sestdiena, 2012. gada 18. februāris

Kanebo - SENSAI - Triple Touch Compact

              Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Šī tonālo līdzekļu palete īpaši piemērota nobriedušai ādai. Pirmkārt, tādēļ, ka visu tajā pārstāvēto līdzekļu formulas ir ļoti mitrinošas. Otrkārt, viens no trijiem iekļautajiem līdzekļiem ir krunciņas izlīdzinošs bezkrāsas korektors. Līdzās tam atrodas arī korektors ar toni, lai nomaskētu dažādu krāsu defektus, tostarp tumšos lokus, pigmentācijas plankumus un apsārtumus. Zem korektoriem apakšējā stāvā apslēpts arī spogulītis un zīdainas tekstūras kompaktais pūderis.

                     Foto: Elīna Sparāne

Ko saku es:
Šo pūderi iegādājos pagājušajā vasarā, jo bija ļoti karsts laiks un neskatoties uz to, ka man ir sausa āda, pēc iziešanas no mājām jau pēc pusstundas seja spīdēja kā pankūka. Man bija nepieciešams produkts, kurš pasargātu mani no pankūksejas efekta, tomēr nesausinātu ādu. Atmiņā bija palicis žurnālā "Pastaiga" publicētais "2010. gada labāko jauno kosmētikas līdzekļu tops", kurā Kanebo kompaktais pūderis bija viens no uzvarētājiem. Konsultante veikalā arī iedrošināja mani izvēlēties tieši šo produktu. Patīkami bija tas, ka komplektā ar pūderi nāca arī korektors. Man ir ļoti gaiša āda, tādēļ izvēlējos pašu gaišāko toni - TC-01 (LIGHT). Jāpiebilst, ka šis produkts pieejams trijos toņos - gaišā, vidējā un tumšā tonī.
Pūderim patiešām ir zīdaina tekstūra. Tā uzklāšanai lietoju lielo pūderotu no Eco Tools. Pārspīlēt ar pūdera daudzumu ir grūti, jo tas labi "nosēžas" uz sejas un kļūst gandrīz nemanāms. Tiesa, tas neko nemaskē, tikai nedaudz izlīdzina sejas toni un aizkavē taukainā spīduma parādīšanos. Par ko esmu patiesi priecīga - šis pūderis nesausina! Tas man bija patīkams pārsteigums, jo līdz šim biju stingri pārliecināta, ka pūderis kā šķira nav piemērots sausas ādas īpašniecēm. Kaut arī pirms iegādājos Kanebo Sensai Triple Touch Compact, es izlasīju daudzas atsauksmes par produktu, un daudzas lietotājas apgalvoja, ka pūderis nesausina, tomēr šaubu ēna palika, līdz pati pārliecinājos par pretējo. 
Neesmu droša, vai taukainas ādas īpašniecēm tas varētu būt piemērots, ja nu vienīgi ziemā. 
Ne tik patīkams moments (ņemot vērā cenu) ir tas, ka pūderis diezgan ātri izlietojas, jo, manuprāt, tas nav ļoti blīvi sapresēts (piemēram, salīdzinājumā ar Estee Lauder Double Wear pūderi).
Korektors ar toni man ļoti patika - tas labi maskē dažādas ādas nepilnības, nesausina, dienas gaitā nekur nepazūd. Vienīgais mīnuss ir nelielais produkta daudzums. 
Bezkrāsas korektoram es diemžēl nekādu pielietojumu neatradu. Esošās krunciņas tas nemaskē, vismaz manā gadījumā, un, manuprāt, tas ir tikai lieks slānis uz manas ādas, jo nekādu atšķirību to lietojot, vai nelietojot es neredzēju. Vienīgais ko varu pateikt - pēc bezkrāsas korektora uzklāšanas āda paliek ļoti maiga un līdzena, tai ļoti patīkami pieskarties, bet tas arī viss.
Noslēgumā varu piebilst, ka ar produktu kopumā esmu apmierināta. Vai iegādāšos atkārtoti - nezinu, jo vienmēr jau gribas izmēģināt ko jaunu.

Vērtējums:
8/10



2 komentāri:

  1. Man no šāda tipa pūderiem mīļākais ir Armani kompaktais, iesaku, un izlietojās ļoti ekonomiski, no vasaras vel nav beidzies!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par ieteikumu! Noteikti paskatīšos.

    AtbildētDzēst