ceturtdiena, 2012. gada 23. februāris

Dāvanas no L'Occitane

              Foto: Elīna Sparāne
Savā dzimšanas dienā no draudzenes saņēmu šo jauko kastīti. Skatamies, kas tad iekšā...

                                            Foto: Elīna Sparāne

L'OCCITANE, Conditioner for dry and damaged hair with 5 essential oils

Ko saka ražotājs:
Kondicionieris sausiem, bojātiem matiem ar angelikas, lavandas, ģerānijas, ylang ylang un pačūlijas ēteriskajām eļļām. Bagātināts ar dabiskas izcelsmes 5 ēterisko eļļu kompleksu un saldo mandeļu eļļu šis kondicionieris palīdz atjaunot sausus, bojātus, krāsotus un ķīmiski apstrādātus matus. Spēcinošs un atjaunojošs, tas baro un dziļi atjauno mata šķiedru. Tas mīkstina un padara matus spožus. 
Lietošana: ieklājiet līdzekli izmazgātos, mitros matos, paturiet 1-2 minūtes, pēc tam izskalojiet.

Ko saku es:
Man un šim kondicionierim ir kopīga vēsture. Kaut kur pirms gada L'Occitane vekalā uz Kr. Barona ielas pirku sejas masku un dāvanā par pirkumu saņēmu paraudziņu ar šo kondicionieri. Noliku to vannas istabā un uz kādu laiciņu piemirsu. Tad vienā reizē man bija beigušies visi iespējamie matu balzāmi un es atcerējos par šo :) Pirmkārt, man ļoti iepatikās smarža, pēc paraudziņa atvēršanas tā burtiski "izlauzās" ārā. Tā ir ļoti spēcīga, reibinoša. Kad iesmērēju kondicionieri matos, es vienkārši nespēju noticēt, ka mati var kļūt TIK mīsti un zīdaini. Pēc matu izžāvēšanas šis efekts nekur nepazuda, līdz nākamajai mazgāšanai mati bija mīksti, viegli un smaržīgi. Tā es sapriecājos par šo produktu, bet atkal piemirsu, tomēr pirms es piemirsu, paguvu to izlielīt savai draudzenei. 
Tagad, kad šo balzāmu esmu lietojusi jau vairākas reizes, mani iespaidi par to joprojām ir ļoti pozitīvi. Ražotājs iesaka kondicionieri turēt matos 1-2 minūtes, bet es to turu ilgāk - izsusinu matus, iesmērēju kondicionieri, apsienu ar dvieli un staigāju kādas 10 minūtes. Man šķiet, ka tad efekts ir daudz labāks un smarža matos saglabājas daudz ilgāk. Šis kondicionieris mīkstina, baro un visādīgi lutina manus matus - paldies viņam par to. Noteikti iegādāšos atkārtoti.

Vērtējums:
9/10

                     Foto: Elīna Sparāne

L'OCCITANE, Repairing smoothing gloss

Ko saka ražotājs:
Nogludinošs, atjaunojošs matu serums. Bagātināts ar 5 ēteriskajām eļļām un zemeņu AHA, šis serums efektīvi novērš matu spurošanos un nogludina matus. Vienlaicīgi arī atjauno un aizsargā no karstās ieveidošanas (fēns, pannas). Mati kļūst gludi, viegli un paklausīgi. 
Lietošana: uzklājiet uz mitriem matiem pirms žāvēšanas ar fēnu. Var uzklāt arī uz sausiem matiem, lai piešķirtu matiem struktūru.

Ko saku es:
Šis serums man bija pārsteigums, jo nebiju pamanījusi, ka produktu klāstā tāds vispār ir. Matus es gandrīz katru dienu mazgāju un žāvēju ar fēnu, tādēļ man ir ļoti svarīgi lietot kādu līdzekli, kurš pasargātu no žāvēšanas negatīvās ietekmes. 
Serumam ir želejveida struktūra un smarža ir tieši tāda pati kā matu kondicionierim no šīs produktu sērijas. Lietoju to tieši tādā veidā kā iesaka ražotājs, proti - iesmērēju to mazliet mitros matos pirms žāvēšanas. Gala rezultāts ir gludi un spīdīgi mati. 
Domāju, ka iegādāšos arī šampūnu no šīs sērijas, lai būtu pilns komplekts.

Vērtējums:
9/10

4 komentāri:

  1. raksts tieši lakā, nesen iedomājos kā vajadzētu k.ko no L'Occitane matu kopšanas līdzekļiem pamēģināt, tad zināšu ar ko sākt.
    Saki Tu fotografē ar studijas gaismām, jā? Ļoti skaistas fotogrāfijas sanāk!

    AtbildētDzēst
  2. Atsevišķas lietas esmu fotografējusi ar studijas gaismām, bet pārsvarā tomēr fotografēju mājas apstākļos ar spoguļkameru un zibspuldzi.

    AtbildētDzēst
  3. nja es arī ar spoguļkameru, bet tik skaistas fotogrāfijas nesanāk. Ir domā iegādāties light box, priekšmetu fotografēšanai baigi laba lieta.

    AtbildētDzēst
  4. jā, esmu bildējusi arī ar light box, bet man kaut kā ērtāk liekas vienkārši uzlikt baltu fonu (pēcapstrāde fotošopā tāpat ir neizbēgama)

    AtbildētDzēst