svētdiena, 2013. gada 21. aprīlis

MAVALA, Lip Balm

Šis lūpu balzāms aizsargā un rūpējas par Jūsu lūpām. Īpaši izstrādāts lai cīnītos ar bojājumiem, balzāms ieskauj lūpas ar vieglu, samtainu tekstūru un vieglu vaniļas aromātu. Tas ir atjaunojošs produkts sausām un sasprēgājušām lūpām, kā arī lūpām, kurām nepieciešams atjaunot elastīgumu, mīkstumu un jaunību.

Šis Mavala lūpu balzāms ir viens no maniem šī gada atklājumiem.
Pirms kāda laika rakstīju par Elizabeth Arden Eight Hour Cream, kurš man ļoti noderēja aizvadītajā ziemā, kā lūpu kopšanas produkts, tomēr ejot pa ielu, vai transportā to lietot ir visai apgrūtinoši, tādēļ bija nepieciešams labs lūpu balzāms standarta iepakojumā, kuru var nēsāt kabatā.

Mavala balzāmam ir ļoti mīksta, krēmīga tekstūra. Ja sejas produktiem "kārtas sajūta" nav patīkama, tad lūpu balzāmos tas ir tieši tas, kas vajadzīgs. Šis balzāms tiešām labi pasargā lūpu ādu no vēja un sala. Ar citiem lūpu produktiem pieredze ir bijusi tāda, ka, jā, tas izveido aizsargkārtu, tomēr ir sajūta, ka zem tās lūpām nav komforta, jo mitrinošais un barojošais efekts netiek sniegts. Viens no spilgtākajiem piemēriem ir Nivea lūpu balzāmi (vismaz manā gadījumā) - uz lūpām jūt, bet efekta nekāda.
Ar šo tā nav - gan no ārpuses, gan no iekšpuses viss ir kārtībā :) 
Vēl viens patīkams moments - šim balzāmam, manuprāt, ir ļoti patīkams un garšīgs aromāts (pēc vaniļas cepumiem), kas nav pārāk uzbāzīgs.

Kur nopirkt?
Disco Cosmetics
Cena:
LVL 6,99
Vērtējums:
10/10

2 komentāri: