sestdiena, 2012. gada 11. februāris

BIODERMA

BIODERMA, Atoderm, Ultra-Rich Foaming Gel


Ko saka ražotājs:
Atoderm īpaši bagātīgais putojošais gēls, kura sastāvā ir attīrošas aktīvās vielas, novērš mikroorganismu, kairinošo, ādas sausumu pastiprinošo elementu veidošanos. 
Īpaši bagātīgs mazgājošs līdzeklis bez ziepēm, fizioloģiskais pH un konservantu un smaržvielu neesamība saglabā ādas integritāti un garantē optimālu panesamību.
Lietošana: uzklājiet Atoderm īpaši bagātīgo putojošo gēlu uz mitras ādas. Iemasējiet un tad rūpīgi noskalojiet. Maigi nosusiniet. Lietojiet to vienu vai divas reizes dienā.

Ko saku es:
Šo attīrošo gēlu es iegādājos pagājušajā ziemā, jo sejas āda bija kļuvusi ne tikai vienkārši sausa, bet ekstrēmi sausa, tā lobījās un apsārtums kļuva vēl izteiktāks, nekā tas ir parasti (man ir kuperoza āda). Man bija nepieciešama mitrināšana, mitrināšana un vēlreiz mitrināšana. Manā piemājas aptiekā strādā ļoti jauka konsultante, kura man ieteica Biodermas produkciju. Jāsaka, ka uzticējos viņai bez vilcināšanās, jo ar Biodermas produktiem jau biju sadraudzējusies, jo lietoju Sensibio līnijas krēmus. Šo gēlu iegādājos tādēļ, ka man bija vajadzīgs ādu saudzējošs tīrīšanas līdzeklis kurš neizsausinātu vēl vairāk un iespējami maigā veidā attīrītu manu sejas ādu. Tas nav paredzēts dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, vismaz ražotāja aprakstā es šadu informāciju neatradu. Pirms sejas mazgāšanas dekoratīvo kosmētiku parasti noņemu ar Biodermas Sensibio H20 (par šo produktu nav vajadzīgi nekādi komentāri, jo, manuprāt, visi zina cik tas labs) un tad lietoju gēlu. Tas patiešām labi attīra un it nemaz nesausina. Jāsaka tas gadās visai reti, jo bieži vien, pat ja ražotājs to apzvēr, ka konkrētais produkts nesausina, uz manu ādu tas neiedarbojas - sausina un viss, sakiet ko gribat. Tomēr, es saprotu, ka pie vainas ir arī ūdens kvalitāte. Tā, atgriežoties pie Biodermas gēla, kā jau teicu, tas nesausina un labi attīra sejas ādu. Smaržas tam gandrīz nav, bet mazgāšanās laikā man likās, ka tas smaržo pēc svaiga gaisa. 
Tā, tagad par ne tik patīkamo... Ja produkts būtu iepildīts traukā ar dozatoru tam vienkārši nebūtu līdzvērtīgu, bet.... Mēģinot atvērt gēla vāciņu, esmu traumējusi vairākus nagus. Gēla konsistence ir diezgan šķidra, tādēļ brīdī, kad ar mokām tūbu esmu dabūjusi vaļā, no visa spara ārā šaujas gēls. Ja vēl pie tā visa ir cietis nags, tad visai nozīmīgs produkta daudzums ietek izlietnē. Diezgan briesmīgi, tomēr tieši problēmas ar iepakojumu mani atturējušas atkārtoti iegādāties šo produktu. 
Bet, neatkarīgi no visa, Bioderma attīrošais gēls pats par sevi (atsevišķi no iepakojuma) ir vienkārši lielisks palīgs, ja nepieciešama delikāta ādas attīrīšana.

Sastāvs:
WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Vērtējums:
8/10


BIODERMA, Hydrabio Serum



Ko saka ražotājs:
Pateicoties ērtajai lietošanai, bezkrāsainajai, vieglajai un svaigajai tekstūrai, Hydrabio Serums ir ideāla pamatne dekoratīvajai kosmētikai. Hydrabio Seruma hipoalerģiskais sastāvs tika izraudzīts, lai iespējami samazinātu alerģiju risku. Hydrabio Serums neaizsprosto poras.
Lietošana: Uzklājiet Hydrabio Sermumu no rīta un/vai vakarā uz attīrītas sejas un kakla.

Ko saku es:
Šo serumu es iegādājos kopā ar Bioderma attīrošo gēlu. Galvenais, ko es no tā gribēju - lai serums man palīdzētu savest kārtībā manu atūdeņojušos ādu. Pirmajās lietošanas reizēs mana seja to burtiski "apēda", tādēļ klāju to gandrīz kā masku, diezgan biezā kārtā. Jāsaka, āda jau pēc pirmās lietošanas reizes atguva mirdzumu, ja tā var izteikties, kļuva tāda kā svaigāka, stingrāka. Sausuma sajūta pārgāja jau pēc dažām seruma lietošanas reizēm. Turpināju to lietot visu ziemu un ādas lobīšanās problēma mani vairs nepiemeklēja. Tātad, es saņēmu visu uz ko biju cerējusi. 
Serumam ir gēla konsistence, tas klājas ļoti labi, iesūcas diezgan ātri. Smarža ir neitrāla. 
Ja par attīrošā gēla iepakojumu es nevaru pateikt nevienu labu vārdu, tad šeit viss ir pilnīgi pretēji - serums ir iepildīts "airless" trauciņā ar pumpīti, kas, manuprāt, ir visērtākais un lietotājam visdraudzīgākais veids.

Sastāvdaļas:
WATER (AQUA), GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)

Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. Esmu izmēģināju daudz ko no Hydrabio sērijas, bet diemžēl līdz ar saliem nācās nomainīt kopšanu, pavasarī noteikti atgriezīšos pie biodermas, un serums būs pirmais ko izmēģināšu.
    Tev ir ļoti interasnts blogs un skaistas fotogrāfijas :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies! Jā, serumu noteikti ir vērts pamēģināt.

    AtbildētDzēst