sestdiena, 2015. gada 20. jūnijs

DOVE, Powder Soft antiperspiranti, 150 ml; 50 ml

Dove prezentē jauno Powder Soft antiperspirantu sēriju, kas radīta iedvesmojoties no bērnu ādas maiguma un sirsnīgām rūpēm par to. Delikātā un sievišķīgā dizaina izsmidzināmie un rullveida antiperspiranti nodrošina maigas rūpes par ādu padusēs, patīkamu aromātu, kā arī aizsardzību pret svīšanu 48 stundu garumā.
Powder Soft sērijas antiperspirantu sastāvā ir 1/4 mitrinoša krēma, kas palīdz mazināt ādas kairinājumu un nodrošina, ka āda padusēs tiek mitrināta.

Dove antiperspirantus pērku visai regulāri, bet visbiežāk tas ir Invisible Dry dezodorants. Ļoti patīk tā aromāts, tas, ka nesmērē drēbes un pasargā visas dienas gaitā. 
Jaunajai Powder Soft antiperspirantu sērijai, manuprāt, ir patiesi jauks un piemīlīgs dizains. Interesi piesaistīja arī bērnu pūdera aromāts, jo man tas šķiet diezgan patīkams.
Pēc abu produktu izmēģināšanas viss rezultējās ar 50/50 - viens man patīk un plānoju to izlietot līdz galam, bet otrs, diemžēl, bet izlietots netiks. 
Dezodorantu izmēģināju tikai vienu reizi un man bija skaidrs, ka man tas nederēs, jo aromāts ir pārāk intensīvs, pārāk salds un smacējošs. Par smaržām tajā dienā varēju aizmirst, jo bērnu pūderis dominē pāri visam. Aizsardzības ziņā viss bija kārtībā un tur man nekādu pretenziju nav, tikai šis konkrētais aromāts nav priekš manis.
Ar rullveida dezodorantu ir pavisam cits stāsts. Tam aromāts ir daudz maigāks, tāds ziepīgāks es teiktu. Dienas gaitā es to nejūtu, tādēļ nav traucējošs. Produkta formula ir ļoti maiga un mitrinoša, nožūst diezgan ātri un pasargā arīdzan labi.

Kur nopirkt?
Drogas, Rimi u.c.
Cena:
EUR 3,39 (par katru produktu)
Vērtējums:
izsmidzināmajam dezodorantam 4/10
rullveida dezodorantam 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

3 komentāri:

  1. Man rullītis arī ļoti patīk. Vismaz nav nekāda diskomforta ādai, turas arī diezgan labi :) Un vispār, liekas, ka Dove dezodoranti ir vieni labākajiem budžeta klasē :)

    AtbildētDzēst