ceturtdiena, 2015. gada 3. septembris

Augusta tukšinieki

Kiehl's Olive Fruit Oil Nourishing Conditioner - neskatoties uz to, ka šis ir mazais iepakojums, lietojās man šis kondicionieris ļoti ilgu laiku. Ikdienā maniem matiem tas bija pārāk barojošs, bet reizēs, kad mati bija sausi, vai cieti, neviena no manā arsenālā esošajām maskām nesniedza labāku rezultātu. 
Batiste blush sausais šampūns - joprojām labākais.
The Body Shop medus ķermeņa skrubis (atsauksme).
Lumene Extra Gentle Cleanser - vairs jau neskaitu, kurš pēc kārtas iepakojums tas ir. Pavisam noteikti, šis ir viens no maniem mīļākajiem sejas ādas attīrīšanas līdzekļiem (atsauksme).
Missha Super Aqua Hydrating Toner (atsauksme).
Clinique all about eyes (atsauksme).
Dzintars barojošs ķermeņa jogurts Mango un mellenes - šis kļuva par vienu no mīļākajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem jau pēc pirmās lietošanas reizes. Esmu iegādājusies jaunu vietā, tikai ar citu aromātu. Ļoti patīk krēma tekstūra, cik ātri tas iesūcas ādā, cik labi tas pabaro un mitrina. Krēma smarža ir patīkama, bet gribētu, lai sērijā būtu pieejami arī neitrālāki aromāti, jo galvenokārt šis produkts man patīk dēļ savām kopjošajām īpašībām.
Thalgo Softness Exfoliator for dry or sensitive skin - šis man arī ir, šķiet, jau veselu mūžību. Ar sejas ādai paredzētajiem skrubjiem neaizraujos - dēļ kuperozes, bet šis bija diezgan maigs, tādēļ aptuveni reizi mēnesī tika pielietots. Man tas bija tāds noskaņojuma produkts, nevis nepieciešamība.
Palmolive Oriental Beauty dušas želeja ar mandeļu eļļu un sandalkoka ekstraktu - želeja, kā jau želeja, bet ar īpaši patīkamu un sildošu aromātu.

12 comments:

  1. Es tieši sāku lietot Palmolive shower butter ar šokolādi, tas aromāts, ak kungs, pirms mazgāšanās vēl stundu smaržoju, diemžēl uz ādas nemaz nesaglabājas, konsistence ar tāda kā iebiezinātajam pienam! Es vispār nekad neesmu pirkusi Palmolive želejas, tāpēc esmu pat patīkami pārsteigta!!!!
    No Laura Mars man ir sviests ar arbūzu, ja nemaldos, bet vēl neesmu mēģinājusi, ceru, ka patiks. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī Palmolive dušas želejas bija jaunatklājums, jo pēdējo reizi tās lietoju kaut kur pamatskolas laikā. Saudzīgumā pret ādu tās varbūt nav tās labākās, bet aromāti daudzām ir ļoti forši :)

      Dzēst
  2. No Palmolive dievinu Feel Good dušas želeju. :) man arī ļoti patīk Dzintara jogurti, šobrīd man ir greipfrūtu sviests, bet jogurtam konsistence ir daudz, daudz foršāka. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāpasmaržo :) Jā, nolēmu palikt pie jogurtiem, jo jau lasīju (visticamāk pie Tevis), ka sviesti nav tik labi.

      Dzēst
  3. Prieks redzēt, ka blogos parādās arī mūsu pašu Dzintars! Sen neesmu neko lietojusi, man šķiet, ka jāiet izlūkos. :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Dzintara produkti noteikti ir pelnījuši uzmanību :)

      Dzēst
  4. būs jāpiefiksē lumene, jo mani krājumi ir izkustējušies no vietas :D
    katru reizi, kad atgriežos pie clinique aae mazulīša, mana zona ap acīm kļūst manāmi labāka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām iesaku izmēģināt Lumenes attīrītāju, jo īpaši, ja ir jutīga āda, jo tas ir ļoti maigs, bet efektīvs un bez smaržvielām :)

      Dzēst
  5. Interesanti par Dzintaru :) Šobrīd Riga Plaza Dzintara veikalā - TĀDAS ATLAIDES... šķiet, ka par velti dod :/ Un pamanīju Batiste sausos šampūnus Stockmann - būs jāiemēģina.. Jau tik ļoti sen to plānoju izdarīt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Batiste noteikti jāpamēģina - es bez viņiem nekur, jo īpaši trešajā dienā pēc matu mazgāšanas :)

      Dzēst
  6. es to Lumene tīrītāju esmu pārmeklējusies - viņš tikai Stockmann ir?

    AtbildētDzēst
  7. Es viņu parasti pērku Olimpijas Rimi, tur viņš gandrīz vienmēr ir. Varētu pieņemt, ka arī citos lielajos Rimi ir. Un, jā, Stockmann ir otrais variants.

    AtbildētDzēst