piektdiena, 2015. gada 26. jūnijs

ARTDECO Sunshine Blush, 9 g

Artdeco vasaras sezonas meikapa kolekcija Here Comes the Sun aicināta izdevīgā gaismā izcelt iedegumu. Kaut arī iedegums man ir visai neraksturīga parādība, bronzerus man tomēr patīk lietot. Šī produkta nosaukums gan ir Trīskāršais vaigu sārtums, tomēr es to ierindoju bronzeru plauktiņā, jo uz savas ādas redzu to kā tādu.
Man gan ir jāatvainojas, ka fotogrāfijā redzams jau lietots produkts, tomēr citu variantu nebija - nācās pārbildēt daudzas lietas, jo līdz ar veco datoru, arī visas manas bildes aizgāja nebūtībā. Neizskatās briesmīgi, tomēr skaistais reljefs mazliet jau padzisis.

Starp citu, neliela atkāpe - kā jūs izturaties pret jau lietotas kosmētikas fotogrāfiju parādīšanos blogos? Par šo tēmu esmu lasījusi vairāku ārzemju blogeru viedokli, kurš, protams, kā vienmēr dalās. Visvairāk atmiņā palicis Lily Pebbles komentārs kādā no viņas video, proti, ka sākotnēji viņa uzskatīja, ka nedrīkst lietot kosmētiku pirms tā nofotografēta, bet tagad esot pilnībā mainījusi savas domas un viņai pat patīk kā fotogrāfijās izskatās jau lietoti produkti.
Es pati uzskatu, ka tas atkarīgs no produkta. Šim sārtumam, manuprāt, fotogrāfijās vairāk piestāvētu neskartība, bet uz zīmuļiem, dažādām tūbiņām un lielāko daļu produktu tas tiešām neattiecas. Pirms lietošanas parasti bildēju lūpu krāsas, acu ēnas un pūderus - tas visumā arī viss. 

Atgriežoties pie Sunshine Blush... Šis produkts man tiešām patīk. Ļoti skaists un kvalitatīvi izpildīts iepakojums, skaistas krāsas un pats produkts arī ļoti kvalitatīvs. Tas vienkārši priecē acis. Lai kā man patiktu, piemēram, Rimmel Stay Matte pūderis, acis tas tiešām nepriecē, tādēļ līdzsvaram vajadzīgas arī skaistas lietas :)

Pūderis ir ļoti pigmentēts, tādēļ gaišākas ādas īpašniecēm jābūt piesardzīgām. Es parasti sajaucu visus toņus un ar vieglu roku uzklāju uz vaigu kauliem, uz pieres, deguna un nedaudz uz kakla. Efekts man patīk, jo seja izskatās dzīvāka un svaigāka.

Kur nopirkt?
Douglas, Drogas, Stockmann, Kristiana
Cena:
EUR 18,95 (cena bez atlaides, bet kā jau daudzi zina, tad jūnija mēnesī veikalos Douglas Artdeco kosmētika pieejama par īpaši izdevīgām cenām)
Vērtējums:
8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

16 comments:

  1. Esmu vairākus mēnešus noturējusi produktus, tos nelietojot, jo neesmu nofočējusi, tāpēc visvairāk man patīk bildēt tos produktus, kuri nepieprasa perfektu virsmu. :)

    Efekts ļoti skaists, Tev piestāv! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, piemēram, ziemas periodā tiešām var gaidīt bezgalīgi, jo bieži vien piemērota gaisma ir vien pāris stundas dienā, vai arī nav nemaz. Par cik man nepatīk bildēt ar zibspuldzi, tad atliek vien gaidīt :)

      Dzēst
  2. Man laikam vairāk patīk fotografēt pavisam jaunas lietas, vēl nelietotas, bet es šitā mēnešiem esmu jau noturējusi daudzus produktus. Nav vēlme fotografēt, bet lietot gribās. Kopjošajiem man gan laikam nav starpības, bet dekoratīvā labāk patīk ja ir vēl nelietota, bet šis sārtums nepaliks sliktāks tikai tāpēc, ka attēlos ir jau palietots! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan, sārtums ir foršs :) tagad, kad tik ilgi ir gaišs, ir vienkāršāk ar to bildéšanu, jo pat atnākot pēc darba mājās varu ķerties pie fotografēšanas, ja ir iedvesma.

      Dzēst
  3. ja gribētu tikai jaunu produktu bildes, tad tādas var apskatīt veikalu mājas lapās :) tā ka es par to, ka nav ne vainas sākt lietot un tad bildēt. jo daudziem produktiem, piemēram, pūderiem un bronzeriem, tikai pēc lietošanas var saprast, vai tas šimeris, kas bieži vien ir augšpusē, ir visā produktā.

    AtbildētDzēst
  4. es parasti cenšos sabildēt un tad tikai lietot, bet citreiz an ir neliela škrobe - gribas mēģināt, bet nevar, jo nav spēka fotografēt... Tas gan vairāk attiecas uz dekoratīvo kosmētiku, agrāk arī kopjošo bildēju vel neskartu, tagad gan vairs nē.

    Produkts skaists un es, ja godīgi, pat nepamanīju pirmajā brīdī, ka lietots, jo pievērsu uzmanību visai fotogrāfijai kopumā, kas ir ļoti skaista. :)

    Un Tev piestāv. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Es arī agrāk ļoti apzinīgi visu bildēju svaigu un neskartu, tagad tas apzinīgums nedaudz izčākstējis :)

      Dzēst
  5. Skaisti!
    Es pēdējā laikā esmu gandrīz atteikusies no bronzeriem kā konturēšanas objektiem, bet vairāk lietoju tieši šādus sārtenos - uz vaigiem..
    Par produktu fotografēšanu - man liekas, visvērtīgāk būtu pirms un pēc bildes kopā - pavisam nelietots - kaut vai oficiālās PR bildes pret realitāti, palietotu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, nebūtu slikti nobildēt produktu gan jaunu, gan jau palietotu, ja vien tas ko dod - informatīvā ziņā :)

      Dzēst
  6. Es arī esmu no tām meitenēm, kurām patīk nobildēt produktus vēl nelietotus, it īpaši dekoratīvo kosmētiku. :) (Taču ir reizes, protams, kad nesanāk nobildēt vairs svaigu un tikko attaisītu produktu).
    Sārtums uz tevis izskatās kolosāli, tik dzīvīgi un starojoši. Tiesa gan šobrīd es kā kritusi uz bronzeriem, jo esmu mazliet iesauļojusies un jācenšas izlietot noputējošie bronzeri. he :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Es kāreiz domāju, ka vajadzētu atvadīties no dažiem noputējušajiem bronzeriem, jo pārāk ilgi jau glabājas. Šai vasarai, domāju, man pietiks ar šo vien :)

      Dzēst
  7. Protams, visbiežāk skaistāka bilde izskatās ar nelietotu produktu, bet man kā ļooti ziņkārīgai būtnei visi jaunumi atrauti vaļā ir jau tajā pašā vakarā :)
    Tavas bildes vienmēr ir ļoti skaistas un šis sārtums arī pasakains, un ja tas nebūtu pateikts, pat nebūtu pamanījusi, ka jau lietots.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par bilžu komplimentu :) Es arī parasti visu attaisu un izošņāju tajā pašā mirklī, kad esmu ieradusies mājās ar visiem saviem jaunumiem, bet cenšos tā uzmanīgi :) Visgrūtāk man ir atturēties no lūpu krāsas izmēģināšanas :)

      Dzēst
  8. Skaists iepakojums, skaists izpildījums uz ādas lieliski :) Es bildēju neaizskartu, , tad lieku uz sevis :) Nepatīk nošmurgāti iepakojumi :D Bet tas neatiecas uz kopjošo kosmētiku. Jāsaka, ka es bilēju pirms lietoju, lai neaizmirstu to vnk izdarīt :) Kad lietoju viss iejaucas starp esošajiem produktiem un nevar vairs saprast par ko ir un par ko nav rakstīts :D

    Es šogad sekoju trendiem un glowing skin ir mans labākais draugs :) Bronzeri un highlighteri ir top top :)

    AtbildētDzēst
  9. Arī šo esmu nopirkusi, taču noglabāju uz vēlāku vasaru, kad būs saulīte tā kārtīgāk pieskārusies, tā kā esmu sniegbaltīte. Bet uz tavas gaišās adas nemaz nav tik uzkrītošs. Būs vien jāvelk ārā un jāpalieto. Ļoti patīk vizuālais noformējums šīs vasaras kolekcijai.
    Šis sārtums no stendiem pazuda visātrāk. Kad saņēmos pirkumam, centrā bija jau izpirkts, tāpēc nācās meklēt kādā nomaļākā vietā. Pie tam, Douglas bija 40% atlaide un vēl dāvanā ēnu bāze par pirkumu virs 19 EUR.

    AtbildētDzēst