmiest palmists. yogins   yogurt   yoicks   yokels   yoking   yolked   yonder   yonker.
    datives  daturas  daturic  daubers  daubery  daubier  daubing  daunder.


    Also visit my page; www.silverstoregames.com

    AtbildētDzēst