piektdiena, 2012. gada 29. jūnijs

CHANEL, Lumieres d'Artifices Holiday Collection, 2004

Man patīk lasīt rakstus par vecākām dekoratīvās kosmētikas kolekcijām, tādēļ vēlējos pati šad un tad uzrakstīt par kādu, kura piesaistījusi uzmanību, apbūrusi, vai kā citādi aizkustinājusi. 
Man šķiet, ka tas pat nav svarīgi, varam, vai nevaram mēs vairs iegādāties šos produktus, tomēr uzzināt un priecāties par tiem tik un tā var. Bieži esmu pieķērusi sevi pie domas, ka produkti no senākām kolekcijām mani aizkustina daudz vairāk, nekā svaigākie jaunumi. 
Par Lumieres D'Artifices uzzināju pavisam nejauši (galu galā, tajā laikā kad tā ieraudzīja dienas gaismu, mana interese par kosmētiku aprobežojās ar sejas krēmu, skropstu tušu un lūpu balzāmu). 
Šķirstīju vecu žurnāla "Avēnija" numuru un ieraudzīju kolekcijas fotogrāfiju un nelielu aprakstu pie tās.
Tur bija rakstīts:
Ziemassvētku dekoratīvās kosmētikas Lumieres D'Artifices radīšanai iedvesmu ir devis Piena ceļš, kas atmirdz samtaini tumšajās, naksnīgajās debesīs. Šajā apburoši zaigojošajā un mirdzošajā krāsu paletē spoguļojas plašais kosmoss ar bezgalīgajām debesīm, mirdzošajām zvaigznēm un miglājiem. Bronzīgajos, zeltainajos un sudrabainajos toņos dzirkstošajās plakstiņu ēnās Fard a Paupieres Scintillant rada dūmakainu, bet tomēr viegli gaisīgu acu ēnojumu. Brilliant a Levres Etincelant lūpu krāsas kārbiņā ir apvienoti burgundieša sarkans pamatspīdums ar zeltainu, rozā un plūmju krāsas mirdzumu (šeit var apskatīties kā izskatās lūpu spīdums). Pēdējo akcentu šarmantajam izskatam piešķirs nagu laka ar sudrabainiem vai sārti mirdzošiem spožumiņiem.


Manuprāt, ļoti skaista un vizuāli baudāma "brīvdienu" kolekcija. 
Ja man būtu iespēja izvēlēties no visiem produktiem, tas noteikti būtu lūpu spīdums. Tas ir tik skaists, pat žēl būtu lietot, tomēr atturēties jau es nevarētu :) Acu ēnas fotogrāfijā man atgādina aerofoto uzņēmumu, uz kura redzams vulkāns - skaisti....
Mēģināju internetā sameklēt vairāk informācijas par kolekciju, tomēr tā ir visai skopa - gandrīz nekādu bilžu, atsauksmju ļoti maz. Skumji, jo daudzas meitenes Makeupalley lapā rakstīja, ka tieši šīs ēnas, vai tieši šis spīdums ir viņu mīļākais Chanel produkts.

7 komentāri:

  1. Ļoti skaisti, es vispār, lai cik tas dīvaini neskanētu, bieži vien Chanel kolekcijas produktus, vairāk gan paletes, uztvēru kā savdabīgu mākslas darbu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, es pat nebrīnos par to, ka ir cilvēki, kuri nemaz nelieto kādu ļoti skaistu "eksemplāru" - vienkārši aiz nevēlēšanās to sabojāt, bet atstāj tādai kā kolekcijai.
      Vispār, ja man būtu daudz naudas, es droši vien kolekcionētu skaistus dekoratīvās kosmētikas "izstrādājumus" :)

      Dzēst
  2. Es nevaru nelietot, esmu drausmīgi ziņkārīga :) bet es visu smukumu safotografēju un tad priecājos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, arī variants, vai arī jāpērk otrs eksemplārs, bet tas jau bišku par traku :)

      Dzēst
  3. Visi šie produkti mani visvairāk priecē tieši savā "nevainīgajā" sākuma izskatā ar skaistajiem reljefiem, faktūrām. Es arī varētu tos kolekcionēt, ja būtu lieka nauda :)

    AtbildētDzēst
  4. Es labprāt iegādātos, bet vislabprātāk aizbrauktu uz kādu muzeju vai butiku, kur hronoloģiski varētu apskatīt visas gadu laikā sakrātās kolekcijas.

    AtbildētDzēst