pirmdiena, 2012. gada 27. februāris

LUSH, King of Skin

           Foto: Elīna Sparāne

Kopš atvēries Lush veikals Rīgā nav pagājis necik ilgs laiks, tomēr esmu paguvusi iepazīties ar vairākiem produktiem un vairums no tiem man ļoti patīk. Tomēr visvairāk es gaidīju tieši svaigo masku parādīšanos pie mums, jo ļoti labas atsauksmes par tām biju dzirdējusi jau sen, bet līdz šim nebija iespējas tās iegādāties. Biju sajūsmā kad saņēmu e-pasta vēstuli no Lush, ka beidzot arī līdz Rīgai ir nokļuvušas šīs maskas - jau pēc dažām dienām devos pēc savējās. Jau iepriekš biju izlēmusi, ka man vispiemērotākā būs maska ar auzu pārslām. 
Pirmais pārsteigums ieejot veikalā bija tas, ka pārdevējas mani atcerējās un sirsnīgi sagaidīja. Diemžēl mana iecerētā maska jau bija izpirkta un es mazliet sapīku, bet meitenes man uzreiz piedāvāja iesvērt masku izmēģināšanai, jo testeris vēl bija. Es, protams, piekritu. Vēl man iedeva kāju maskas paraudziņu Volcano, izrādīja visus jaunumus un pastāstīja daudzas interesantas lietas. Kamēr mēs runājāmies, es visu laiku pie sevis prātoju - kaut visos veikalos pret pircējiem būtu tik sirsnīga attieksme (tāda vienkārša, neuzspēlēta, bet patiesa interese par cilvēku kurš atnācis). 
Tomēr, nevarēju jau aiziet tukšām rokām... Jau sen vēlējos pamēģināt kādu no Lush ķermeņa sviestiem. Mana izvēle krita uz King of Skin.

Ko saka ražotājs:
Kā tikt vaļā no sausas un raupjas ādas uz visiem laikiem? Ļoti vienkārši - sajauciet kakao eļļu, svaigu banānu un avokado, aromātiskas eļļas. Gatavs!
Lietošana: paņemiet plāksnīti rokā un ierīvējiet to siltā samitrinātā ādā ar masējošām kustībām. Glabāt sausā un vēsā vietā.

Ko saku es:
Ziemas periodā man ir ļoti grūti piemeklēt atbilstošus kopšanas produktus ķermeņa ādai, jo gandrīz viss šķiet pārāk viegls un nepietiekami barojošs. Vairākkārt par King of Skin esmu lasījusi, ka daudziem tas šķiet pārāk trekns, bet priekš manis tā bija informācija, kura tikai pamudināja to iegādāties. Ražotājs sviestu iesaka iemasēt siltā, bet mitrā ādā, atļaut tam iedarboties dažas minūtes, un tad noskalot. Es ievēroju visus priekšnosacījumus izņemot noskalošanu. Nu, ko lai saka - man ļoti patīk "eļļainā" sajūta un tā man nesagādā nekādu diskomfortu. Tiesa, pēc rīta dušas šo sviestu es nelietoju, bet vakarā tas iederas ļoti labi. No rīta ķermeņa āda jūtas lieliski pabarota, mitrināta un gluda. Smarža sviestam ir ļoti patīkama - silta (piemērota ziemai). King of Skin aromāts patiks tiem, kuriem patīk atrasties Lush veikalā, jo, manuprāt, sviests smaržo pēc tā - daudziem šī smarža liek šausmās doties no turienes prom, bet man gluži pretēji - gribās tur uzturēties pēc iespējas ilgāk. 
Šis produkts būs piemērots cilvēkiem ar ļoti sausu ķermeņa ādu. Kam patīk vieglas konsistences krēmi, kuri ātri iesūcas, tā noteikti nebūs piemērotākā izvēle.

Sastāvs:
Fair Trade Cocoa Butter, Fresh Bananas, Shea Butter, Fresh Avocado, Oatmeal Infusion, Coconut Butter, Parfum, Jojoba Oil, Almond Oil, Tangerine Oil, Lavander Oil, Sandalwood Oil, Rose Absolute, Frankincense Resinoid, Limonene, Linalool.

Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. Man ziemā ir ļoti sausa ķermeņa āda, bet neskatoties uz to es esmu slinka, un bieži vien vakarā man nepietiek apņemšanas, vel k.ko smērēt sev virsu :) Tāpēc izlīdzos ar L'Occitane dušas eļļu, tā kaut cik uztur manu ādu pie dzīvības.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, mana draudzene man teica, ka L'Occitane dušas eļļa esot pasakaina. Pagaidām vēl neesmu mēģinājusi, bet kaut kad noteikti iegādāšos.

    AtbildētDzēst