ceturtdiena, 2016. gada 12. maijs

ARTISTRY Signature Color kolekcija

Mūsdienu straujajā pasaulē sievietes vienmēr ir kustībā. Ikdienā grima atjaunošanai ir ļoti maz laika, tāpēc nevainojamam izskatam gan dienā, gan vakarā nepieciešama ilgnoturīga dekoratīvā kosmētika. Apzinoties šo vajadzību, Artistry papildina Artistry Exact Fit un Artistry Signature Color kolekcijas ar jauniem ilgnoturīgiem produktiem.

Pēdējo pāris nedēļu laikā savā ikdienas krāsošanās rituālā lietoju Artistry dekoratīvās kosmētikas jaunumus. Kā vienmēr, Artistry produkti neliek vilties :)

Jaunumu klāstā pieejamas acu ēnu paletes piecās variācijās. Es atrādīšu divas: Pink Chocolate un Spice Bronze.

Pink Chocolate - maigs, iekrāsots rozā bēšs (ar mirdzumu) izgaismošanai; izgaismojošs cafe au lait (metālisks) konturēšanai; maigs baleta rozā (metālisks) akcentēšanai; tumšs šokolādes brūns ar vara spīdumu (metālisks) definēšanai.

Toņi paletē ir ārkārtīgi pigmentēti, klājas un iztušējas ļoti viegli un uz tausti ēnas ir zīdainas, es teiktu pat krēmīgas. Attēlā redzamais meikaps ir tāds, kādu to aptuveni nēsāju ikdienā, bet, protams, ar šīm ēnām iespējams izveidot ļoti košu un izteiksmīgu tēlu. Biju ļoti pārsteigta par faktu, ka ēnas praktiski nemaz nebirst, neskatoties uz augsto spīdumu procentu tajās. 
Vērtējums: 10/10

Spice Bronze - bāls, zeltains bēšais tonis (ar mirdzumu) izgaismošanai; silts, antīkais bronzas tonis (metālisks) konturēšanai; spīdīgs dzintara, vara tonis (metālisks) akcentēšanai; dziļš bronzas tonis (mirdzošs) definēšanai.

Arī šajā paletē toņi ir pigmentēti un piesātināti. Gluži tāpat, tie lieliski klājas un iztušējas. Dienas beigās ēnas (gan no Pink chocolate, gan Spice Bronze paletes) nav izbalējušas, vai nobirušas. Noturība ir lieliska, pat bez acu ēnu bāzes, kuru pēdējā laikā lietoju aizvien retāk. Parasti pirms ēnu uzklāšanas un plakstiņiem uzklāju nedaudz konsīlera un pa virsu pūderi, un ar to, kā izrādās, man pilnīgi pietiek :)
Vērtējums: 10/10

Ilgnoturīgais Artistry Signature Color vaigu sārtums sniedz ādai veselīgu izskatu, gaismu atstarojošā tehnoloģija palīdz izcelt sejas formu un kontūru.

Par cik sārtumus nelietoju, tad izvēlējos Golden Light toni, kuru izmantoju kā bronzeri. Produkts ir matēts, tonis uz ādas izskatās ļoti dabiski un piešķir tai siltumu un veselīgāku izskatu kopumā. Skatoties uz produktu iepakojumā nodomāju, ka tas varētu būt pārāk oranžs, tomēr manas aizdomas izrādījās pilnīgi nepamatotas. Jā, tonis ir silts, tomēr uz ādas tas ne pavisam neizsaktās oranžs. Tas lielisiki saplūst ar ādu, viegli izpludinās un izskatās ļoti dabiski. Produkts ir ļoti pigmentēts, tādēļ ir iespējams izveidot gan ļoti dabisku, gan izteikti akcentētu un dramatisku tēlu.
Vērtējums: 8/10

Vēl jaunumu klāstā pieejami Siganture Color ilgnoturīgi acu zīmuļi četros dažādos toņos: Black, Brown, Plumberry un Graphite Shimmer. Manā rīcībā pieejami Plumberry un Brown.

Zīmuļiem ir krēmveida konsistence, tādēļ tie klājas lieliski. Tie nav pārāk mīksti, tādēļ neizsmērējas, tomēr pietiekami, lai varētu izmantot kā pamatu dūmakaina efekta radīšanai iztušējot ar zīmuļa galā esošo sūklīti. Toņi ir ļoti piesātināti un noturība lieliska.
Vērtējums: 9/10

Exact Fit tonālā krēma unikālais Taiti pērļu un Optisko prizmu sajaukums, filtrējot gaismu, rada maiga fokusa efektu un tādējādi nomaskē ādas nepilnības, kā arī uzlabo poru izskatu. Vieglā konsistence, taukus absorbējošas īpašības, kā arī emulsijas sastāvā esošais E vitamīns un Norvēģijas fjordu ūdens nogludina ādu un ļauj tai justies ērti.
Revolucionārā Color Lock tehnoloģija nodrošina tonālā krēma pigmentu ilgu noturību neatkarīgi no ikdienas aktivitātēm, gaisa temperatūras un mitruma. Artistry Exact Fit tonālais krēms nesatur smaržvielas un eļļu, to droši var lietot arī ādai ap acīm. Krēms piemērots visiem ādas tipiem.



Exact Fit tonālie krēmi pieejami deviņos dažādos toņos, kuri iedalās vēsajos, siltajos un neitrālajos, tādēļ teju katrs sev var piemeklēt atbilstošāko. Man ir tonis L2W1, kurš man, diemžēl, ir krietni par tumšu, tādēļ lai to nēsātu nācās pielietot visādas viltības :) 
Krēmam ir vidēja sedzamības pakāpe. Uz ādas tas izskatās praktiski nemanāms. Noturība ir visas dienas garumā - manā gadījumā pat bez pūdera. 
Visvairāk man iepatikās tas, ka tonālais krēms neiegulst rieviņās un neizceļ nekādas ādas nepilnības, tādēļ, manuprāt, būtu lielisks variants nobriedušai ādai. Krēma finišs nav nedz matēts, nedz izteikti mirdzošs. Es teiktu, ka āda ar to izskatās vienkārši veselīgi :) 
Vērtējums: 8/10

Kur nopirkt?
Visus produktus iespējams iegādāties pie AMWAY pārstāvjiem
Cenas:
acu ēnu palete: EUR 53
kompaktiepakojums (kurā ievietot acu un vaigu paletes): EUR 19
vaigu sārtums: EUR 38
acu zīmulis: EUR 22
tonālais krēms: EUR 45

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru