svētdiena, 2016. gada 5. jūnijs

Mēneša favorīti

Maija mēnesis mūs lutināja ar siltu un saulainu laiku, pēc kāda, domāju, teju ikviens Latvijas iedzīvotājs bija ļoti noilgojies. Ceru, ka tādā garā arī turpināsim :)
Kā jau ierasts, jauna mēneša sākumā pastāstīšu par produktiem, kuri man patika aizvadītajā mēnesī.

Par Rimmel The Only 1 Lipstick kolekcijas toni Naughty Nude jau rakstīju - ļoti patīk gan tonis, gan lūpu krāsas formula. Lietoju to ik dienas.
Artistry Signature Color kolekcijas produkti arī jau tikuši pieminēti blogā, bet visvairāk aizvadītajā mēnesī lietoju Pink Chocolate acu ēnu paleti. Ēnām ir lieliska kvalitāte un pārdomāta toņu izlase.
Saulainais laiks, protams, liek domāt par nopietnāku ādas aizsardzību no saules. Jau sen domāju, ka gribu izmēģināt John Masters Organics minerālo saules aizsargkrēmu. Iepriekš šis krēms bija iepildīts stikla iepakojumā, bet tagad pārceļojis uz tūbiņu, kas, manuprāt, ir ērtāks variants, tādēļ arī iegādājos. Krēmu lietoju salīdzinoši nesen un pagaidām man ļoti patīk. Noteikti sekos plašāka atsauksme.
Nesen iegādājos korejiešu zīmola Missha Cell Renew Snail produktu komplektu, kuru arī jau diezgan sen gribēju izmēģināt. Pagaidām viedoklis ir ļoti pozitīvs, jo sevišķi par krēmu un emulsiju.
Izmēģināšanai man tika piešķirti daži Toni&Guy matu kopšanas produkti, kuri nesen tapuši pieejami Drogas veikalos. Visvairāk man iepatikās Casual matu laka. Tā ne par matu nav sliktāka par manu iecienīto Keune Society laku, bet cenas ziņā ir pieejamāka.
Ja sejas ādas aizsardzībai no saules cenšos izvēlēties produktus, kas satur minerālos aizsargfiltrus, tad ķermeņa ādai droši izvēlos arī ķīmiskos. Šim Bioderma idegumu veicinošajam aizsargsprejam ir viegla, nemanāma tekstūra, tas lieliski klājas un ātri iesūcas ādā. Labi pasargā ādu, plus, kas mani ir ļoti svarīgi - tam nepiemīt uzkrītošs aromāts.
Jau pagājušajā vasarā pēc saulē pavadītām dienām lietoju Lavera SOS After Sun fluīdu - turpinu to darīt arī šajā. Produkts lieliski mitrina, nomierina un atvēsina ādu - lietoju gan sejai, gan ķermenim.
Eau De Rochas ir aromāts, kuru izvēlos nēsāt karstās vasaras dienās, jo priekš manis tas ir viens no skaistākajiem svaigajiem aromātiem. Esmu viņu nosaukusi par sāļo citronu, jo svaigie citrusi tajā mijās ar sūnu, koksnes un garšvielu notīm. 

4 komentāri:

  1. Man arī Pink Chocolate palete ir iegājusies ikdienas rutīnā. Ja man pirms pāris mēnešiem kāds pateiktu, ka ikdienai lietošu rozā ēnas, nemūžam neticētu. Bet lietoju, un patīk! :)
    modesmusli.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ēnas ir ļoti foršas :) Lietoju arī Spice Bronze paleti, tomēr šo biežāk :)

      Dzēst
  2. Ieinteresēja tas Lavera līdzeklis, protams, ja es vispār šogad sauli redzēšu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Novēlu saulīti tomēr redzēt - kā ne kā, vasara :)

      Dzēst