trešdiena, 2015. gada 11. marts

VICHY, Aqualia Thermal Dynamic Hydration Serum, 30 ml

Mitrinošs serums slikti mitrinātai ādai ar sausu virsējo slāni. Dienas laikā sejas ādas svaigais mirdzums pakāpeniski pazūd. Pietrūkstot mitrumam, sejas āda sāk izskatīties blāva un tās virskārtas grumbiņas kļūst vairāk redzamas. Inovācija: Pastiprināta ādas mitrināšana pat 48 stundas (mērījumu rezultāts). Iedarbība: Avota ūdens "Vichy Thermal Spa" apvienojumā ar efektīvi mitrinošajām aktīvajām sastāvdaļām. Gala rezultāts - mitrināta, mirdzoša un svaigi skaista āda.

Ziemā, manuprāt, mitrinošo produktu sejas ādas kopšanā nevar būt par daudz. Regulāri lietojot mitrinošās maskas, serumus un eksfoliatorus šajā aukstajā sezonā esmu veiksmīgi izvairījusies no sausajiem pleķiem, kuri daudzus gadus likās ziemas neatņemama sastāvdaļa. Protams, sava nozīme šajā visā ir arī apstāklim, ka vairs nelietoju putojošus un "agresīvus" sejas attīrīšanas produktus.

Seruma iepakojums ir gan glīts, gan ērts lietošanā - stikla trauciņš ar dozatoru. Šo serumu iegādājās arī mana darba kolēģe un viņa apgalvo, ka visai sejai pietiek ar vienu dozatora devu, tomēr man parasti nepieciešamas divas. Tā, ka šeit varianti var būt dažādi (un nav tā, ka viņai seja būtu divas reizes mazāka par manējo) :) 
Es, laikam, neesmu ekonomiska, jo man šis serums ir jau beidzies, bet kolēģei nav pat vēl pusē. Lietojot iepriekš minētās divas dozatora devas no rītiem un vakaros serums pietiek nepilniem diviem mēnešiem. Kaut arī nav visai ekonomiski, tomēr pats produkts man ļoti patika.
Serumam ir šķidra, gandrīz ūdeņaina konsistence. Pēc tā uzklāšanas āda momentā gūst komforta un mitrinājuma svētlaimi :) Produkts ir bagātināts ar Vichy termālo avotu ūdeni, hialuronskābi un triju polisaharīdu savienojumu, kuri izveido uz ādas aizsargkārtiņu.
Ar dekoratīvo kosmētiku serums nekonfliktē, gluži otrādi - virs tā jebkurš tonālais krēms klājas vienmērīgi un nekas nerullējas nost :)
Kaut arī serumam ir pievienotas smaržvielas, tas manai jutīgajai ādai nekādu diskomfortu nesagādāja.
Pateicoties seruma viegalajai konsistencei, domāju, tas būtu piemērots visiem ādas tipiem.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
aptuveni EUR 25
Vērtējums:
8/10

10 comments:

  1. Paldies, gaidīju šo atsauksmi. Visu laiku nevaru izlemt, pasūtīt šo vai Avenes mitrinošo serumu. Šim vispār cena feelunique lieliska - 15 eur, bet visu laiku out of stock..

    AtbildētDzēst
  2. Ū, izklausās labs.. Es visu laiku meklēju mitrinošu serumu ar ūdeņainu konsistenci, bet kas nesmaržo. Ko īsti nozīmē pievienotas smaržvielas - cik stipri tas serums smaržo?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smarža šim serumam ir - tāda atsvaidzinoša. Nav ļoti spēcīga, bet par nemanāmu arī to gluži nosaukt nevarētu :)

      Dzēst
  3. Es arī gaidīju atsauksmi, jo rokas niez šo iegādāties :d

    AtbildētDzēst
  4. Pazīstams stāsts, par to ka man beidzās kāds produkts, citam vel pat nedomā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kā kuro reizi, bet ar serumiem parasti darīšana beidzas diezgan ātri :)

      Dzēst
  5. Interesanti, ja šis ir serums, mitrinošu krēmu vēl jāklāj virsū vai pietiek tikai ar šo?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti klāju arī krēmu, bet siltākā laikā, domāju, vaŗetu pietikt tikai ar serumu :)

      Dzēst