svētdiena, 2017. gada 24. septembris

BIOVENE Black Peel-Off Mask

Šodien gribu parunāt par pēdējā laikā lielu popularitāti guvušajām melnajām peel-off sejas maskām. Sākumā teorētiski, bet pēc tam arī konkrēti par Biovene masku.
Katrs, kurš seko skaistumkopšanas produktu aktualitātēm, noteikti ir manījis gan bildes, gan video, kur cilvēki sev uz sejas uzklājuši šāda tipa masku un tad ar mokām mēģina to nodabūt nost. 
Šie video sākotnēji piesaistīja milzīgu daudzumu skatījumu, tādēļ teju katrs Youtube skaistumkopšanas kanāls uz šo brīdi var lepoties ar vismaz vienu veltījumu melnajai maskai. Ir iespējams apskatīties gan paštaisītu melno masku receptes (kādas noteikti neieteiktu mēģināt), gan visa ķermeņa apklāšanu ar to, gan atsauksmes un paraugdemonstrējumus. Šķiet, par šīm maskām ir pateikts un parādīts teju viss...

Es gribēju pievērst uzmanību tam, ka šīs maskas noteikti nav piemērotas ikvienam, kā arī tam, ka noteikti nevajadzētu likt uz savas ādas paštaisīto maskas versiju, kura sastāv no līmes un ogles pulvera. Ja reiz jums patīk maskas sniegtais rezultāts, iesaku izvēlēties kādu no veikalos pieejamajām, piemēram, Biovene versiju, nevis smērēt uz sejas līmi, kas nu nekādi nav ādas kopšanas līdzeklis.
Tad kāpēc vajadzētu uzmanīties pirms lietot melno plēves masku? 
Maskas darbības princips ir burtiski noraut, vai šajā gadījumā izraut no ādas "netīrumus". Pēc maskas uzklāšanas tā 30 minūšu laikā sakalst un tad sākas jautrība. Saudzīgi šo masku noņemt nav iespējams, jo sāp neatkarīgi no tā, kādā ātrumā maska tiek noņemta. 
Kā nu nesāpēs, ja maska burtiski norauj ādas virsējo slāni, kā arī visus sīkos matiņus līdz ar to. 
Jā, āda pēc šādas procedūras izskatās tīrāka un uz tausti šķiet ārkārtīgi maiga, tomēr ir svarīgi apzināties, ka esat savu ādu atbrīvojuši arī no tās dabīgā aizsargslāņa un eļļām, kuras ādai nepieciešamas, lai tā būtu veselīga un aizsargāta. 
Dabīgās ādas aizsargspējas pēc šādas procedūras atjaunojas 30 dienu laikā, kas, manuprāt, nozīmē tikai to, ka šādu masku nevajadzētu lietot biežāk, kā reizi dažos mēnešos, ja tomēr esat nolēmuši to darīt.

Biovene melnā maska sola palīdzēt cīņā ar pūtītēm, pinnēm un nosprostotām porām, kā arī atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām. Maskas sastāvā ir ne tikai bambusa ogle, bet arī zaļās tējas lapas, burvju lazdas ekstrakts, papaijas ekstrakts, greipfrūtu sēklu ekstrakts, kliņģerīšu ekstrakts, alvejas ekstrakts, pantenols, hialuronskābe un arbutīns (palīdz cīņā ar nevienmērīgu ādas toni). 
Es neesmu lietojusi citas šāda tipa maskas, bet spriežot pēc atsauksmēm, Biovene maska ir maigāka un vieglāk noņemama no ādas, nekā daudzas citas. Man patīk arī tas, ka maskas sastāvā ir vairāki ādu nomierinoši ingredienti, kas nozīmē, ka pēc maskas lietošanas āda nebūs tik ļoti sakairināta.
Es masku izmēģināju uz atsevišķām sejas zonām - uz pieres, deguna un zoda. Jā, poras pēc maskas lietošanas izskatās tīrākas, āda gludāka, tomēr ilgstošā kairinājuma sajūta pēc maskas lietošanas mani tomēr attur no vēlmes produktu lietot patstāvīgi. Es personīgi dodu priekšroku savām parastajām mālu maskām, kuras lietoju reizi pāris nedēļās un tās, manuprāt, sniedz ne sliktāku rezultātu.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
EUR 16
Vērtējums:
4/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

2 komentāri:

  1. Ļoti nepatīk šāda tipa produkti. Arī Instagram iespaidā pamēģināju, nu ļoti kairina sejas ādu. Niecīgā efekta dēļ neliekas tā vērts.
    Piekrītu par māla maskām. Efekts līdzīgs un ir saudzīgākas.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst
  2. reklāma iespaidīga, bet efekts nekāds... ilgtermiņā tas tikai pasliktina stāvokli...

    AtbildētDzēst