ceturtdiena, 2016. gada 14. jūlijs

TONI&GUY

TONI&GUY matu kopšanas produkti salīdzinoši nesen parādījušies Drogas veikalos un man kā kosmētikas mīlei vienmēr ir interesanti izmēģināt produktus, kuri nekad iepriekš nav lietoti. Protams, šis zīmols ir daudz redzēts ārzemju skaistuma blogos, kas, protams, interesi tikai vairo :)

Shampoo & Conditioner for Blonde Hair
Izvēlējos šampūnu un kondicionieri blondiem matiem, kas ir abas baltās pudeles attēlā. Šie produkti piemēroti gan dabīgi blondiem, gan krāsotiem matiem. Tie sola paspilgtināt blondo toni un vairot matu spīdumu. Gan šampūnam, gan kondicionierim piemīt diezgan izteikts saldens aromāts, kurš aptuveni vienu dienu pēc mazgāšanas saglabājas matos.
Šampūns labi izmazgā un nesausina matus. Kondicionieris arī savu uzdevumu pilda labi. Pēc dažām lietošanas reizēm pamanīju, ka matu tonis tiešām izskatās nedaudz spilgtāks un mati smuki spīd saulītē :) Protams, šis efekts ir diezgan delikāts un šampūna/balzama lietošana nevar aizstāt krāsošanu, ja to darāt, tomēr, kad krāsa vairs nav tik spilgta kā gribētos, šie abi produkti var palīdzēt to uzturēt.

Casual Flexible Hold matu laku jau pieminēju vienā no favorītu rakstiem, kā arī jau paspēju to izlietot līdz pēdējai pilītei :) Laka sola fleksiblu sakārtojuma noturību, kas pilnībā atbilst patiesībai. No matu lakas sagaidu, ka tā noturēs sakārtojumu pāris dienu garumā neradot saķepušu un cietu matu efektu. Šī laka ir tieši tāda - matos praktiski nav jūtama, saglabā sakārtojumu, plus, ļoti jauki un atsvaidzinoši smaržo. Vēl varētu pieminēt to, ka šai lakai ir ļoti labs un smalks izsmidzinātājs.

Sea Salt Texturising Spray
Līdz šim nekad vēl nebiju mēģinājusi sāls sprejus matiem, tādēļ biju ļoti ieinteresēta.
Izmantoju to divos dažādos veidos. Ja vēlos matiem piešķirt apjomu un tekstūru, līdzekli izsmidzinu mitros matos pirms to ieveidošanas. Rezultātā mati ir kuplāki un uz tausti liekās biezāki, tomēr jārēķinās, ka sāls sprejs noņems matiem spīdumu, piešķirot tiem matētu un teksturētu izskatu.
Otrā variantā spreju izmantoju uz jau ieveidotām lokām, tādā veidā piešķirot tām nekārtīgāku izskatu. 
Sāls sprejs ne tikai piešķir apjomu un tekstūru, bet kalpo arī kā sakārtojuma fiksators, tādēļ nav nepieciešamības izmantot matu laku.
Kā jau sāli saturošs līdzeklis, tas nedaudz sausina matus, tādēļ, ja gribās to lietot regulāri, pēc matu mazgāšanas tajos vajadzētu paturēt kādu barojošu masku.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Vērtējums:
šampūnam un kondicionierim 8/10
matu lakai 9/10
sāls sprejam 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri:

  1. Vakar tieši piebeidzu kondicionieri. Ja lietošanas laikā likās labs, tad izlietojot visu pudeli, šķiet, ka pirkšu vēl. Šampūns arī bija ok, gribu izmēģināt arī riktīgi attīrošo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es atkārtoti noteikti iegādāšos matu laku :) Nemaz nezināju, ka ir arī riktīgi attīrošais, būs jāpaskatās :)

      Dzēst
  2. Es kādu laiku lietoju šampūnu un kondicionieri brūniem matiem, izlietoju pirmo (šampūna) pudeli un toreiz nopirku vēl, jo likās, ka patīk. Kondicionieris pietika abām pudelēm, jo lietoju to pamaz, likās, ka matus diezgan taukainus padarīja. Otrā šampūna pudele arī vairs ne īsti pie sirds gāja, nezinu, kas notika, bet liekas, ka mati sāka šausmīgi ātri taukoties. Ja agrāk mazgāju reizi 3-4 dienās matus, tad nu jau katru otro (un jāpiebilst, ka otrajā dienā sajūtas tādas, itkā tā būtu kāda 4. diena). Joprojām mēģinu tikt atpakaļ uz iepriekšējo ritmu. Laikam nebija priekš manis šie produkti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir bijusi līdzīga pieredze. Esmu ievērojusi, ka mati ātrāk paliek netīri lietojot šampūnus ar sulfātiem sastāvā (vismaz manā gadījumā). Es ieteiktu vismaz izmēģināt kādu šampūnu, kurš tos nesatur.

      Dzēst