trešdiena, 2017. gada 8. februāris

Janvāra tukšinieki

BIO2YOU ķermeņa skrubis ar smiltsērkšķiem, medu un mandeļu eļļu - ļoti efektīvs produkts, kad gribās ko īpaši skrubīgu :) 
Maybelline Lash Sensational skrpstu tuša - man patika birstīte, tomēr tā arī nesagaidīju kad tuša kaut nedaudz pažūs, jo tad noteikti būtu patikusi labāk. 
Ļoti patika Pharmaceris sejas toniks ar 2% mandeļskābes sastāvā. Izmantoju to pēc ādas attīrīšanas - lielisks maiga pīlinga līdzeklis ikdienas lietošanai, kā arī labs ādas izsitumu profilaksei, vai arī jau esošu iekaisumu un rētu mazināšanai. Zīmola produktu klāstā pieejams arī krēms ar krietni augstāku mandeļskābes procentu sastāvā - to arī gribētu izmēģināt.
Beidzās mans nu jau otrias Missha Geum Sul emulsijas iepakojums. Ļoti patīk šis produkts - tam ir viegla konsistence, tas lieliski sadarbojas ar manu sejas ādu, labi kalpo kā dekoratīvās kosmētikas pamats un vispār - priekš manis šis ir universāls produkts. Ja kādu laiku būtu jāiztiek tikai ar vienu sejas kopšanas līdzekli, droši izvēlētos šo, jo tas der gan vakaram, gan rītam. Sastāvs, kā jau daudziem Korejā ražotiem sejas kopšanas produktiem - ļoti bagāts ar dažādiem ekstraktiem - žeņšeņa ūdens ekstraktu, žēņšeņa saknes ekstraktu, brieža ragu ekstraktu, sēnes micēlija fermentēto ekstraktu (stimulē hormonālo un šūnu imūnās funkcijas), zelta ekstraktu, augu ekstraktu kompleksu (lakricas sakne, griķu milti, ingvers, medus).
Lumene Vitamīna C serums ar Hialuronskābi (atsauksme).
Pharmaceris Redness Soothing gēls sejas ādas attīrīšanai - šis ir ļoti maigs (neputojošs), bet efektīvs līdzeklis ādas attīrīšanai. Droši lietoju arī acīm - nekas nekož un nesausina. Noteikti atkārtota pirkuma vērts. 

4 komentāri:

  1. Intrigejoss toniks, vai Pharmaceris iegadaji tepat Latvija?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pirku Eiroaptiekā :) Šī līnija ar mandeļskābi ir pieejama salīdzinoši nesen un, manuprāt, tagad šis toniks nopērkams ar 3% mandeļskābes sastāvā.

      Dzēst
  2. Kā Missha emulsija smaržo? Vai ir aromāts?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aromāts ir, bet tāds grūti raksturojams, drusku tā kā medicīnisks :)

      Dzēst