pirmdiena, 2017. gada 1. maijs

BIODERMA Hydrabio Creme, 50 ml

Mitrina un uzlabo sejas krāsu. Ar gludu un apņemošu tekstūru. Pateicoties emulsijai, kas radīta, iedvesmojoties no epidermas struktūras Aquagenium patenta aktīvās sastāvdaļas darbojas mērķtiecīgāk un efektīvāk, lai no jauna aktivētu dabisko mitrināšanas procesu un pastiprinātu ūdens cirkulāciju šūnās. Pateicoties nogludinošajai darbībai, Hydrabio Creme padara ādas tekstūru smalkāku un atjauno ādas dabisko mirdzumu. Bagātināts ar E vitamīnu, kas palīdz pasargāt ādu no oksidatīvā stresa un cīnīties ar ādas priekšlaicīgu novecošanos.
Teicama panesība. Neveicina poru aizsprostošanos. Ar smaržu. Hipoalerģisks.

Ar Bioderma Hydrabio līnijas produktiem esmu diezgan labi pazīstama. Serums no šīs līnijas ir viens no maniem mīļākajiem sejas kopšanas produktiem kādus esmu lietojusi, tādēļ katrs Hydrabio līnijas papildinājums raisa lielu interesi. Šoziem mūsu aptieku plauktos parādījās Hydrabio krēms, kurš paredzēts ļoti sausas un atūdeņotas ādas kopšanai. Jāpiebilst, ka pieejams arī gēlveida krēms no šīs pašas sērijas - Hydrabio Gel-Creme, kas arī ir jauns papildinājums un domāts normālas/kombinētas ādas kopšanai, bet par to citreiz :)

Hydrabio Creme iegādājos brīdī kad sejas āda tiešām jutās gan sausa, gan atūdeņojusies un, šķiet, ka nekas tai nesagādāja mierinājumu, tādēļ tā nebija tikai vēlme izmēģināt jaunumu.
Krēma sastāvā atrodamas tādas vērtīgas sastāvdaļas kā niacinamīds, hialuronskābe, salicilskābe un skvalāns. No mīnusiem var pieminēt smaržvielu klātbūtni, bet, par laimi, tās sastāvdaļu sarakstā atrodamas pašā pēdējā pozīcijā.
Krēma tekstūra ir diezgan bieza, tomēr pateicoties sastāvā esošajiem silikoniem uz ādas tas klājas ļoti viegli un iesūcas samērā ātri. Pirmajās lietošanas reizēs es pieļāvu kļūdu ar krēma daudzumu - ja to uzklāj par daudz, tad tas sāk rullēties nost, tādēļ ir svarīgi nepārspīlēt :) Tagad jau esmu iemanījusies, ka krēms lieliski klājas un iesūcas, ja sejas āda pirms uzklāšanas ir nedaudz mikla. Manā gadījumā krēms lieliski sadarbojas ar Janssen Cosmetics gēlveida toniku jutīgai sejas ādai. Hydrabio krēmu klāju tūdaļ pēc tonika, kamēr tas vēl nav pilnībā iesūcies un rezultāts man ļoti patīk. Sejas āda momentā atgūst dzīvīgumu, komfortu un mirdzumu. Vēl svarīgi piebilst, ka šis efekts ir ilgspēlējošs un saglabājas teju visu dienu. Ja sejas āda pieprasa vēl, citreiz mēdzu krēmu samiksēt ar Clinique Smart Treatment eļļu, kas arī ir lieliska kombinācija un patīk manai sejas ādai.
Vēl patīkams sīkums ir tas, ka krēmam pievienota arī plastmasas lāpstiņa ar kuru ērti paņemt produktu. 
Noteikti iesaku izmēģināt šo krēmu, jo sevišķi tad, ja jūsu āda ir jutīga pret klimata pārmaiņām un bieži jūtās sausa un savilkta, jo tas var izrādīties lielisks palīgs un glābējs :)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
aptuveni EUR 20
Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. Man ļoti patīk šī Biodermas sērija, šādu kremu gan redzu pirmo reizi- būs jāpamēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja pēc apraksta produkts šķiet piemērots, tad noteikti ir vērts pamēģināt :)

      Dzēst