trešdiena, 2015. gada 10. jūnijs

Mēneša favorīti

Dzintara Organic Style mitrinošais un ādu nomierinošais toniks man ir atkārtots pirkums, tomēr pirmais bija tik sen, ka ir patīkami atsvaidzināt atmiņu par šo brīnišķīgo produktu (atsauksme).
Clinique redness solutions daily protective base SPF 15 (atsauksme).
Dāvanā no vīra saņēmu jaunāko Jil Sander veikumu, kas saucas Simply Jil Sander. Ļoti "mans" aromāts - vijolītes (par laimi uz manas ādas nav dominējošas), koksne, muskuss un āda.
Estee Lauder Day Wear sejas krēms normālai un kombinētai ādai - šis man tika uzdāvāts ziemā, bet nolēmu pietaupīt vasarai, par cik krēms paredzēts kombinētai ādai. Ļoti atsvaidzinošs - smaržo pēc gurķiem. Tekstūra krēmam nav super viegla, tomēr tas iesūcas ātri un nav "smags", bet izteikti taukainai ādai tomēr varētu būt par daudz. Krēms man ļoti patīk un drīzumā plānoju uzrakstīt plašāku atsauksmi par to.
Dzintara barojošais ķermeņa jogurts ar mango un mellenēm blogeru vidū kļuvis ļoti populārs un ne velti, jo produkts ir lielisks. Iesūcas momentāli, labi mitrina un pabaro ķermeņa ādu, smaržo dievīgi.
Tas skaistais priekšmets attēla labajā pusē ir Artdeco limitētās vasaras kolekcijas, ar ne mazāk skaisto nosaukumu Here Comes the Sun vaigu sārtums Sunshine Blush, kas arī bronzeris. Produkts sevī apvieno trīs toņus - ārējā malā kārtojas korallīgs tonis, bet abi viducī tumšāks un gaišāks brūnie. Es parasti sajaucu visus toņus, tā iegūstot skaistu korallīgi-bronzīgu toni. Bet, izteikti gaišas ādas īpašniecēm, kāda esmu arī es, vajadzētu klāt "ar vieglu roku" :)

7 komentāri:

  1. Artdeco limitētās kolekcijas bronzeris ir tāds skaistulis, bet vēl joprojām neesmu saņēmusies to atvērt :) Dzintara losjonu ar tieši tādu pašu aromātu tik pagājušajā sestdienā nopirku, bet esmu pārsteigta cik tas ir labs. Aromātu ziņā, šis, diemžēl, derēja manam degunam, bet konsistence un barošanas ir lieliska! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī par Artdeco sārtumu kādu laiku papriecājos un tad tikai sāku lietot - ļoti skaists :) Man ļoti patīk šis melleņu un mango aromāts, bet piekrītu - tas ir diezgan spēcīgs un salds.

      Dzēst
  2. Labdien! Sakiet vai Jil Sander aromāti nopērkami arī Rīgā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika :) Kādreiz bija nopērkami, bet nu jau kādu laiciņu neesmu redzējusi mūsu veikalos. Protams, nevaru galvot par visām aromātu tirdzniecības vietām. Šis tika pasūtīts no ebay.

      Dzēst
  3. Jogurts ir fantastisks, es nopirku losjonu, bet jogurts pēc konsistences man patīk labāk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad, kad izvēlējos savējo arī nodomāju, ka jogurts ir foršāks, jo uz rokas pamēģināju abus veidus :)

      Dzēst