piektdiena, 2013. gada 31. maijs

Estee Lauder Double Wear, Stay-in-place Powder Makeup SPF 10, 2C1 pale almond 02


Gribu pastāstīt par savu mīļāko pūderi.
Tas bija ziemā, kad viņu iegādājos, tādēļ pats būtiskākais aspekts bija, lai pūderis nesausinātu ādu, neizceltu sausos ādas laukumiņus, kuri man parasti (ziemā) veidojas uz pieres un uz deguna. Ne mazāk svarīgi bija arī tas, lai pūderis kaut nedaudz, bet izlīdzinātu ādas toni, nevis būtu caurspīdīgs, kā arī tas, lai tiktu nofiksēts meikaps. Matējošās īpašības nebija svarīgas, jo ziemā pēc tā nav nekādas nepieciešamības
Izlasīju veselu "tonnu" ar atsauksmēm, liku plusiņus un mīnusiņus, un viss rezultējās ar Estee Lauder Doube Wear pūderi.


Tie, kuri ir šī pūdera lietotāji ar "stāžu" allaž jūsmo par veco iepakojumu. Jā, viņš ir tā kā "glamūrīgāks" un tā, tomēr man šķiet, ka jaunajai (nu vairs ne tik jaunajai) versijai arī nav ne vainas. Pūderis ir divstāvīgs - pirmajā atrodas pats pūderis un spogulītis, bet otrajā - sūklītis pūdera uzklāšanai. Viss ir ļoti ērti un parocīgi.
Runājot par pašu pūderi - tas ir ideāls :) Es atvainojos, ka nespēju savaldīties, bet es tā tiešām domāju. Manu sejas ādu tas nesausina nemaz, izlīdzina toni. To var pat uzslāņot vairākkārtīgi, tādējādi panākot lielāku sedzošo efektu. Tas vien man šķiet ko vērts, jo ar šo pūderi pārspīlēt praktiski nav iespējams. Ja nav nekā daudz ko maskēt, manuprāt, mierīgi var iztikt tikai ar šo. Pūderis lieliski saplūst ar sejas ādu, padarot to veselīgi mirdzošu - ne spīdīgu, bet tieši veselīgu. 
Pūderis ir labi sapresēts, tādēļ ir ļoti ekonomisks.
Kā matējošs produkts šis, manuprāt, nebūs tas īstais, jo ja lietoju viņu siltā laikā, t - zona sāk spīdēt jau pēc dažām stundām, tomēr atsauksmes ir pretrunīgas - citiem arī šajā lauciņā pūderis darbojas labi, tomēr es vasarā izvēlos citus pūderus, vai arī lietoju matējošās salvetes.

Kur nopirkt?
Stockmann, Kristiana, Kolonna
Cena:
precīzi vairs neatceros, bet aptuveni LVL 30
Vērtējums:
10/10

5 komentāri:

  1. Oij, skaists, es arī esmu lasījusi labas atsauksmes par šo. :)

    AtbildētDzēst
  2. hmm man vasarā vajag, lai matē, bet ziemai piefiksēju :))

    AtbildētDzēst
  3. Interesants, tas par to matēšanu man nepatika, ka ne visai matējot, bet nu jāskatās uz rudeni, paldies!

    AtbildētDzēst