svētdiena, 2013. gada 12. maijs

LIZ EARLE, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser


Man ir milzīgs prieks, ka radās izdevība pamēģināt pasaulē tik ļoti populāro Liz Earle sejas attīrīšanas līdzekli. Lieta tāda, ka ar iepirkšanos internetā es joprojām neesmu sadraudzējusies, bet ir tik patīkami, ka man ir draudzenes, kuras to dara visai regulāri :) 
Draudzene no oficiālās mājas lapas sev pasūtīja dažus produktus (bija sajūsmā par labo servisu) un dāvanā vēl saņēma šo tūbiņu. Viņa piedāvāja, vai nevēlos pamēģināt, es, protams, vēlējos :)

Šis ir vienīgais seju attīrošais līdzeklis, kuru piedāvā Liz Earle zīmols, jo tas ir piemērots visiem ādas tipiem, jebkura vecuma lietotājam. 
Pirmajā attīrīšanas fāzē līdzekli jāiemasē sejas ādā - tas izšķīdina visu kosmētiku. Acis ieteicams tīrīt beigās, lai acu dekoratīvā kosmētika nebūtu jāmasē pa visu seju.
Otrajā attīrīšanas fāzē piebiedrojas muslīna drāniņa. To samitrina karstā ūdenī un tad attīra seju no līdzekļa. Šo procesu var atkārtot divas reizes.
Pēc attīrīšanas seju noskalo ar vēsu ūdeni. Attīrošo līdzekli var lietot gan no rītiem, gan vakaros.

Atzīšos, ka gaidīju brīnumu :) Youtube skaistuma kanālos biju redzējusi neskaitāmus sajūsmas pilnus video par šo produktu. Domāju, ka tas būs kaut kas pārdabisks :) 
Realitātē tas ir visai pabiezas konsistences krēms, kurš nav taukains, vai eļļains - vienkārši biezs krēms. Smaržo pēc mentola, bet ne pārāk intensīvi. Krēms ir mīksts un maigs, tādēļ sejas attīrīšana iet roku rokā ar sejas masāžu, kas vienmēr ir labi. 
Pēc pirmajām lietošanas reizēm sajūsmā es nebiju, bet bija skaidrs, ka tas ir labs attīrošais līdzeklis. Pēc pāris nedēļām konstatēju, ka poras ir kļuvušas daudz tīrākas, seja svaigāka. Sapratu, ka tas ir tieši šī produkta nopelns, jo neko citu sejas attīrīšanai lietojusi nebiju. Skaidrs, ka šajā sejas attīrīšanas sistēmā ļoti svarīga loma ir arī kokvilnas drāniņai, kura nav nedz pārāk mīksta, nedz arī pārāk abrazīva.
Pēdējā laikā esmu novērojusi, ka nav parādījušies jauni izsitumi, vai pumpas, kuras man parasti uzrodas uz zoda.
Vēl jāatzīmē, ka līdzeklis ir ļoti ekonomisks, jo šajā ir tikai 30ml, bet beigties tas vēl negrasās. Domāju, ka pasūtīšu :)

Sastāvs:
Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Cetearyl alcohol, Cetyl esters, Sorbitan stearate, Polysorbate 60, Glycerin, Cera alba (beeswax), Propylene glycol, Humulus lupulus (hops) extract, Panthenol, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Anthemis nobilis (chamomile) extract, Eucalyptus globulus (eucalyptus) oil, Limonene, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic acid, Polyaminopropyl biguanide.

Kur nopirkt?
http://uk.lizearle.com/
Cena:
30ml 5.50£; 50ml 8.50£; 100ml 13.25£
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. Man nepatīk tā ideja, ka ar biezu krēmu jātīra acu kosmētika, bet visādi citādi - esot ļoti labs līdzeklis, kā tu saki. :)
    Arī labprāt pamēģinātu, bet tā sūtīšana... eh!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krēms ir biezs, bet taukainu sajūtu viņš neatstāj, pilnībā, ja salīdzina, piemēram, ar Lush Ultrabland, kurš savukārt ir ļoti eļļains, bet man nekādu pretenziju nav :)

      Dzēst
    2. Šim ir ļoti līdzīgs Lavera Sensitiv pieniņš, arī tāds biezs, bet acis var droši smērēt, nav nekāda diskomforta!

      Dzēst
    3. Jā, Lavera pieniņš man arī ir - ļoti patīk, bet pēc sajūtas Liz Earle tīrītājs tomēr ir savādāks, kaut gan kosmētiku abi notīra vienlīdz labi :)

      Dzēst
  2. izklausās labi, bet man tāpat kā tev internets un iepirkšanās ir no no, jāgaida kad kādu no paziņām/draugiem ieinteresēs šie produkti :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, esmu dzirdējusi par šo produktu ar daudz, bet mēģināts vēl nav...pagaidām!;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja iepirkšanās internetā nav sveša, tad jau var pamēģināt. Viņiem tur komplektiņi ļoti dažādi, izmēģināšanai var paņmet mazos tilpumus. No draudzenes sapratu, ka serviss ļoti labs, un vēl dāvaniņas :)

      Dzēst
  4. šis man ļoti patika :) noteikti kaut kad sūtīšu atkārtoti :)

    AtbildētDzēst
  5. Interesanti vai var pasūtīt paraugus. Ieinteresēja tonāli krēmi, bet lielo iepakojumu, pirms tam pat īsti toni neredzot, bailīgi sūtīt.

    Runājot par sejas tīrītājiem, ļoti patīk Elizabeth Arden Intervene 3 in 1 Cleanser Exfoliator, bet tas vairāk nobriedušai ādai. Un arī sūtāms no UK.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, var pasūtīt mazos iepakojumus - pa vienam un komplektā :)

      Dzēst