svētdiena, 2017. gada 3. septembris

Missha auduma maskas dažādām dzīves situācijām

Esmu liela auduma masku cienītāja, tādēļ man prieks, ka tagad arī Drogas veikalos tās pieejamas ļoti plašā klāstā. Dažādas sejas maskas lietoju vairākas reizes nedēļā un izvēlos tās atkarībā no savām sajūtām un vajadzībām konkrētajā brīdī. Arī šīs maskas derēs dažādām situācijām...

Svaigumam un ādas mitrināšanai
Manuprāt, viens no labākajiem veidiem kā aizslaucīt dienas sagurumu un sanīkumu ir atlaišanās uz 20 minūtēm ar svaigu un mitrinošu auduma masku uz sejas :) Šīs Alvejas un Granātābolu maskas droši der šādam mērķim. Abas maskas sniedz momentānu svaiguma sajūtu un pēc drāniņas noņemšanas āda izskatās ievērojami svaigāka un tvirtāka. Alvejas maska varbūt vairāk derēs gadījumos, ja āda ir nedaudz iekaisusi, vai apsārtusi, bet granātābolu - ādas elasticitātes uzlabošanai. Šīm maskām nepiemīt izteikts aromāts - samanīju vien vieglu svaiguma smaržu.

Izteiktam barojošam efektam
No šīs maskas nebiju gaidījusi tik izteiktu ādu barojošu efektu, kādu tā rezultātā sniedza. Tātad, ja āda ir savilkta, vai nomoka sausuma sajūta, šī būs īstā izvēle. Maskas drāniņa ir piesūcināta ar pienainu, serumam līdzīgu konsistenci un tai piemīt diezgan izteikts svaigu mango augļu aromāts, kas liekas ļoti dabisks un patīkams.

Izteiktam liftinga efektam
Ja gribās sagādāt savai ādai izteiktu pretnovecošanās un liftinga efektu, tad droši palīgā var nākt kāda no šīm maskām - Real Solution Tencel sheet mask, vai 3-step Lifting mask. Atšķirība ir tajā, ka trīs soļu maskai klāt nāk arī esence un krēms, kuru uzklāt pēc maskas lietošanas. Manuprāt, šāds trīs soļu variants lieliski der ceļojumiem, jo dažas tādas maskas aizņems ļoti maz vietas, bet gandrīz pilnībā nodrošinās ādas vakara kopšanas rituāla vajadzības. Man ļoti patika abas maskas, jo āda pēc to lietošanas kļuva manāmi tvirtāka un efekts saglabājās diezgan ilgu laiku.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
aptuveni EUR 3 par katru masku
Vērtējums:
8/10

3 komentāri: