svētdiena, 2016. gada 1. maijs

Aprīļa tukšinieki

Kā jau ierasts - jaunajā mēnesī pirms atvadīšanās no tukšajiem iepakojumiem atrādu savus aizvadītajā mēnesī izlietotos kosmētikas produktus. 

Biju iegādājusies un nu jau izlietoju nesen aptiekās parādījušās pāris Ellame mitrinošās auduma maskas. Patika, jo labi mitrina un nomierina ādu. Domāju, ka iegādāšos atkal.
Laiku pa laikam iegādājos arī L'Oreal attīrošās salvetes sausai ādai, kuras izmantoju dekoratīvās kosmētikas notīrīšanai, ja neatrodos mājās. No visām mēģinātajām L'Oreal salvetes patīk vislabāk. Tiesa, pēc to lietošanas vienmēr izmantoju pieniņu, vai attīrošo krēmu, jo salvetes neuzskatu par pilnvērtīgu produktu ādas attīrīšanai. Protams, ja nu kādu apstākļu pēc ūdens nav pieejams, tad labāk, ja pa rokai ir attīrošās salvetes, nekā nekas.
Ļoti ātri izlietojās ceļojumu izmēra Batiste sausais šampūns, bet bija tik pat labs, kā lielajos iepakojumos pieejamie.
Isana diski nagu lakas noņemšanai bija vienkārši lieliski (nopirku vēl), jo nesausina nagus un kutikulas, bet drīzāk mitrina un pabaro, jo piesūcināti ar eļļu.
Beidzot esmu pieveikusi Kiehl's mitrinošo nakts masku. Iepakojumā produkta ir tik daudz, ka varēju padalīties ar draudzenēm un ļoti ilgu laiku lietot arī pati (atsauksme) :)
The Body Shop Alvejas želeja - noteikti pirkšu atkal, jo tās sastāvā nav alkohola, kurš, diemžēl, ir daudzu citu alvejas želeju sastāvā un manai ādai tas neder (atsauksme).
Avene izsmidzināmais termālais ūdens - patika.
Syoss Heat Protect Styling Spray (atsauksme).
Madara SOS Moisture Cream (atsauksme).
Nivea stress protect dezodorants - bija labs.
BIO2YOU smiltsērkšķu roku krēms - notekti ir atkārtota pirkuma vērts (atsauksme).

8 komentāri:

  1. Batiste arī viennozīmīgi ir mans favorīts, kas katru mēnesi iemanās iekļūt izlietot produktu kārtā :) Wow, Tev pat ir izdevies izlietot veselu Kiehl`s maskas iepakojumu, kas noteikti nav no tiem vieglākajiem uzdevumiem, ja reiz iepakojums ir gigantisks ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kiehl's maska tiešām bija viens milzis - pat lietojot regulāri tā pietika vairāk kā gadam :)

      Dzēst
  2. Es tā arī nesaprotu termālā ūdens jēgu, kāda var paskaidrot? :?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Termālais ūdens ir bagātināts ar minerālsāļiem un mikroelementiem, tādēļ mitrina, atjauno hidrolipīdo balansu. Man, kā jutīgas ādas īpašniecei galvenais iemesls, kādēļ lietoju šādus ūdeņus, ir tas, ka jūtu iztiektu ādu nomierinošo efektu pēc to lietošanas. Plus, ja ūdens ir iepildīts hermētiskā metāla flakonā, tam nav pievienoti konservanti un tas svaigs un tīrs spēj saglabāties vesela gada garumā. Mans favorīts ir Institut Esthederm celulārais ūdens, bet patīk arī Avene, La Roche Posay, Caudalie...

      Dzēst
  3. Syoss termoaizsardzība ir laba, bet John Frieda maniem matiem patika labāk. Žēl, ka Latvijā vairs nav nopērkama :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. John Frieda neesmu mēģinājusi, bet Syoss man ļoti patika :)

      Dzēst
  4. Ellame maskas man ar patika :) Vispār man patīk pēdējā laika hīts - auduma maskas :)

    Zane
    http://manapasakupasaule.blogspot.com/

    AtbildētDzēst