svētdiena, 2015. gada 18. janvāris

DOVE, Oxygen Moisture

Nu jau kādu laiku veikalos pieejama jaunā Dove Oxygen Moisture matu kopšanas produktu līnija, kas sastāv no šampūna, kondicioniera, matu maskas un izsmidzināma līdzekļa matu pacelšanai pie saknēm.
Jaunās produktu sērijas pamatā ir ar skābekli bagātas sastāvdaļas, kas iesūcas dziļi matos, neatstājot nekā lieka, un saudzīgi nogludina matu virsmu.
Man nav sevišķi biezi mati, un ziemā, kad nēsāju cepuri, mati neizceļas ar īpašu kuplumu, tādēļ interese izmēģināt šos produktus man pavisam noteikti bija.

Oxygen & Moisture šampūns smalkiem un plāniem matiem maigi attīra matus, piešķirot tiem dabīgu apjomu. Šampūna vieglā formula mitrina smalkus, plānus matus, piešķirot tiem līdz pat 95% vairāk apjoma.
Oxygen & Moisture kondicionieris smalkiem, plāniem matiem. Tas mitrina matus, piešķirot matiem tūlītēju gludumu, bet nepadarot tos smagnējus. Kondicioniera vieglā formula mitrina un saudzīgi nogludina smalkus, plānus matus, piešķirot tiem līdz pat 95% vairāk apjoma.

Sākšu ar to, ka man patīk, ka abi produkti iepildīti tieši tūbās, jo tas šķiet ērtāk un parocīgāk nekā pudeles (kā kuras, protams). Aromāts ir patīkams - atsvaidzinošs. 
Šampūns matus izmazgā labi, puto arī labi. Kondicionieris pēc konsistences ir diezgan šķidrs, tādēļ bieži neviļus ielejas vairāk, nekā nepieciešams, bet matus tas mīkstina labi, kas arī ir kondicioniera galvenais uzdevums. 
Abi produkti matus tiešām nenoslogo - pēc izžāvēšanas mati ir mīksti, tādi kā gaisīgi un diezgan apjomīgi. Mans vienīgais iebildums attiecībā uz šiem ir tas, ka man gribētos, lai mati saglabājas tīri ilgāku laiku. Lietojot šo šampūnu un kondicionieri matu tīrība saglabājas 2 dienas - vismaz manā gadījumā.

Oxygen & Moisture matus pie saknēm paceļošs izsmidzināmais līdzeklis smalkiem, plāniem matiem. Tas iedarbojas uz saknēm, paceļot matus un piešķirot tiem apjomu. Lietošana: uzklāt mitros vai sausos matos. Uzsmidzināt 10-12 devas pie saknēm, noklājot visu galvas ādu. Iemasēt un ieveidot kā parasti. 

Šis viennozīmīgi ir mans mīlulis no Oxygen & Moisture produktu līnijas. Pēc ieveidošanas mati ir daudz apjomīgaki kā parasti un apjoms saglabājas diezgan ilgu laiku. Pluss ir tas, ka līdzekli var lietot arī sausos matos. Iepakojums ir ērts un parocīgs - pie vajadzības var nēsāt arī līdzi, jo dozatoram nāk līdzi "cepurīte", kura noslēdz un neļauj līdzeklim izlīt.

Oxygen & Moisture viegla mitrinoša matu maska - suflē. Tās bagātīgā, gaisīgā formula mitrina tikko mazgātus matus, piešķirot tiem līdz pat 95% lielāku apjomu, salīdzinot ar sataukojušies matiem. Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem pēc šampūna lietošanas. Atstāt uz 3-5 minūtēm, tad izskalot.

Maskai ir viegla, gaisīga, uzputota tekstūra. Tā labi mitrina, mīkstina un nenoslogo matus. Principā, man šķiet, ka tās iedarbība sevišķi neatšķiras no kondicioniera paveiktā - vienīgā atšķirība ir produkta tekstūrā. 

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
Šampūnam un kondicionierim EUR 4,49
Maskai un izsmidzināmajam līdzeklim aptuveni EUR 6
Vērtējums:
Izsmidzināmajam līdzeklim 8/10
Pārējiem produktiem 7/10

4 komentāri:

  1. Man nepatika ne šampūns ne balzāms :/ It kā ok, bet nejūtu baigo gaisīgumu, arī mati ātri palika netīri. Izsmidzināmo līdzekli neesmu mēģinājusi - varbūt tas būtu bijis labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izsmidzināmais man ļoti patīk. Šampūnam un balzamam arī nav ne vainas, bet piekrītu, ka mati diezgan ātri zaudē svaigumu.

      Dzēst
  2. blogus lasot, man to izsmidzināmo sakārojās :) Sen, ļoti sen gan neesmu vispār neko lietojusi no Dove - varbūt būs jāiet izlūkos uz Drogām :)

    AtbildētDzēst
  3. Matu apjoma sprejs man arī ļoti patīk. Sākumā domāju, ka nedod īsti nekāduu efektu, bet kad vakar aizmirsu ielikt, tad uzreiz sapratu, ka mati tādi vairāk pieplakuši un negrib pat nedaudz pacelt apjomu :( Ļoti labs produkts!

    AtbildētDzēst