sestdiena, 2012. gada 3. novembris

Oktobra tukšinieki


Arī es nolēmu pievienoties tukšās taras uzkrājējiem :) Tiesa, daži izlietotie produkti tomēr jau ir ceļā uz Getliņiem (nav iekļuvuši kadrā), bet mans attaisnojums ir tāds, ka uzkrāšanā pagaidām esmu iesācējs, bet ceru, ka man izdosies pieturēties pie šī ieraduma, jo, manuprāt, šāda veida raksti arī pašam palīdz saprast cik daudz un ko esi izlietojis.
Tātad, pagājušajā mēnesī man ir beigušies vairāki produkti. Vairums no tiem tika izlietoti ilgākā laika periodā.

1. BIODROGA, Facial Peeling (mild) - šis līdzeklis man jau ir ļoti sen. Ja nemaldos, kopš 2012. gada sākuma, vai 2011. gada beigām. Kā jau varētu noprast, īpašu sajūsmu manī izraisījis viņš nebija, tādēļ arī tik ilgi nostāvēja, jo lietoju to ļoti reti. Iemesls pavisam vienkāršs - manam ādas tipam šis pīlings ir pārāk agresīvs, bet pieļauju, ka normālas, vai taukainas ādas īpašniekiem viņš varētu patikt.
2. CAUDALIE tonizējošais losjons (atsauksme)
3. DR.NONA, Bath salt with Eucalyptus, Thyme and Rosemary - mana kaimiņiene ir Dr.Nona (Izraēla) produkcijas fane, savādāk es nemaz nezinātu par tādas kosmētikas esamību. Kādu laiciņu atpakaļ viņa man uzdāvināja šo vannas sāli. Šis vannas sāls lietojams arī kā ārstniecisks līdzeklis, piemēram, lai stiprinātu nervu sistēmu, lai uzlabotu miegu, lai uzlabotu asins cirkulāciju, mazinātu muskuļu saspringumu utt. Sāls piemērots ne tikai tam, lai bērtu to vannā, bet arī, piemēram, kakla skalošanai. Es visbiežāk to lietoju kāju vanniņām, kā arī relaksējoties vannā. 
Pati es reti pērku vannas sāļus (gandrīz nekad), bet šis varētu būt izņēmums. Smarža ir vienkārši dievīga - ļoti uzmundrinoša, svaiga, bet tajā pašā laikā arī relaksējoša (ja vien es varētu iegādāties aromātiskās sveces ar tādu smaržu!).
4. TIMOTEI, Organic Delight, Health & Nourishment shampoo and conditioner - šos es iegādājos tikai dēļ savas nostaļģijas pēc Timotei gurķu šampūna, kurš bija mana skolas laika šampūns Nr.1. Es, protams, neko neatceros par tā kopjošajām īpašībām, bet ļoti labi atceros smaržu - tas smaržoja pēc svaigiem gurķiem :) Šajos es tā kā pievīlos. Smarža ir ok, tomēr šampūns manus matus neizmazgā pietiekami labi (tie kļūst netīri jau pēc vienas dienas), bet kondicionieris tos īpaši nemīkstina un nebaro. Man nederēja.
5. GIOVANNI, Body Lotion Lavander Vanilla Snow (atsauksme)
6. KLORANE, Shampoo with chamomile (atsauksme)
7. MAYBELLINE, Fit Me foundation in Ivory - šo tonālo krēmu es nopirku neilgi pēc tā parādīšanās. Lietoju to lielākoties pavasarī, bet arī vasarā. Normāls tonālais krēms, bet bez īpašas sajūsmas - vidēji sedzošs, ar SPF18, bet ar tendenci dienas gaitā nedzudz izzust.
8. ORIFLAME, Nature Secrets, Exfoliating Shower Gel (atsauksme)
9. L'OCCITANE, Verbena Summer Secret Moisturizing Body Gel - ideālais ķermeņa kopšanas produkts vasarai. Labi mitrina ķermeņa ādu, lieliski un svaigi smaržo. Manuprāt, lietojot šo ķermeņa želeju pilnībā var iztikt bez smaržām, jo uz ādas smarža saglabājas visu dienu. 
10. BELLAURA, Rožu - piena ķermeņa skrubis - šis ir Latvijā ražots skrubis. Nopirku to piemājas tirdziņā. Es pat īsti nezinu, kur vēl var iegādātie Bellaura produkciju, jo nekur citur to redzējusi nebiju. Iegādājos rožu skrubja mazo iepakojumu - izmēģināšanai. Jāsaka, ka īpašas vēlēšanās pirkt vēl kādu viņu skrubi manī neradās, jo šis ir ļoti sauss, ļoti birstošs un manai ādai pārāk "agresīvs".
11. VICHY, Aqualia Thermal light - nopirku krēma mazo iepakojumu, bet pietika man viņš vairāk kā mēnesim :) Ļoti patīkams krēms - labi mitrina un baro ādu, tomēr nomierinošo efektu man viņš nesniedza.
12. AVON, Foot Works, Cinnamon Orange Comfort Soak - šis līdzeklis kāju vanniņām man "mētājās" jau kopš pagājušās ziemas. Beidzot nolēmu viņu "piebeigt". Komplektā vēl ietilpa krēms un skrubis. Tie jau ir beigušies, bet tāpat kā šis - nekas īpašs. Varētu teikt, ka nekādu efektu pat pēc visu triju produktu lietošanas es nejutu, vien gaisā virmoja indīgi-sintētiskais aromāts.

4 komentāri:

  1. Uz Caudalie jau labu laiciņu skatos, pēc visa iepakojuma izlietošanas vēljoprojām dod 10 no 10? :)

    AtbildētDzēst
  2. intereses pēc jāmēģina man arī kaut ko sakrāt, pagaidām liekās ka man nekas nebeidzās :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija vajadzīga apņemšanās. Es jau dažus pilnīgi automātiski iemetu atkritumos, kad beidzās :) Tagad jāatcerās, ka jāieliek atsevišķā maisiņā. Kā tas var būt, ka nekas nebeidzas?

      Dzēst