svētdiena, 2016. gada 24. jūlijs

ATTIRANCE - dzērveņu līnijas produkti

Attirance zīmola produktu klāstā pieejamas vairākas līnijas - rīsu, rožu, ķiršu ziedu, mandeļu u.c. Manu uzmanību visvairāk piesaistīja dzērveņu līnijas produkti, jo to sastāvā ir dzērveņu augļu un sēklu pulveris, kas ir ārkārtīgi bagāts ar antioksidantiem un vitamīniem. Lieliski piemērots problemātiskas un jutīgas ādas kopšanai. Augstā tanīna koncentrācija pulverī novērš baktēriju izplatīšanos. Pateicoties polifenolu un tokotrienolu kombinācijai, pulverim piemīt spēcīga pretnovecošanās iedarbība, kā arī ādu atjaunojoša un aizsargājoša pateicoties omega 3 un omega 6 kombinācijai.
Jāpiebilst, ka visos produktos dzērveņu ogu un sēklu pulveris atrodams diezgan augstā pozīcijā - trešajā, vai ceturtajā.

Dzērveņu vannas nektārs
Ja ziemā man patīk karstas un sildošas vannas peldes, tad vasarā, ja sanāk laiks, labprāt ieeju vēsā vannā. Atsvaidzinošais dzērveņu aromāts tādai pavisam labi piestāv. Produkts sola vannošanos pārvērst neaizmirstamā piedzīvojumā :) Tas varbūt ir nedaudz pārspīlēti, tomēr piedzīvojums bija diezgan patīkams. Līdzeklis satur glicerīnu, kas mitrina un mīkstina ķermeņa ādu, kā arī jau iepriekš minēto dzērveņu ogu pulveri. Vilšanās momentu sagādāja vienīgi tas, ka ūdens iekrāsojās nevis skaisti sārtens, bet gan pelēcīgs, kas neizskatās visai estētiski, bet visādi citādi vannošanās bija patīkama un smaržīga.
Vērtējums: 7/10

Dzērveņu sejas skrubis
Manai sejas ādai teju jebkurš skrubis ir pārāk agresīvs, arī šis nav izņēmums, tādēļ izmantoju to kā skrubi/masku (līdzekli ieteicams paturēt uz ādas 3 minūtes) dekoltē zonas kopšanai, ko pavisam noteikti var uzskatīt par sejas turpinājumu. Šajā zonā produkts darbojas lieliski, jo nav tik abrazīvs kā daudzi ķermeņa skrubji. To izmantoju pēc ādas attīrīšanas un par cik produkta sastāvā ir glicerīns un eļļa, āda pēc tā lietošanas ir attīrīta un mīkstināta. Pie mīnusiem varu minēt, manuprāt, pārāk spēcīgo aromātu.
Vērtējums: 7/10

Dzērveņu krēmveida sejas maska
Sejas maska man ļoti iepatikās, jo atsvaidzina, mīkstina un nedaudz attīra sejas ādu, tomēr kārtējo reizi ne pārāk patīk spēcīgais aromāts. Maskas sastāvā ir kaolīns (baltie māli), kas allaž uz manu sejas ādu iedarbojas ļoti labi, glicerīns, kurš mitrina un mīkstina ādu, kā arī dzērveņu ogu un sēklu pulveris. Sastāvā ir arī dzērveņu sēkliņas, kas maskas notīrīšanas procesā ļauj to izmantot kā vieglu skrubi. Maskai ir patīkama krēmveida konsistence - tā viegli uzklājas un izlīdzinās. Kā jau vairumam masku, ieteicamais turēšanas laiks ir 10 minūtes. Šajā laikā maska nedaudz savelk sejas ādu, kā jau māla maskai pieklājas, bet noskalojas ļoti viegli - nav nepieciešamības berzt un mocīt sejas ādu. Pēc noskalošanas āda izskatās tīrāka un daudz svaigāka. Jā, man visvairāk patīk tieši tas svaiguma efekts, kuru sniedz šī maska.
Vērtējums: 8/10

Dzērveņu ķermeņa skrubis
Šis gan izskatās pēc tāda, kuru gribās apēst :) Ķermeņa skrubis man arī ļoti iepatikās. Tam ir želejveida konsistence, skrubējošās daļiņas, kas ir gan sāls, gan cukurs, ir diezgan efektīvas. Sastāvā ir arī vīnogu sēkliņu eļļa, kas pēc skrubja lietošanas ādu saglabā maigu un mitrinātu. Vienīgais mīnuss, manuprāt, ir tas, ka produkts lietošanā nav sevišķi ekonomisks.
Vērtējums: 8/10

Kur iegādāties?
Attirance veikalā Tērbatas ielā 14
Cenas:
Vannas nektārs EUR 15 
Sejas skrubis EUR 20,35
Sejas maska EUR 31,20
Ķermeņa skrubis EUR 19

*Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru