pirmdiena, 2017. gada 3. aprīlis

CLINIQUE Smart Treatment Oil


Mūžu dzīvo, mūžu mācies - tā tas patiešām ir un saistībā ar savu aizraušanos ar skaistumkopšanas produktiem varu teikt to pašu. Cik gan ļoti ir mainījušies mani priekšstati par produktiem šo gadu laikā - ko man vajadzētu lietot un ko ne, lai lieki nekairinātu savu sejas ādu un tamlīdzīgi. 
Pirms sāku rakstīt blogu, biju pārliecināta, ka tikai un vienīgi dabīgā kosmētika būs visu manu ādas problēmu risinājuma atslēga (kaut kad jau rakstīju kā man gāja ar pašgatavotajiem krēmiem). Diemžēl, tā tas nebija. Manā gadījumā - gluži pretēji. Tikai dažus gadus atpakaļ es sapratu, ka, piemēram, ēteriskās eļļas un to kombinācijas manai jutīgajai/kuperozajai sejas ādai nav tā labākā izvēle (protams, tas ir tikai viens no piemēriem). Diemžēl, pie šīs pārliecības nonācu ne pēc kādu tekstu izlasīšanas, vai video noskatīšanās, bet pēc savas bēdīgās pieredzes. Visu salikt pa pauktiņiem man ļoti palīdzēja vietne Beautypedia, kuras atsauksmēm tagad ļoti uzticos.
Pēc visa šī varētu padomāt, ka esmu dabiskās kosmētikas noliedzēja - pavisam nē. Neesmu pret dabisku ingredientu izmantošanu kosmētikā - gluži otrādi, bet uzskatu, ka tas jādara ar izprati, tādēļ vislabākais variants, manuprāt, ir zinātne + daba.
Viens no zīmoliem, kurš, manuprāt, lieliski apvieno šīs kvalitātes ir Clinique, tādēļ bez īpašām bažām (neskatoties uz iepriekšējo bēdīgo pieredzi ar sejas eļļām) iegādājos viņu Smart Treatment Oil, kas paredzēta sausuma mazināšanai, cīņai ar ādas novecošanos, sejas ādas mirdzuma pastiprināšnai un mitrināšanai. Pateicoties lieliski sabalansētajam sastāvam šī eļļa piemērota jutīgai un pat rozācijas skartai ādai. Domāju, ka tā lieliski derētu jebkura sejas ādas tipa īpašniekiem, jo jutīga var kļūt jebkura āda, ja to neatbilstoši kopj. 
Iespējams, uzmanīgākiem vajadzētu būt taukainas un ļoti taukainas ādas īpašniekiem, kā arī aknes skartas ādas īpašniekiem, bet te arī - vienkārši jāvēro savas ādas reakcija, jo kā pierāda daudzās atsauksmes, arī taukainas ādas īpašnieki slavē dažādas sejas kopšanai paredzētas eļļas.


Clinique Smart Treatment eļļas sastāvā ir sejas ādas kvalitāti uzlabojošas eļļas, kas bagātas ar antioksidantiem, kā arī papildus antioksidanti - safloras eļļa, sezama sēklu eļļa, argāna eļļa, dzērveņu sēklu eļļa, Indijas Mirres koka sveķu ekstrakts, miežu ekstrakts, skvalāns u.c.
Lieki pieminēt - eļļa nesatur nekādas smaržvielas - nedz dabīgas, nedz sintētiskas, kas praktiski izslēdz ādas kairinājuma risku.
Manai sejas ādai šis produkts izrādījās vairāk kā lielisks. Eļļa diezgan ātri iesūcas ādā, momentā sniedz komforta sajūtu. Iltermiņā (pirmais iepakojums prakstiski jau izlietots) eļļas lietošana nodrošināja, ka mana sejas āda necieš no sausuma sajūtas, plus, tā izskatās tvirtāka un veselīgāka. Viens no lielākajiem plusiem ir tas, ka eļļa manāmi uzlabojusi ādas ap acīm stāvokli, jo tur tā man ir izteikti sausāka, jo sevišķi ziemā.
Iepakojums ir aprīkots ar pipeti un ir ļoti ērts lietošanā. Vienīgi to vajadzētu glabāt tumšā vietā, jo pudelīte ir caurspīdīga, tādējādi visas vērtīgās vielas var zaudēt savu efektivitāti, ja iepakojums regulāri atrodas gaišā vidē.   
Man ļoti patīk šis produkts, tādēļ ir tikai pašsaprotami, ka to iesaku arī citiem :)

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
aptuveni EUR 30
Vērtējums:
10/10 
 

2 komentāri:

  1. Es apmēram līdzīgā ceļā nonācu pie līdzīgiem secinājumiem.. :) Bet ar eļļām gan nekādi nevaru sadraudzēties, arī ar nesmaržīgām. Man tā tekstūra kā nepatīk, tā nepatīk.. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acīmredzot, eļļas nav priekš Tevis, vai arī - nav vēl izdevies atrast īsto :) Man atkal viss patika, tikai allaž radās alerģiska reakcija, tādēļ nevarēju turpināt lietot noteiktas eļļas, bet par laimi - ar šo tā nav :)

      Dzēst