svētdiena, 2015. gada 5. jūlijs

Matu kopšanas un veidošanas produkti, kurus lietoju šobrīd

Nolēmu izveidot šādu apkopojumu par matu kopšanas un veidošanas līdzekļiem, kurus lietoju dotajā brīdī. Par dažiem ir jau tapušas atsauksmes, bet daži ir jaunpienācēji.

ŠAMPŪNI UN KONDICIONIERI
MISSHA Dong Beak Oriental Shampoo & Rinse
Mana interese par Missha zīmolu tikai pieaug, jo visi līdz šim izmēģinātie produkti ir atstājuši ļoti pozitīvu iespaidu, tādēļ ir vēlme izmēģināt produktus no dažādiem segmentiem. Dong Beak produktu sastāvā ietilpst 13 austrumu zālīšu ekstrakti, kas palīdz atjaunot bojātus matus, kā arī aizsargā tos. Abi produkti satur kamēlijas eļļu, kas atveseļo, atjauno un novērš matu izkrišanu.
Šos abus lietoju salīdzinoši neilgu laiku, tādēļ vēl neesmu līdz galam noformulējusi savu viedokli, bet plašāka atsauksme noteikti sekos.

PUREOLOGY Pure Volume shampoo & conditioner
Šos abus produktus lietoju jau diezgan sen. Tie nav vēl beigušies tikai tāpēc, ka lietoju tos aptuveni pāris reizes mēnesī, jo manus matus kuplinošie šampūni tomēr sausina, bet, neskatoties uz to, efekts man ļoti patīk, jo mati tiešām ir daudz kuplāki un apjomīgāki. Arī sastāva ziņā Pureology produkti nevar nepriecēt (atsauksme).

DOVE Damage Solutions Colour Care shampoo & conditioner
Kad beidzās Oxygen Moisture produkti, vietā nāca šie. Jāsaka, ka Damage Solutions līnijas produkti man patīk vairāk. Maska no šīs sērijas, kura jau beigusies, bija ļooti laba un mani mati par to pavisam noteikti bija sajūsmā. Šampūns un kondicionieris man arī patīk, bet šķiet, ka ar visiem Dove matu mazgāšanas līdzekļiem mani mati saglabājas tīri vien pāris dienas, kas ir arī vienīgais to mīnuss manā gadījumā.

MASKAS, EĻĻAS UN TONIKS
AUSSIE 3 Minute Miracle Colour deep treatment
Protams, nevarēju jau nenopirkt kaut ko no pasaulē izslavētajiem Aussie, kuri nule parādījušies arī Drogas veikalos. Izvēlējos triju minūšu brīnumdari krāsotiem matiem un pāris reizes to jau esmu lietojusi. Lietoju viņu kondicioniera vietā, kā arī norādīts produkta aprakstā. Maska ir izteikti mīkstinoša, nogludinoša un barojoša. Aromāts ir tāds nedaudz vecmodīgs, bet diezgan patīkams. Es pagaidām vēl nezinu vai man patīk šī maska, jo mati šķiet tādi kā pārklāti ar kaut ko pēc šī līdzekļa lietošanas. Jāpalieto ilgāku laiku un tad jau redzēs.

KOKOSRIEKSTU EĻĻA
Šis produkts ir ilgdzīvotājs manā kosmētikas līdzekļu plauktā. Kad beidzas, pērku nākamo. Lietoju gan matiem, gan ķermenim, gan reizēm arī sejas ādas attīrīšanai. Ja visu dienu paredzēts būt mājās, tad nereti eļļu ieklāju matos, iemasēju galvas ādā un tā staigāju līdz vakaram. Mati pēc kokosriekstu eļļas ir spīdīgi un mīksti. Ja ir kādas problēmas ar galvas ādu, tad šī eļļa arī ir labs palīgs situācijas uzlabošanā.

SATINIQUE Scalp Tonic for scalp health (atsauksme)
Šo toniku arīdzan lietoju jau diezgan ilgu laiku. Ne katru reizi pēc matu mazgāšanas, bet ja parādās kādas problēmas vai galvas ādas diskomforts, vai jūtu, ka mati izkrīt lielākos apjomos kā parasti. Tas diezgan labi palīdz. 

BROKOĻU SĒKLU EĻĻA
Ne velti šo eļļu dēvē par dabīgo silikonu - tā ir viegla, ļoti ātri iesūcas, tādēļ der pat kombinētas un taukainas ādas kopšanai. Es to iegādājos galvenokārt kā matu kopšanas līdzekli. Biju pārsteigta, ka eļļa tiešām ir super viegla. Smarža nav izteikta, tomēr tai piemīt tāds viegls dārzeņu aromāts. Līdz šim to esmu lietojusi seruma vietā - kā nogludinošu līdzekli pēc matu ieveidošanas. Protams, to vajag ļoti maz - es parasti lietoju maksimums divus pilienus. Man patīk, jo matus tā tiešām nogludina, padara spīdīgākus, bet kas pats galvenais - nesatauko, bet jāuzmanās neieklāt par daudz.

MATU VEIDOŠANAS LĪDZEKĻI
DOVE Oxygen Moisture root lift spray
Par šo līdzekli savu sajūsmu esmu izteiktusi jau vairākas reizes (atsauksme) - joprojām lietoju un joprojām patīk.

DOVE Hair BB Cream (atsauksme)

L'OREAL PARIS Elnett Satin Hairspray
Ļoti laba matu laka, kas notur sakārtojumu, bet neiestīvina matus un izskatās nemanāma. 

MARGARITA Strong Hold Hair Mousse (atsauksme)
Putas es lietoju kā extra soli, ja ir svarīgi, lai matu sakārtojums tiešām noturētos visu dienu. Tad tiek liktas lietā gan putas, gan lakas. Ikdienā man nepatīk lietot tik daudzus produktus, bet reizēm tā ir nepieciešamība.

SATINIQUE Texturing Matte Wax (atsauksme)
Šis ir ļoti labs produkts, ja gribās piešķirt matiem vairāk tekstūras un tādu nedaudz nekārtīgu izskatu. Jāpiebilst, ka lietojas tas ļoti ekonomiski.

JOHN FRIEDA Frizz Ease Moisture Barrier Intense Hold Hairspray
Nolēmu, ka jāizmēģina arī kāda cita matu laka bez Elnett. Esmu ļoti patīkami pārsteiga, jo laka man patīk. Tiesa, tā padara matus nedaudz cietākus nekā Elnett, bet sakārtojumu notur ilgāku laiku.

BATISTE Dry Shampoo
Esmu mēģinājusi dažādu zīmolu sausos šapūnus, bet Batiste tiešām ir labākais. Tas atsvaidzina matus neatstājot tajos baltas "pēdas", nekairina galvas ādu, kas man bija problēma ar vairākiem citiem sausajiem šampūniem.

6 komentāri:

  1. Man ir liels prieks par Aussie parādīšanos drogās. 3 minute miracle jau sen ir favorītos, tagad nopirku arī Miracle Moist šampūnu un esmu sajūsmā, Visi profesionālie šampūni šobrīd pastumti maliņā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pagaidām vēl nezinu vai man patīk 3 minute miracle, bet tas jau neatturēs izmēģināt arī citus zīmola produktus :)

      Dzēst
  2. Ļoti patīk šādi pārskati. :) Man parasti ir viena līnija, ko lietoju un izlietoju, tad pērku jaunu.
    Par Aussie arī ir interese, gribu redzēt, par ko visi tā fano. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šoreiz tā sagadījies, ka lietošanā ir vairākas :) Par Aussie, jā, arī esmu ziņkārīga :)

      Dzēst
  3. Tāds prieks, ka Aussie ir nopērkami pie mums. Noteikti būs jāpamēģina!
    Ļoti vēlos redzēt atsauksmi par MISSHA šampūnu un kondicionieri. :) Agrāk ļoti patika viņu BB krēms. :)

    AtbildētDzēst
  4. Pēc Aussie noteikti čāpošu pakaļ! Pēc kuras sērijas vēl jādomā, bet iet jāiet :)
    Man Dove arī ir riktīgs favorīts, tomēr vasaras sezonā esmu ievērojusi, ka mati nedaudz ātrāk taukojas!

    AtbildētDzēst