piektdiena, 2017. gada 10. februāris

Mēneša favorīti

Nemaz tik bieži nenotiek tā, ka steidzu iegādāties kāda zīmola produktu tiklīdz tas kļuvis pieejams, bet ar Dzintars Future Formula Snail Extract serumu sanāca tieši tā - nopirku jau pirmajā dienā. Ļoti gribējās izmēģināt šo serumu un pēc sastāva izpētīšanas vismazākās šaubas par pirkumu pazuda. Serumu lietoju jau gandrīz divas nedēļas. Skaidrs, ka pilnvērtīgi novērtēt produktu tik īsā laikā nevar, tomēr pirmie iespaidi tik pozitīvi, ka nevarēju neiekļaut to mēneša favorītu pulciņā.
Esmu sajūsmā arī par jauno L'Oreal Volume Million Lashes Fatale skropstu tušu. Tai ir ideāla birstīte, kas vienmērīgi un viegli uzklāj tušu, lieliska formula, kas nav nedz par šķidru, nedz par sausu - vienkārši lieliska tuša.
Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence (atsauksme).
Ziemā, kas ir arī sauso pēdu sezona, sapratu, ka tikai ar krēmu man ir par maz, tādēļ nolēmu izmēģināt Scholl serumu pēdu ādas kopšanai. Duetā ar barojošu krēmu serums darbojas lieliski un pēdu āda jūtas daudz komfortablāk.
Bioderma Hydrabio produkti man ļoti patīk, tādēļ šo jaunumu noteikti gribēju izmēģināt. Krēms paredzēts sausas un ļoti sausas ādas kopšanai. Nodomāju, ka tik aukstam laikam šis būs tieši tas, kas vajadzīgs. Krēmam ir diezgan bieza tekstūra, bet uzklājas tas viegli un iesūcas salīdzinoši ātri. Ar šo krēmu āda noteikti ir daudz varāk pasargāta no aukstuma un vēja, jo tas izveido sajūtamu, tomēr netraucējošu aizsargslānīti. Lietoju krēmu arī uz nakti, jo tas lieliski mīsktina un mitrina sejas ādu. 

2 komentāri:

  1. Noteikti piekrītu par L'Oreal skropstu tuša. Izcils savienojums starp pašu formulu un birstīti. Ne ko pielikt vai atņemt ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lieliska tuša. Man kāreiz pēdējā laikā ar tām ne pārāk veicās, tādēļ šī nāca īstajā laikā :)

      Dzēst