trešdiena, 2015. gada 29. jūlijs

MISSHA, Dong Beak Oriental Shampoo & Rinse, 300 ml

Austrumu zālīšu komplekss intensīvi baro un mitrina matus, padarot tos gludus un veselus. Šampūns un kondicionieris ar kamēlijas eļļu ikdienas matu kopšanai.
Jau senajā Āzijā biezi un mirdzoši mati bija skaistuma etalons. Lai uzturētu matus veselus, jau izsenis tiek izmantota kamēlijas eļļa. Tā pilnībā atveseļo matus, atjaunojot to izjaukto struktūru pēc krāsošanas un ķīmiskiem ilgviļņiem. Eļļa aktīvi baro ādu un novērš matu izkrišanu, nepadarot tos smagus.
Šampūna un kondicioniera sastāvā ietilpst 13 austrumu zālīšu ekstrakti (lakrica, portulaks, sūrene, zirdzenes sakne, savvaļas ingvers, dadzis, austrumu tūja, Ķīnas ērkšķis, ginko, peonija, saflors, u.c.), kas atjauno bojātus matus, aizsargājot tos no negatīvas apkārtējo faktoru ietekmes.

Kad mēneša sākumā tapa raksts par šobrīd apritē esošajiem matu kopšanas produktiem, Dong Beak šampūns un kondicioniers bija nesen kā iegādāti. Visu jūlija mēnesi matu mazgāšanai lietoju tikai tos, tādēļ esmu gatava padalīties ar saviem iespaidiem. 

Kad iegādājos šos abus produktus, man nebija ne mazākā priekšstata par tiem - nebiju lasījusi nedz atsauksmes, nedz arī informācija uz iepakojumiem, kas ir skaidrā un gaišā korejiešu valodā, neviesa nekādu skaidrību. Paļāvos uz līdzšinējo pozitīvo pieredzi ar Missha produktiem. 
Uzreiz iepatikās tas, ka abiem produktiem ir vienāds tilpums, nevis liels šampūns, bet mazs kondicionieris, kas ir visai izplatīta parādība, tomēr bezgala kaitinoša. Pēdējā laikā esmu iecienījusi lietot šampūnu un kondicionieri no viena zīmola un vienas līnijas, kam kādreiz sevišķu uzmanību nepievērsu, tādēļ ir ļoti nepatīkami ja kondicionieris jau beidzies, bet šampūns vēl tikai pusē.

Abiem produktiem ir viegla ziedu smarža. Šampūns puto ļoti labi un man pilnīgi pietiek ar vienu mazgāšanas reizi. To es pieminu tāpēc, ka ar daudziem šampūniem man tomēr nepieciešamas divas, lai būtu sajūta, ka mati ir tīri, bet šajā gadījumā pietiek ar vienu. Pēc šampūna izskalošanas mati ir diezgan mīksti un nav savēlušies. 
Kondicionierim ir diezgan bieza, krēmīga konsistence. Smarža tāda pati kā šampūnam. Kā jau kondicionieris - tas mīkstina un pabaro matus. Lieku to arī pie matu saknēm, jo manus matus tas nenoslogo. 
Pēc šo abu produktu lietošanas matu nogludināšanai pirms ieveidošanas izmantoju vien pāris pilienus brokoļu sēklu eļļas un man ar to pilnīgi pietiek, jo mati ir diezgan gludi un paklausīgi. 
Kopumā varu teikt, ka Dong Beak šampūnam un kondicionierim ir diezgan izteikts nogludinošs un mīkstinošs efekts. Tie nesagādā nekādu diskomfortu - nesausina, nekairina galvas ādu un ir diezgan ekonomiski lietošanā. Man patīk :)

Kur nopirkt?
mimiko.lv
Cena:
katram produktam EUR 9,90
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

2 komentāri:

  1. Izklausās tā, ka man vajag. :D Tikai man tik pūkaini mati, ka, nez, vai mīkstinošās īpašības, nepastiprinās arī pūkošanos, jo ta man parasti mēz būt... Bet noteikti izklausās mēģināšanas vērti.

    AtbildētDzēst