svētdiena, 2017. gada 24. septembris

BIODERMA Sensibio Maigs attīrošs, putojošs gēls jutīgai ādai, 200 ml

Ādas attīrīšana, manuprāt, ir viens no svarīgākajiem, ja ne pats svarīgākais ādas kopšanas solis, kuru ir tik svarīgi veikt ik dienas - gan no rīta, gan vakarā. Galu galā - ja sejas āda nav pietiekami labi attīrīta, vairs nav tik svarīgi, cik dārgus un efektīvus kopšanas līdzekļus uz tās uzklāsiet, jo āda gluži vienkārši tos nespēs uzņemt. Bet, tajā pašā laikā, ādas attīrīšanai jābūt ne vien efektīvai, bet arī saudzīgai. 
Jebkura ādas tipa īpašniekiem es ieteiktu izvairīties no līdzekļiem, kuri satur sulfātus (primāri sodium laureth sulphate un sodium lauryl sulphate), jo tie pārāk agresīvi un sausinoši iedarbojas uz sejas ādu un paiet vairākas stundas pēc to lietošanas, kamēr āda ir atguvusi savu normālo pH līmeni. 
Jaunais Bioderma Sensibio gēls kāreiz paredzēts maigai un saudzīgai ādas attīrīšanai.  Kā galvenā attīrošā komponente šeit ir Sodium Cocoamphoacetate, kas ir maiga virsmaktīvā viela, kura iegūta no kokosriekstu taukskābēm un tai piemīt ne tikai attīrošas, bet arī ādu mīkstinošas īpašības.
Gēls ļoti labi notīra to kosmētikas daudzumu, kuru lietoju ikdienā, tomēr man patīk šo gēlu lietot pēc attīrošās eļļas, vai balzama, jo tas lieliski notīra eļļas paliekas no ādas un rezultātā  āda ir tīra, bet nav nedz sausa, nedz savilkta. 
Gēls nesatur ziepes un smaržvielas, kā arī neveicina poru aizsprostošanos. Lielisks līdzeklis ikdienas ādas attīrīšanai visu ādas tipu īpašniekiem.
Vēl varētu papildus atzīmēt lielisko produkta iepakojumu, kurš lietošanā ir ļoti ērts, kā arī ērti pārvadājams.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
EUR 14,69
Vērtējums:
8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

4 komentāri:

  1. Izmēģināju aptiekā iedotu paraudziņu. Man patika, ka nesausina, bet tomēr grauž acis. Pati jau ilgāku laiku lietoju līdzīgu tīrāmo līdzekli no Pharmaceris. Man tas tomēr patīk labāk. Jautājums autorei - kāda attīrošā eļļa tiek izmantota?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk Pharmaceris attīrošā želeja :) Šobrīd izmantoju EKOhouse Kokosriekstu hidrofīlo eļļu kosmētikas noņemšanai, kaut gan nevarētu teikt, ka tā būtu mana mīļākā eļļa, kādu esmu lietojusi. Vairāk priekšoku dodu attīrošajiem balzamiem, piemēram, Clinique un TBS.

      Dzēst
  2. Paldies par atbildi, būs jāizpēta ieteiktie līdzekļi tuvāk. Man pašai ir kuperoza āda un šis blogs ir saistošs, turpināšu sekot. Lai izdodas! Starp citu, vai esi mēģinājusi kaut ko no Natinuel? Manai ādai ļoti patīk AHA 5% sejas tīrāmais līdzeklis, būtu interesanti dzirdēt vēl kādu viedokli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, neko neesmu mēģinājusi no Natinuel. Paskatījos mājas lapu - būs jāizpēta sīkāk, jo produkti izskatās interesanti. Paldies par ieteikumu :)

      Dzēst